Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Abi vakit var vakit sorun değil.

O zaman aslında hergün bir bölge alacan 2 barbell 1 bodyweight 1 de izolasyon hareketi koyup 30 dk yı geçmeden bitiricen.
Stres oluşmasın diye bitkisel destekler filanda alırız. Yeşil çay filanda içerim yogaya zaten gidecem.

Ama vücut yorulmasın sonra ?

Bu arada süper bir video buldum tili sana gelsin motivasyon için:

http://www.youtube.com/watch?v=qX9FSZJu448
Sosyal ağlarda paylaş

nutrition said:

shoulder+leg
chest+triceps
back+biceps

bana hiç iyi gelmiyor böyle programlar.
presslerde zaten triceps yoruluyor adam akıllı triceps çalışılmaz ki,en güzeli vakit varsa beslenme ve dinlenme adamakıllıysa her bölge ayrı gün çok net.

shoulder leg ayrıydı da 2 aydır öyle program yapıyorum. 2tane mantık var burda, biri ısındırdığın kası çalıştırmak diğeri yormadğn kası çalıştırmak.

valla bence bunun doğrusu yok kendi mantığını kullanır herkes.

omuz+sırta ne dyiosnuz peki onu denicem hiç yapmadım
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

nutrition said:

shoulder+leg
chest+triceps
back+biceps

presslerde zaten triceps yoruluyor adam akıllı triceps çalışılmaz ki,en güzeli vakit varsa beslenme ve dinlenme adamakıllıysa her bölge ayrı gün çok net.

shoulder leg ayrıydı da 2 aydır öyle program yapıyorum. 2tane mantık var burda, biri ısındırdığın kası çalıştırmak diğeri yormadğn kası çalıştırmak.

orasıda doğru tabi deneye deneye kendine uygun programı bulmak önemli.
vakit ayırabildiğim zaman her bölge ayrı gün
diğer türlü omuz+tri / göğüs+biceps olarak giriyorum. epey memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

nutrition said:

shoulder+leg
chest+triceps
back+biceps

sırtta çok bölge var, omuzla birleştirmeye kalkarsan ya çok fazla hareket yapacaksın ya da sırtı az çalışcaksın. genelde sırtı az çalışıyolar gözlemlediğim. bana göre yanlış
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaşlar nasıl bir program izleyelim ben net de biraz araştırdım bu tek güne bölme olayı kişiden kişiye göre değişir beslenmen iyiyse sorun olmaz diyorlar. Sıkıntı yok hergün gidicem salona zaten de. Beslenme konusu zaten hakim olduğum konu onu kendime güzel ayarlarım. Ama açıkcası bu ağırlık konusunda olimpik halter dışında hareketlerden anlamıyorum. Şimdi hocaya gitsem adam bana izole bodybuilding programı yazacak ki hiç istemediğim bişi. Napsam bilemedim.

Yoksa hiç kasmayıp yine starting strength e başlayıp arayada 2-3 izole hareket mi koysam.

http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html

Birde bu güç standartları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar temiz çalışmayla kaç senede novice ile intermediate arasına geliriz ki.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

http://www.youtube.com/watch?v=I2Nvmr7yx54

şu vücut baya iyi ya. yeni hedefim. tekrar başlıyorum yarın artık geçti bileğim ve dizim.

hacim koymasada olur herif. gerçi inanılmaz shredded. steroid kokusu almıyo diilim.

iyi beslenmeye 4 roundluk(12 ay) p90xi var bunun

şöyle adamlar poz vermeyi bilmiyo ya çok gülüyorum dfgdf. ayrıca var kür abi 1 yılda o kütle o definisyon ı-ıh

bide fitness yapsam ne kadar kolay olurmuş işim onu görünce çok garipsiyorum cxvvcx

tili ben sırta 4 hareket yapıyorum. şöyleydi program

barfix 3x12
one arm row 4xpiramit
pull down 3x10
kürek hareketinin ingilizcesini unuttum 3x10 kürek değil ama dar tutuş işte oturup karna çektiğin

şimdi makina arka omuzda sırtta kasıldığı için ordan oraya geçiş yapmak istiyorum. bide sırtım iyi diye düşünüyorum çok sete gerek yok benim için, ama alt bölgeyi daha da geliştirmem lazım üste göre zayıf kalıyo foto koycam yarın anlarsın ne demek istediğimi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...