nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ha mail olayının tek açıklaması var, mailine girer vpills reklamı falan görür hoş olmaz yani. onun dışında problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 yalnız ardeth, sen feci aşıksın dostum, allah tamamına erdirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 nomsaR said: ha mail olayının tek açıklaması var, mailine girer vpills reklamı falan görür hoş olmaz yani. onun dışında problem yok. ya bence vpills olayı hoşuna gidebilir, "beni memnun etmek istiyor sevgilim" diye düşünebilir. kadın kısmısı dostum, mantık aramayacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 senko said: keşke elbise aldırtsalar depo fulleten oldu ve eski kasa civiclerin deposu ne kadar büyük tahmin edemezsiniz abi.. http://i.imgur.com/ITQq1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 insan var insan var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 ha bi de evin anahtarı paylaşmayın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Buddha said: copry said: odullusoru said: Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler. Gelin itiraf edelim. Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler. Neye yakın olsun :D sey ben kem kum Carpilicam emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 cetoritto said: copry said: cetoritto said: bence sen yazdığımı anlamadın, mevzunun benim ya da herhangi bir erkeğin erkek arkadaşlarımın arkadaş olmaması ile ilgisi yok. mevzu kadınların sevgililerinin erkek arkadaşları ile birlikte vakit geçirmesinden nefret ettiği gerçeğidir. yooo aaa, copry kadınmış?? Yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 8 sayfa okumadım da, lüt-fen şifrelerinizi falan paylaşmayın ya elemanla bişey paylaşıcam, brochat yapıcaz facebooktan yazıyorum adama küfürlü müfürlü gayet samimice "osman yok ben sevgilisiyim " geliyo bi süre sonra, ya da hiç cevap gelmiyor. irl falan karşılaşınca da tribin kralını yiyorum, kötü arkadaş oluyoruz anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 pompalı tüfek dolabının anahtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 PrudenT said: oha hiç duymadığım argümanlar sevindim sdfkhj valla ben de senin adına sevindim,şayet çok büyük travma oldu bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 wastyrx said: cetoritto said: -kesinlikle erkek arkadaşlarınızla aynı ortamlarda bulundurmayın, samimiyet kurmalarına engel olun, erkek arkadaşlarınızı sizden er ya da geç kıskanacaktır ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamanları ille de kısıtlamaya çalşışacaktır ve bunu başaracaktır. Evleneceğim kızın bazı arkadaşlarımın onayından geçmesi lazım. Bu argümanın bence doğru değil ya da sizin arkadaşlar arkadaş değil =) Aynı şekilde o kızın bazı arkadaşlarımı da kabul etmesi lazım. Çetoritto'nun arkadaş ortamında başkasının kızına sulanma gibi durumlar yaygın galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 En önemlisi şu hotmail-gmail-msn-twitter-facebook vs.paylaşmayın dicemde paylaştırtırlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 odullusoru said: wastyrx said: cetoritto said: -kesinlikle erkek arkadaşlarınızla aynı ortamlarda bulundurmayın, samimiyet kurmalarına engel olun, erkek arkadaşlarınızı sizden er ya da geç kıskanacaktır ve onlarla birlikte geçireceğiniz zamanları ille de kısıtlamaya çalşışacaktır ve bunu başaracaktır. Evleneceğim kızın bazı arkadaşlarımın onayından geçmesi lazım. Bu argümanın bence doğru değil ya da sizin arkadaşlar arkadaş değil =) Aynı şekilde o kızın bazı arkadaşlarımı da kabul etmesi lazım. Çetoritto'nun arkadaş ortamında başkasının kızına sulanma gibi durumlar yaygın galiba. yav ne alakası var? okuduğunuzu anlayın lütfen canlarım ya??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 TD)Pentagram said: hacı univ sevgililiğinden mi bahsediyoruz evlilik arifesi olan sevgililik mi. yani ciddi birliktelik muhabbeti sandıydım ozaman gg no re normal sevgili ile okadar şey paylaşmak gereksiz konunun başını okumadım yav, sorry sazanladım. üniv sevgililiği ile evlilik arefesi olan sevgililik ne saçma sapan bir kategori belirlemedir böyle. acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 eski hayata dair + aile sırlarına dair herşey İlerde çocuklarımın anası olursa, çocuklarım sorduğunda öğrenir. Yoksa çok pis koz olarak kullanıyorlar kavgada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 odullusoru said: TD)Pentagram said: hacı univ sevgililiğinden mi bahsediyoruz evlilik arifesi olan sevgililik mi. yani ciddi birliktelik muhabbeti sandıydım ozaman gg no re normal sevgili ile okadar şey paylaşmak gereksiz konunun başını okumadım yav, sorry sazanladım. üniv sevgililiği ile evlilik arefesi olan sevgililik ne saçma sapan bir kategori belirlemedir böyle. acıdım. her bahar şenikliernde tanıştığın kıza aha evleneceğim kız mı diyorsun haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Sevgilim demek istemeyeceğim kızla sevgili olmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Theridone said: facebook şifrenizi paylaşmayın. sakın. kan kaybından ölse bile yapmayın bunu. bunu demeye gelmiştim. ama mümkünse siz onunkini keylogger ile falan alın mmfss <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2012 yatak, tabak ve bardak disinda bisi paylasmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 http://forums.watchuseek.com/attachments/f357/692844d1335554384-new-forum-new-watches-this_thread_is_worthless_without_pictures.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 herpies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 insanlar ne kadar güvensiz ilişkiler yaşıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2012 reyou said: http://forums.watchuseek.com/attachments/f357/692844d1335554384-new-forum-new-watches-this_thread_is_worthless_without_pictures.jpg ahhaahh allah kahretsin şu çok iyiymiş ya. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar