Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ben de bağırırım ara sıra. dün salon boş diye bağırıyoduk buddy ile salondaki eleman geldi diyo olm bayan üye var içerde kdasfasfsag pain is temporary pride is forever diye brutal şekilde bağırıyodum YAPILAN ANTRENMAN DA CROSSFIT 30KG SHOULDER PRESS DFGFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ben bagriyorum haci. Yapicak bisey yok. Let it go. Basur olmak mi bagirmak mi? Ben bagirmayi seciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Hacılar bi dikkat: http://www.kinobody.com/2275/dual-pyramid-training/ Ne dersiniz program iyimi. Önümüzdeki hafta tüm hareketlerin 1RM lerini bulup ona göre girmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 shoulder+leg chest+triceps back+biceps bana hiç iyi gelmiyor böyle programlar. presslerde zaten triceps yoruluyor adam akıllı triceps çalışılmaz ki,en güzeli vakit varsa beslenme ve dinlenme adamakıllıysa her bölge ayrı gün çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Abi vakit var vakit sorun değil. O zaman aslında hergün bir bölge alacan 2 barbell 1 bodyweight 1 de izolasyon hareketi koyup 30 dk yı geçmeden bitiricen. Stres oluşmasın diye bitkisel destekler filanda alırız. Yeşil çay filanda içerim yogaya zaten gidecem. Ama vücut yorulmasın sonra ? Bu arada süper bir video buldum tili sana gelsin motivasyon için: http://www.youtube.com/watch?v=qX9FSZJu448 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Vay anasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 nutrition said: shoulder+leg chest+triceps back+biceps bana hiç iyi gelmiyor böyle programlar. presslerde zaten triceps yoruluyor adam akıllı triceps çalışılmaz ki,en güzeli vakit varsa beslenme ve dinlenme adamakıllıysa her bölge ayrı gün çok net. shoulder leg ayrıydı da 2 aydır öyle program yapıyorum. 2tane mantık var burda, biri ısındırdığın kası çalıştırmak diğeri yormadğn kası çalıştırmak. valla bence bunun doğrusu yok kendi mantığını kullanır herkes. omuz+sırta ne dyiosnuz peki onu denicem hiç yapmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 gör tim gör millet neler yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 vay lan helal olsun duygulandm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Killer said: nutrition said: shoulder+leg chest+triceps back+biceps bana hiç iyi gelmiyor böyle programlar. presslerde zaten triceps yoruluyor adam akıllı triceps çalışılmaz ki,en güzeli vakit varsa beslenme ve dinlenme adamakıllıysa her bölge ayrı gün çok net. shoulder leg ayrıydı da 2 aydır öyle program yapıyorum. 2tane mantık var burda, biri ısındırdığın kası çalıştırmak diğeri yormadğn kası çalıştırmak. valla bence bunun doğrusu yok kendi mantığını kullanır herkes. omuz+sırta ne dyiosnuz peki onu denicem hiç yapmadım orasıda doğru tabi deneye deneye kendine uygun programı bulmak önemli. vakit ayırabildiğim zaman her bölge ayrı gün diğer türlü omuz+tri / göğüs+biceps olarak giriyorum. epey memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Soris said: http://www.youtube.com/watch?v=qX9FSZJu448 şarkı cuk oturmuş ha http://media.tumblr.com/tumblr_lw88hedEmZ1qhgfcd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Killer said: nutrition said: shoulder+leg chest+triceps back+biceps bana hiç iyi gelmiyor böyle programlar. presslerde zaten triceps yoruluyor adam akıllı triceps çalışılmaz ki,en güzeli vakit varsa beslenme ve dinlenme adamakıllıysa her bölge ayrı gün çok net. shoulder leg ayrıydı da 2 aydır öyle program yapıyorum. 