Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili ile paylaşılmaması gereken şeyler

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

Buddha said:

copry said:

odullusoru said:

Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler.

Gelin itiraf edelim.

Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler.

Neye yakın olsun :D
sey ben kem kum

Carpilicam emenike
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

copry said:

cetoritto said:

bence sen yazdığımı anlamadın, mevzunun benim ya da herhangi bir erkeğin erkek arkadaşlarımın arkadaş olmaması ile ilgisi yok. mevzu kadınların sevgililerinin erkek arkadaşları ile birlikte vakit geçirmesinden nefret ettiği gerçeğidir.
yooo

aaa, copry kadınmış??

Yooo
Sosyal ağlarda paylaş

8 sayfa okumadım da, lüt-fen şifrelerinizi falan paylaşmayın ya

elemanla bişey paylaşıcam, brochat yapıcaz facebooktan yazıyorum adama küfürlü müfürlü gayet samimice

"osman yok ben sevgilisiyim " geliyo bi süre sonra, ya da hiç cevap gelmiyor. irl falan karşılaşınca da tribin kralını yiyorum, kötü arkadaş oluyoruz anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

cetoritto said:

-kesinlikle erkek arkadaşlarınızla aynı ortamlarda bulundurmayın, samimiyet kurmalarına engel olun, erkek arkadaşlarınızı sizden er ya da geç kıskanacaktır ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamanları ille de kısıtlamaya çalşışacaktır ve bunu başaracaktır.

Evleneceğim kızın bazı arkadaşlarımın onayından geçmesi lazım. Bu argümanın bence doğru değil ya da sizin arkadaşlar arkadaş değil =)

Aynı şekilde o kızın bazı arkadaşlarımı da kabul etmesi lazım.

Çetoritto'nun arkadaş ortamında başkasının kızına sulanma gibi durumlar yaygın galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

wastyrx said:

cetoritto said:

-kesinlikle erkek arkadaşlarınızla aynı ortamlarda bulundurmayın, samimiyet kurmalarına engel olun, erkek arkadaşlarınızı sizden er ya da geç kıskanacaktır ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamanları ille de kısıtlamaya çalşışacaktır ve bunu başaracaktır.

Evleneceğim kızın bazı arkadaşlarımın onayından geçmesi lazım. Bu argümanın bence doğru değil ya da sizin arkadaşlar arkadaş değil =)

Aynı şekilde o kızın bazı arkadaşlarımı da kabul etmesi lazım.

Çetoritto'nun arkadaş ortamında başkasının kızına sulanma gibi durumlar yaygın galiba.

yav ne alakası var? okuduğunuzu anlayın lütfen canlarım ya???
Sosyal ağlarda paylaş

TD)Pentagram said:

hacı univ sevgililiğinden mi bahsediyoruz evlilik arifesi olan sevgililik mi. yani ciddi birliktelik muhabbeti sandıydım

ozaman gg no re normal sevgili ile okadar şey paylaşmak gereksiz

konunun başını okumadım yav, sorry sazanladım.

üniv sevgililiği ile evlilik arefesi olan sevgililik ne saçma sapan bir kategori belirlemedir böyle. acıdım.
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

TD)Pentagram said:

hacı univ sevgililiğinden mi bahsediyoruz evlilik arifesi olan sevgililik mi. yani ciddi birliktelik muhabbeti sandıydım

ozaman gg no re normal sevgili ile okadar şey paylaşmak gereksiz

konunun başını okumadım yav, sorry sazanladım.

üniv sevgililiği ile evlilik arefesi olan sevgililik ne saçma sapan bir kategori belirlemedir böyle. acıdım.

her bahar şenikliernde tanıştığın kıza aha evleneceğim kız mı diyorsun haha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...