Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgili ile paylaşılmaması gereken şeyler

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

odullusoru said:

Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler.

Gelin itiraf edelim.

Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

odullusoru said:

Paylaşıp da [b]ileride[/b] arıza çıkmasına ya da bir şeylerin [b]başınıza kakılmasına[/b] sebep olan şeyler.

Gelin itiraf edelim.

Şunları yapan insanlardan nefret ediyorum , bir rahatsızlığın varsa direk söyliyceksin arkadaş ne o öyle akrep gibi pusuya yatıp, zamanını kollayıp,' sen böyle böyle yapmıştın şöyle böyle demiştin hedehödö' diye hayatı dar edersin ki? Benden uzak budaya yakın olsun öyle tipler.

kadınların %83'ü böyle
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

copry said:

odullusoru said:

Gelin itiraf edelim.

kadınların %83'ü böyle

Erkekler çok farklı sanki
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...