2tane mantık var burda, biri ısındırdığın kası çalıştırmak diğeri yormadğn kası çalıştırmak. valla bence bunun doğrusu yok kendi mantığını kullanır herkes. omuz+sırta ne dyiosnuz peki onu denicem hiç yapmadım sırtta çok bölge var, omuzla birleştirmeye kalkarsan ya çok fazla hareket yapacaksın ya da sırtı az çalışcaksın. genelde sırtı az çalışıyolar gözlemlediğim. bana göre yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Soris video muhteşemmiş. Bu sefer motive oldum işte. Bi de sakatlanıp tekrar sahalara dönen halterci vardı onu bulabilsem o da çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=I2Nvmr7yx54 şu vücut baya iyi ya. yeni hedefim. tekrar başlıyorum yarın artık geçti bileğim ve dizim. hacim koymasada olur herif. gerçi inanılmaz shredded. steroid kokusu almıyo diilim. iyi beslenmeye 4 roundluk(12 ay) p90xi var bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Evet arkadaşlar nasıl bir program izleyelim ben net de biraz araştırdım bu tek güne bölme olayı kişiden kişiye göre değişir beslenmen iyiyse sorun olmaz diyorlar. Sıkıntı yok hergün gidicem salona zaten de. Beslenme konusu zaten hakim olduğum konu onu kendime güzel ayarlarım. Ama açıkcası bu ağırlık konusunda olimpik halter dışında hareketlerden anlamıyorum. Şimdi hocaya gitsem adam bana izole bodybuilding programı yazacak ki hiç istemediğim bişi. Napsam bilemedim. Yoksa hiç kasmayıp yine starting strength e başlayıp arayada 2-3 izole hareket mi koysam. http://www.exrx.net/Testing/WeightLifting/StrengthStandards.html Birde bu güç standartları hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar temiz çalışmayla kaç senede novice ile intermediate arasına geliriz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Benim toplasan iki sene olmadi net calistigim sure. 21 ay falan. Araya askerlik falan girdi. 1RM hesaplattim tablodan, intermediate olmusum. Ki benim asil amacim hypertrophy. Guc pek umrumda degil kutleye gore. Adam gibi calisan beslenen ve ilk odagi power olan birisi bence 20 ayda intermediate olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 moriarty said: http://www.youtube.com/watch?v=I2Nvmr7yx54 şu vücut baya iyi ya. yeni hedefim. tekrar başlıyorum yarın artık geçti bileğim ve dizim. hacim koymasada olur herif. gerçi inanılmaz shredded. steroid kokusu almıyo diilim. iyi beslenmeye 4 roundluk(12 ay) p90xi var bunun şöyle adamlar poz vermeyi bilmiyo ya çok gülüyorum dfgdf. ayrıca var kür abi 1 yılda o kütle o definisyon ı-ıh bide fitness yapsam ne kadar kolay olurmuş işim onu görünce çok garipsiyorum cxvvcx tili ben sırta 4 hareket yapıyorum. şöyleydi program barfix 3x12 one arm row 4xpiramit pull down 3x10 kürek hareketinin ingilizcesini unuttum 3x10 kürek değil ama dar tutuş işte oturup karna çektiğin şimdi makina arka omuzda sırtta kasıldığı için ordan oraya geçiş yapmak istiyorum. bide sırtım iyi diye düşünüyorum çok sete gerek yok benim için, ama alt bölgeyi daha da geliştirmem lazım üste göre zayıf kalıyo foto koycam yarın anlarsın ne demek istediğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 güzel sırt programında eksik yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 barfix ben 3 set ısınma olarak yapıyorum ya :) onun dışında 5 hareket total 18-19 set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 o programla omzu birleştirmek istiyorum işte. ordan arka omuz geçiş yapıp press lat mi eklesem ? sırt çok ağır girmiyorum nutri ya yani hacmi iyi ne biliyim. barfix 3 set kız gibi evet de kollarım güçsüz kalıyo sırtıma göre =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 database önlemleri nedeni ile konu 2k mesaja ulaştığı için kilitliyorum. yeni başlık burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar