Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 kullansam websitemde, ama bu oyunlar orjinal olsa, bunun bir yaptırımı olur mu?
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ne şekilde kullanacaksın? genelde bişey çıkmıyor ama, direk o çizimlerden kar gelicekse bilmiyorum hacıt
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 oyunun orjinal olup olmamasının bir etkisi yok. korsan da olsa incelemiyorlar o kısmı. oyunlardan screenshot kullanmak istiyorsan gönlünce kullanabilirsin. oyunlardan video çekip koyarsan, amerika'daysan ve bundan para kazanıyorsan, kapına sopa, pipa, acta, dmca, ymca (yok şu sonuncusu olmadı) dayanabilir. öteki türlü video çekip youtube'a koyarsan kimse bir şey demiyor. tabii youtube'da da en ufak bir "copyrightlı müzik" kullanımında anında videoyu silip kullanıcı hesabını da uçurma hakkı var.
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Ama bazı firmalar video koyarsan hesabını bile kapattırabiliyor (Misal Rockstar)
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 video yok, screenshot'lardan bahsediyorum. video olursa zaten offical video'lar olur. ama onların sunduğu allı pullu ekran görüntülerini değil de kendim oynarken kaydettiklerimi kullanmak istiyorum sadece. steam'de screenshot alıp sonra bunu facebook'ta bile paylaşabildiğimize göre sanırım büyük bir olay değil. ha bi de evet işin içinde profit olduğuna ne olacağı da önemli. o yüzden orjinal oyun olsa sorun olur mu diye sordum.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 screenshot üzerinden para kazanıyosan, orjinal olsadaolmasada fark etmez. düdüklenirsin. yalnız imajı kullanarak para kazanmak baska, imajı kullnarak haber yapıyo olur bilgi paylasıyo olup para kazanmak baska. wow'dan screenshot alıp arkaplan yaparsan şarkı klipine patlatırlar tabiki, ama wow'da bilmemnereler böyle gözüküyo bakın dersen sorun yok.
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 işte aradığım cevap :) sorun yok o zaman.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 ne tip bir şey yapacağını söyleseydin "aradığın" cevabı daha net olarak söylerdik
Sypro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 abi işte bazen söyleyemediğin şeyler olur. elimde olsa kaynak kodlarına kadar paylaşmak istediğim projeler var, ama adını bile söylememe izin yok. öyle işte.
Öne çıkan mesajlar