Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 http://www.classicdosgames.com/online/prince.html Eski Apple II'yi bulup kurmak zor geldi ama bunu buldum. Beceremiyorum ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 nasıl çalıştırıyoruz ya çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 çalıştırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Soktugumun yapiskan tuslari. Vindoz 95 zamanindan beri ise yaradigi gorulmemis, geldi bi de oyunumu pic etti. Kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 dusuncelihayvan said: nasıl çalıştırıyoruz ya çözemedim Herseye yes deyip gecmicen, bir yerde uygulamayi block'layayim mi guvenilmez bu diyor, haliye yes dersen acilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Kasmayin bosuna, sadece ilk 2 bolumu oynayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Prince of Persia 1 ve 2 abandonware olmus zaten. Asagidan indirip DosBOX ile alistirabiliyorsunuz. http://www.abandonia.com/en/games/10/Prince+of+Persia.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 az önce bitirdim. 49 dakikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 6. bolumdeki sisko tip uyuz etti, oldum kac sefer. Bir seferinde de gectim, sonraki ekranda oldum dikenlere girip. Sovdum kapattim. Bir ara tekrar denicem. =) Bu arada taa cocukluktan hatirladigim bir hilesi var oyunun. Hile yapmak icin degil de, oyunu bitirmeden kapatirsaniz kaldiginiz yere donmek icin kullanabilirsiniz. Calistirirken prince.exe megahit level 1 seklinde aciyorsunuz, 1 yerine 1-13 araliginda bir sayi yaziyorsunuz. Bu sekilde calistirdiktan sonra SHIFT+L ile bolum atliyorsunuz. SHIFT+T ile sol alttaki kirmizi ucgenleri 10 taneye kadar arttirabiliyorsunuz. SHIFT+R ile oldugunuzde tekrar canlanabiliyorsunuz. K ile de karsinizdaki tipi oldurebiliyorsunuz. H,J,N,U tuslari da ekranlar arasinda gecmenizi sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 az önce yine bitirdim, 40 dakika. şişman dombiliyi alt etmek kolay bence. shift ve yukarı ok tuşuna aynı anda basarsan parry the blow edersin. aynı zamanda da saldırmaya basarsan counter-attack gibi bir şey oluyor. kendine en fazla 1 kez vurdurmalısın yoksa çukuru boylarsın. ben en çok vakti farenin bize yardım ettiği bölümde harcıyorum bildiğin. en ufak hataya gelmiyor o bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar