Mino Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Eh ben de kendimi savunurum bunlara karşı o zaman, kanun yanımda değilse geriye tek çare kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ardeth said: Trias said: adamlar madenleri satıyorlar, epey de ucuz. http://www.goldandsilvermines.com/ ve? starcrafta rakip senin madenleri kazıp kendine götürünce ne olur sina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Ardeth said: Trias said: adamlar madenleri satıyorlar, epey de ucuz. http://www.goldandsilvermines.com/ ve? "ve" si yok. ben yabancıya satışa karşıyım, 50 yıl kiralanabilir. Diğer ülkelerde nasıl diye ararken buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 gerçek yabancıya toprak ve mülk satışı yasası bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 wastyrx said: Ardeth said: Trias said: adamlar madenleri satıyorlar, epey de ucuz. http://www.goldandsilvermines.com/ ve? starcrafta rakip senin madenleri kazıp kendine götürünce ne olur sina? adamların maden kazmaya ihtiyacı yok gibi pek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Bizim ihtiyacımız var ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 linki bulamadım, abd de bir eyalette, en az 10m dolar yatırım yaparsan, toprak beleş, 5 yıl bazı vergilerden muafiyet vardı. Ama yabancı yatırımcı olma ve abd li çalıştırma zorunluluğu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cetoritto said: Meclis yabancıya toprak ve mülk satışını yasalaştırdı. Üstelik bunu yaparken mütekabiliyet (karşılıklılık) ilkesinin aranmayacağını da belirtti. Tüm büyükelçiliklere yasa ile ilgili bilgi verilecekmiş. Çok iyi oldu emlak sektörü hareketlenir. Zaten alıyorlardı ama şirket mirket kurmak ile uğraşılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Trias said: linki bulamadım, abd de bir eyalette, en az 10m dolar yatırım yaparsan, toprak beleş, 5 yıl bazı vergilerden muafiyet vardı. Ama yabancı yatırımcı olma ve abd li çalıştırma zorunluluğu var. ABD bu konuda çok katı.İlk aklıma gelen örneği vereyim. Geçen sene limanalrdan bazılarının özelleştirilmesi sözkonusuydu.BAEli bir grubun aldığı limanı vermediler,<> olduğu gerekçesi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 cetoritto said: Trias said: linki bulamadım, abd de bir eyalette, en az 10m dolar yatırım yaparsan, toprak beleş, 5 yıl bazı vergilerden muafiyet vardı. Ama yabancı yatırımcı olma ve abd li çalıştırma zorunluluğu var. ABD bu konuda çok katı.İlk aklıma gelen örneği vereyim. Geçen sene limanalrdan bazılarının özelleştirilmesi sözkonusuydu.BAEli bir grubun aldığı limanı vermediler,<> olduğu gerekçesi ile. Limanları national security gerekçesiyle devretmediler, 2006 dan beri bekliyordu araplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 önceden yabancıya arazi satışında şart olarak sadece yüzeyini değerlenirebiliyor, yer altı kaynakları vs onlarda hak sahibi olmuyordu, yeni yasa da onda bi değişiklik var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 dünya bor rezervlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 onu müvekkiline bildirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 müvekkilim tüzel kişi benim. bizi etkileyen bir durum yok şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar