di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Olur mu ? Bence olur. Siz de olur diyeyin onu diyeyim. Misir gevregi ve sut kartonunun agzini acmaya bile useniyorum diger turlu. Soyle guzel sandvic olsa aslinda ama bu enerjiyle onu yapamadan giderim bence.
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Subway cinsi bişiler yok mu sizin yakınlarda abi? Kurabiyesi olsaydı da yeseydik dedim şuan mhm
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Ben tavuklu salata yiycem birazdan o olur mu?
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yemeksepetine girince cikmiyo Londra =/
di Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Olm evde sef var, uyandi simdi ama kandiramiyorum kahvalti hazirlamasi icin. ahah hale gel.
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 pilav olmaz mı yaa, tavuk suyuna tereyağlı.. yanına kuş başı et veya tavuk sote, bi de çoban salata
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kahvaltı saati geçeli çok oldu bu saatte olur pilav+şalgam
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 sabah 6da kalkip ozbek pilavi yiyoruz biz full yag dolu kazandan. ustune de at etlerini diziyoruz. hmmf mis.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 pilav var şalgam var sormazlar mı et niye yok diye
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 "Ne viskisi ya" da diyemiyorum ama şöyle külbastının, enginarın, elma armudun yanına koyulmuş bi rakı gibisi var mı ya.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 kuruvasan + espresso çok boktan bi kahvaltı ama burda herkes öyle yapıyo. canım türkiyem diyorum böyle şeyleri görünce sdf ama espressoları güzel allah için
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ben seni hala genetik mühendisliği okuyorsun diye biliyorum sfd
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 http://www.sissa.it/mp/ burdayım italyanın kuzeyinde trieste diye bir şehirde okul baya güzel italyanın durumuna rağmen para sorunu yok hatta zenginler baya, maaşımız yeni 100 avro arttı sdf. ama avrupa birliği çökerse okul da çöker çünkü desteklerin çoğu avrupadan hehe o yüzden avrupanın 3 seneden önce çökmemesi lazım ben doktoramı bitireyim önce hehe ahanda http://www.math.cmu.edu/PIRE/img/sissa-0083-600x450.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: ben seni hala genetik mühendisliği okuyorsun diye biliyorum sfd olm hayatımda genetik mühendisliği okumadım ben bi kere o genetik, temel bilimler fakültesinde taam mı
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yeri cok guzelmis. burda okul mu olur, biz burayi yikip otel yapalim demiyolar mi?
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Aşağıdaki bahçe Caesar III'ten kalmaymış
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Marty said: yeri cok guzelmis. burda okul mu olur, biz burayi yikip otel yapalim demiyolar mi? ahaha tam otellik şehir aslında ama en güzel yerlerde araştırma merkezleri falan var sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Bu da genelde artık ülkelerin uyguladığı bir taktik hehe. Zekice bir taktik, Türkiye'de bir örneği var o da ITAP marmariste. Çok güzel yerlere okullar, araştırma merkezleri açıyorlar ya da konferansları turistik yerlerde yapıyorlar ki iyi bilim adamlarını getirmeye teşvik olsun.
Öne çıkan mesajlar