Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 geçen gün indirdim ama sevmedim, ilk bölümler mi böyle sadece yoksa böyle mi devam edicek hep?yani o kadar sıkıldım ki ikinci bölümü yarıda bıraktım doksan sezon olduğu için sonradan daha bi sarıyodur heralde diye düşündüm ama yine de topic açmak için fırsat kolladığımdan dolayı size de sorayım dedim nedir
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ben de başlayim dedim sevemedim ilk bölümleri
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hayatımda gördüğüm en aptal peygamber devesi
Supradyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 banc seno peyganperli defsini kıskankn yafzu slakk
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 hayatımda gördüğüm en aptal azerice
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 fox bunu yayından kaldırmıştı bir ara işte o arayı seyrediyosun sen galiba kardeş.amerikan fox
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 simpsons diye bir şey varmış çok güzel
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 geçen leon diye bi film izledim süperdi kesinlikle tavsiye ederim
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Silphatos said: simpsons diye bir şey varmış çok güzel Ahahahahah yeni mi çıkmış? Futurama çıktığında sen hala Ultima oynuyodun sayeros. Güzeldir ayrıca hepsini izledim. İlk bölümler de güzeldi bence beğenmeyen salaktır
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 iarwain said: fox bunu yayından kaldırmıştı bir ara işte o arayı seyrediyosun sen galiba kardeş.amerikan fox ara mara değil 2. bölümde baydım diyorum game of thrones hell on wheels falan derken çok uyumsuz kaçtı belki de, daha sonra tekrar denerim bunu
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 aquila said: futurama kotu degil, sen aptalsin. futurama'ya kötü demedim ki zaten, ilk bölümler gibi mi devam ediyo dedim
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 evet oyle devam ediyo demek ki kotu dedin
Öne çıkan mesajlar