PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 güveniyosanız paylaşın abi niye kasıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Evliyim lan ben bi totoyu vermedik onuda vercez galiba yakinda 10 sene olmus :s ask ne? Sevgi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Söylenmediyse, paticik veya facebook şifreleri. Ha gizlenecek bir şey olduğundan değil tabi bir şey gizleyecek adamsan zaten vermessin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Sevgilim beni hiç dinlemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sevgilin ateist mi eh heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 "ne kadar paran olduğunu öğrenmesin" gibi altın değerinde tavsiyeleri veren arkadaşlar sevgili ile fuck toy arasındaki farkı gözden kaçırmış sanırım. sevgili kavramı her iki tarafın birbirini fiziksel ve psikolojik olarak maximum derecede abuse etmeye çalıştığı ilişki değil de selfless olarak koşulsuz sevgi üzerine kurulu olan ilişki olabilir mi acaba? just a thought Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 sigara yancı olup duruyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Hacı bi cigara ver de içelim mi diyorlar, Sigara istiyorlar sonra öpüyorlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 emanet said: "ne kadar paran olduğunu öğrenmesin" gibi altın değerinde tavsiyeleri veren arkadaşlar sevgili ile fuck toy arasındaki farkı gözden kaçırmış sanırım. sevgili kavramı her iki tarafın birbirini fiziksel ve psikolojik olarak maximum derecede abuse etmeye çalıştığı ilişki değil de selfless olarak koşulsuz sevgi üzerine kurulu olan ilişki olabilir mi acaba? just a thought 25-30 yaşlarına gelip de böyle olduğunu zannediyorsan hala çok fena taklaya geleceksin demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 canı yanınca aklı başına gelir onun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ne kadar parası olduğu öğrenilip kapı dışarı edilmesi lazım bir tur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 hayatları paylaşmak var. aynı hayatı paylaşmaya çalışmak var. ikincisi korkunç işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Vingthor said: hayatları paylaşmak var. aynı hayatı paylaşmaya çalışmak var. ikincisi korkunç işte. Bu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 aynen, that Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Vingthor said: hayatları paylaşmak var. aynı hayatı paylaşmaya çalışmak var. ikincisi korkunç işte. bir süre sonra iki kişininde isteği üzerine bir hayat inşa edildiğini düşünmekteyim ben, ki uygulamasını gördüm. ha fedakarlık elbet oluyor fakat normalde yaptığım bir şeyi beraber yapınca daha çok zevk alıyorsam neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben sadece şu hayatta kimse benden önemli değil onu biliyorum. kendi hayatım var. bir parçası olmak isteyeni anlarım fakat hayatımı değiştirmemi isteyeni anlayamam ya. illa birgün gidecek karşındaki insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 fedakarlığın da boyutları var abi sonuçta. yapılması gereken var, yapılmaması gereken var. atıyorum onun için bi haftalık tatilinden vazgeçersin, olur. ama yurtdışına lisansa gidiceksindir onun için vazgeçersin, olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ben böbrekten vazgeçmişim adam neler diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Tatilden niye vazgeciyosun beraber gidin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 belki gidemiyoz! =D salladım tamamen örnekleri ya ne bileyim, beraber gidilsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Ay ben 10 gün sonra gidicem de ondan hava attım zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiruzE Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ne paylaşılaması gerek bilemem de sevgilin sana kurban olsun denmezmiş bi aka yaptım 6 senedir unutma nedir bu arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Sevgili olmadan bir şey paylaşmayın. Sevgili olunca da bir şey paylaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 kumardan kazandığınız parayı söylemeyin. hem bana bişeyler al der hem de niye kumar oyuyosun diye kızar. da fuq?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar