vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Arkadaşlar Linux üzerinde bilgim çok az ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşımın elinde dedicated exchange server var. Bundaki tüm kullanıcıları ve mail database'ini Linux dedicated server'a taşımak istiyor. Bu işlem mümkün müdür? Mümkün ise bunu nasıl yapabileceğimizi anlatan bir website var mıdır? Şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 /summon paticik linux fanboys anilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 /soytarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Linux dedicated server dediğin bildiğimiz VDS falan mı? Eğer böyleyse en iyi çözüm Zimbra olur. Şimdi ofisten çıkıyorum gerekirse akşam detaylı şekilde yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 2. ve 3. mesaj icin banhammer gelse ne guzel olur size. Hakarete kadar gitmis is, bravo. Konuya donersek; Direkt hesaplarla birlikte user pass degismeden tasiyabilecegini sanmiyorum, denk gelmedim hic ama hesap listesini alip, linux MTA icin hesaplari yaratip sonrasinda mail box'lari convert edebilirsin ya da imap copier tarzi bir script ile kopyalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 di'nin ilk cümlesine bakılırsa olaydan uzak olduğu ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 gözlemlerime dayanarak eğer exchange server çalışıyorsa bulaşmasın hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Fuat'in yedigi dayagi bilmeyen yok da su konuda laf gittigi yer bambaska. Haliyle hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 senko said: gözlemlerime dayanarak eğer exchange server çalışıyorsa bulaşmasın hiç. Su senecegi de goz onunde bulundurabilirsiniz. Mantikli bir oneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Hah. Şimdi evdeyim. :D Öncelikle, "ne zoru var da exchange'i değiştiriyo?" diyeyim. Sonra devam edeyim: Exchange yerine çalıştırılabilecek benim gördüğüm en güzel alternatif Zimbra. Araştırınca başka bi sürü alternatif buluyosun ama dediğim gibi, en oturaklısı bu server. Çeşitli linux dağıtımları altında çalışıyo kendisi. Bu mail server zamanında yahoo'nun geliştirdiği ve yahoo mail'da kullandığı altyapının ta kendisi bildğim kadarıyla (gerçi üstünden çok zaman geçti) Geçen sene falan VMware satın aldı bunu bi de. Yani eğer arkadaşın dedicated server'ı Vmware ise cuk diye oturur bu :D Zimbra serverda tüm kullanıcıları, grupları, notları, takvimleri, adres defterlerini vb. her şeyi import edebilirsin. Exchange'den eksiği pek yok. Tek eksiği belki sharepoint gibi bir ürünle entegre olamayışı ama onun da farklı çözümleri var. Neyse konu o değil zaten. Ama yukarıda dendiği gibi; "siz nereden neyedeceeğeniz loo?" Amaç nedir bu migration işinde? Exchange'i Linux VDS üzerinde çalıştırabileceğiniz sanmıyosunuzdur umarım? falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yok ya. Öyle kafalarda değilim Hand. :D Öyle bir dünya yok da ms'den linux'a geçiş yapmak istiyorlar. Zimbra o zaman. Ben bulaşmayacağım zaten de burada "sen bu işleri bilen bir abiye benziyorsun" sözünün hakkını veren insanlar olduğu için bir sorup bilgi alayım yardımcı olmak için. Ne nedir ne değildir diye. Herkese teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Red Hat, Ubuntu, Novell filan alacaklarsa support halleder gerçi bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 suse kur supportunu ben vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 saati 200dolar duj istersen ekstraya girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yok senko sen bana internet ve teknoloji dönem ödevimde yardımcı ol pls. Ehe Ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 türkiyede internet = senko yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Yok ama ıngilizce olacak. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 internet in Turkey = senko Bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Haha olay o değildi. :D http://forum.paticik.com/read.php?13,22206#msg-22206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 allah belanı vermesin abi!!! kafandam kaynar su boşaldı yemin ediyorum okurken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2012 zhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar