Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Greg Plitt duzgun adam. Ben onu seviyorum.

Ama bu Lazar Angelov hayvaninin steroid free olduguna inanmiyorum. Hatta iddia ediyorum senede 3 ay falan off geciyordur en fazla. Paso on gezer bu herif. Sakala bak. Testodan ayi postu gibi olmus. Birde im not on roids but thanks for asking diye tshirtler falan giyiyor. Bi git lan.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20389168

CONCLUSIONS:
Hyperthermia significantly decreased the testicular testosterone level in old male rats and significantly lowered the StAR protein level. These data imply that frequent hot baths might impair testicular steroidogenesis, especially in old men.
Sosyal ağlarda paylaş

hepsinde var abi steroid. en azindan o yag oranini korumak icin bile vardir yani.

o sekilde kesmek kasi one cikarmak vs olmaz yani. millet 1950 lerde calismiyormuydu yani bunlar kadar. o zamanda esek gibi calisiyorlardi gariplerim, arnold bile sunlar gibi kas cikaramadi nerdeyse steroidin dibinde duruyordu adam.

steroidlerde gelisti hersey gibi.

ha sunu gormezden gelmemek lazim, istedigin kadar steroid kullan hirs azim ve o calisma temposunu yapamaz, o dietleri koruyamazsan olmaz gene yani.

adamlar super bence muhim olan steroid deil o azim, calisma vs.

icimizden kimsenin steroid alsada o sekilde olabilecegine inanmiyorum ben. herifler nba basketbolculari gibi bu ise hayatlarini adamislar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

moriarty said:

Killer said:

sana ağır geldi o sanırım sdf

http://www.youtube.com/watch?v=CL4baig2AeU&feature=share

al bu gider belki

abi ben o sondaki spastik herif yüzünden bıraktım şu an daha fazla çalışmıcam

motivasyon diyeninizde tatava çıktı

o adam öldü lan ölünn arkasndan konuşma dsf
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

arnold/normal press
front rise
lateral
arka
shrug

what do you say?

bana yazmadın dimi bunu? 3 tane izolasyon koymuşsun. front raise tamamen gereksiz demişim yukarda. arnold press zaten tam bir press değil bana sorarsan. shrug da omuz değil zaten. pump pump pump olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

kendi programım da. laterali kaldırabilirim. arnold yaparsam da fronta gerek yok. bu pazartesi yeni programa geçicem arkaya ağırlık veriyorum sürekli. sırt omuz beraber çalışıcam

suggestions?

bi tek laterali kaldırma ordan. ağır bi press ekle başa, arnold değil.
perfectionist gene doğru yorumu yapmış

ben izolasyonlar ve bacak hariç 8i geçmiyorum, memnunum. ha 10 tekrarla daha iyi şişebilirim bence de
Sosyal ağlarda paylaş

Al tili sana motivasyon

http://www.youtube.com/watch?v=ZtMm0swu5i8&feature=youtu.be

Birde bu adamların vücut iyi süper de bunları doğaya bıraksan 2 gün yaşayamaz bu yavşaklar veya ne bileyim avaraj crossfitçi gibi antrenman yapamazlar. Yüz desen yüzemez koş desen koşamaz.
Görüntü tabiki önemli toplum içinde. Tabiki tercih meselesi. Saygı duyuyorum. Ama survival of the fittest olayına hiç dikkat edilmiyor o da çok önemli.
İnsanın her alanda kendisini geliştirmesini çok doğru buluyorum ama sırf görüntü için yapılan bir spor insanı bence kız gibi hissettirir. Bir erkek görüntüsüne bu kadar önem vermez ya kızmıyız biz arkadaşlar. Biz tekrar doğamıza dönelim görüntü zaten gelecek bende böyle düşünüyorum. Lakin öyle değildir haha
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Al tili sana motivasyon

http://www.youtube.com/watch?v=ZtMm0swu5i8&feature=youtu.be

Birde bu adamların vücut iyi süper de bunları doğaya bıraksan 2 gün yaşayamaz bu yavşaklar veya ne bileyim avaraj crossfitçi gibi antrenman yapamazlar. Yüz desen yüzemez koş desen koşamaz.
Görüntü tabiki önemli toplum içinde. Tabiki tercih meselesi. Saygı duyuyorum. Ama survival of the fittest olayına hiç dikkat edilmiyor o da çok önemli.
İnsanın her alanda kendisini geliştirmesini çok doğru buluyorum ama sırf görüntü için yapılan bir spor insanı bence kız gibi hissettirir. Bir erkek görüntüsüne bu kadar önem vermez ya kızmıyız biz arkadaşlar. Biz tekrar doğamıza dönelim görüntü zaten gelecek bende böyle düşünüyorum. Lakin öyle değildir haha

doğana bu saatten sonra çok radikal karar veremedikten sonra dönemezsin ne yazıkki,hani doğal yicem desen herşey hormonlu falan,%100 organik yemek için ciddi bütçe lazım hani sadece lafta kalır öyle birşey :)
ne survivalı abi şehirde yaşıyoruz,karşına bela çıksada en basiti kasatura yada silah olur yine ggsin istediğin kadar crossfit pro ol.valla hiç kız gibi hissetmedim henüz 100kg extensionlar yaparken gayet manly man,kilomdan yüksek ağırlıklarla 10 tekrar bench yaparken yine manly man :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben body builderim

aslandan kaplandan kaçmıycaz hiç bi zaman ama yarın öbürgün ne bilyim bi bacağına bişey düşer, araba yolda kalır, bi arkadaşın camdan atlar tutman gerekir falan

o zaman kız mıyız biz sorusnu sorarsın kendine tekrar dskf

gerçi crosscular da kuvvetli oluyoda bne bu hafta crossfit antrenmanı yaptım içim daraldı. allahını seven üstüme dambıl atsın sdkfs
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...