Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili ile paylaşılmaması gereken şeyler

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

cetoritto said:

senko'nun dediğine ilave olarak ailenize yardım etmek istediğinizde hatun kısmısı çemkirebilir. kaç tane evli arkadaşım vasa (çok var) hep aynı dertten yakınıyorlar. ayrıca günün birinde kendi kafana göre takılıp bir şey almak istersin, arkadaşlarınla kafaları çekmek istersin, ne bileyim çok sevdiğin bir kitap,bilgisayar,telefon,vs. almak istersin...işte o zaman arıza çıkaran kadın çoktur,güven bana. evlenince de durum değişmez, zaten asıl tehlike evlendikten sonra. biz erkek milleti mal gibi sevgililerimize hemen yelkenleri indiririz ama onlar çakaldır (genel olarak),iyi saklarlar kendilerini(eminim çoğunuz okurken onaylıyorsunuzdur bu yazdıklarımı),evlenene kadar iyi saklarlar kendilerini.evlendikten sonra ise birden bire 180 derece değişirler. sıkıntılı bir durumdur tabi. bilen bilir. o nedenle mümkün olduğu kadar gizleyin ücretinizi,ek gelirinizi. benden söylemesi.

bu da başka bir kadın düşmanı.
böyle ne kadar çok erkek var.
bu işin kadını erkeği mi var, insan-karakter meselesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

ya çok ilginç insanlar var burda ha.

onu bunu saklicaksanız, aranızda dürüst temellere dayalı samimi bir ilişkli olmicaksa ne anlamı var?

ben erkek arkadaşımdan hiçbirşey saklamıyorum. onun da saklamadığna inanıyorum. bu da güzel bir şey.

peki en ince ayrıntılar da saklamadığın şeylere dahil mi
Sosyal ağlarda paylaş

bir şey sorarsa açık açık söylüyorum, zaten dobra bir insanımdır.

her haltı saklayalım e nerde kaldı dürüstlük güven ya.
cidden ne biçim ilişkiler yaşıyosunuz siz anlamıyroum
biraz sevgililerinizi de düzeyli, yüksek kalite, aklı başında oturaklı seçin.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

su an ki sevgilin, ilk sevgilin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Detaylı ilişki geçmişin ...gereksiz.
Eski kirli donlar...ileride aynı hatayı yapıp kapak olamamak için.

Bu tarz şeyler onun dışında koluna taktığın kızla ciddi olmak lazım...

Sevgili derken ? fuck buddy ? Kız arkadaş ? Manita ? Beybe ?

Yeni nesilin çok detayları var pls.
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

Bella said:

su an ki sevgilin, ilk sevgilin mi?

değil
Sosyal ağlarda paylaş

valla yazilanlar arasindaki tavsiyeler genel anlamda, dogru denebilir.

Ancak var pati nin uyelerinin (yada en azindan benim cevremdeki insanlarin diyeyim) yasadiklari kulturel ortam genel olarak, bu tavsiyelerin kapsaminin disinda kalmis sanirim, o yuzden biraz abes olarak degerlendirmis insanlar.

ancak sevgilileriyle, ciddi yada degil, burda bahsedildigi gibi, durustuluk, mantik, dogruluk cercevesinin disinda birliktelikler yasayan insanlar oldukca fazla bu memlekette...

konuya gelince, eger kafaniz calisiyorsa ve eger karsinizdaki insaninda kafasi calisiyorsa, hayata dair analitik bir bakis acisi varsa, bunlari kendinize dert etmeyin.

zaten oyle bir insandan, bu bilgileri siz sakladiginizi zannedersiniz de, o zaten cogunu biliyordur ;) bugun kafasi calisan biri icin birinin maasini ogrenmek 2 dk lik bir istir, yada FB sifresini almak heleki kafasi calisan bir kadin icin coooook kolay bi istir.. onun icin..

seviyosaniz, hesap kitap kasmayin fazla, karsinizdaki akilliysa o hesabi nikah masasinda sizin bi yerinize asiverir ;)

ciddi olmayan iliskiler icinde, siz akilliyim ben paylasmiyorum hic bisey diyosaniz, karsinizdaki da akilliysa paylasmiyor veya kasmiyor olabilir, zaten o durumda sorun yok :D o durumda nomsaR in yontemleri gecerli yontemler aynen devam bro :D

ha is ciddi ise, o zaman yukaridaki parametreler gecerli,
yani Fede, Ardeth, Bella.. hakli.. isinize bakin bosverin..

evli ve cocukludan, sevgilerle :P
Sosyal ağlarda paylaş

dürüstlük önemlidir arkadaşım. kararlarda düşüncelerde aklındakini uygun bir dille anlatabilmelisin.

ama fazlası da zarar.geçmiş ilişkilerin, şifreler ve maaş bilgisi gibi bilgileri sana özel kalmalı :) arkadaşlarımdan biliyorum kız elemandan daha fazla kazandığını öğrenince çocuğun hayatına yön vermeye, onun adına karar vermeye kalkıyor.

konuyu değiştireyim acaba kızlar bizden ne saklıyor ? :D

en basiti bir gün bir kız arkadaşla kafede oturmuş bişiler içerken erkek arkadaşı aradı. ve başka bir kız arkadaşıyla olduğunu söyledi. neymiş eleman kıskanıyormuş :D

durum böyleyken sizce başka neler gizleniyordur? :D
Sosyal ağlarda paylaş

ince nokta o abi, yol arkadasindan mi bahsediyoruz yoksa sefa arkadasindan mi :D

demek istedigim, yol arkadasindan bahsediyorsak, biraz iki tarafinda kafasi calisiyorsa, gizli sakli pek bisey kalmaz, en sonunda cikar ortaya demek istiyorum.

yoksa onu sakla bunu sakla, hic onemi yok :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...