Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili ile paylaşılmaması gereken şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bim Kazandibi.

ÖFFF lanet olsun yine aklıma geldi elim ayağım titriyor. Zaten 180gr'lık bir şey zevki çıkmıyor üç kaşık yiyince. Başka şey istesin bunu istemesin.
Mesaj tarihi:
odullusoru said:

Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler.

Gelin itiraf edelim.

Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler.
Mesaj tarihi:
copry said:

odullusoru said:

Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler.

Gelin itiraf edelim.

Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler.

kadınların %83'ü böyle
Mesaj tarihi:
barnacle said:

copry said:

odullusoru said:

Gelin itiraf edelim.

kadınların %83'ü böyle

Erkekler çok farklı sanki
  • Yeni Oluştur...