Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Yok abi,kullanmasın zaten kimse, ama kimsede enjekte ettikten sonra aa çocuğum olmaz diye düşünmesin,bir nevi bilgi kirliliği var bu konuda.

Roidde kullanmıyorum,kullananları temize çıkarmıyorum sadece yan etkisi çıkan kişilerde var çıkmayan kişilerde var

Neyse uzatmaya gerek yok

'tavuk yiyemiyorlarsa whey içsinler' diyiyim konuyu değiştireyim
Sosyal ağlarda paylaş

abi köpek gibi kardiyo yapıyorum her gün 10 km civarı evden okula giderken yürüyorum yemeklerde okazyonal yağlar dışında yağ yemiyorum fast food zaten hiç yemem bu halde 1 aydır zerre değişiklik yok bugün 1 ay oldu düzenli spora başlayalı :'((((

daha dramatik bayramda 1 şekerpare yaptım sadece 1 tane yedim çok yiyemedim diye pipim düştü yine de hala aynı kilodayım nasıl eriyecek abi bu yağlar yani yağ yemeyi kestim zaten sabah 8 akşam 5 okuldayım okulda zerre ağzıma bişey sürmüyorum öküz gibi ders yükü onun stresi falan yemek yemeyi mi kesmem lazım toptan
Sosyal ağlarda paylaş

İyi yağlardan kaçmamak gerek abartmamak kaydıyla.
Sıfır yağ tüketsen bile totalde yaktığın kadar yada fazla alırsan kilo veremezsin.
Şekeri kesmen gerekicek,kaliteli karbonhidrat ve yeterli protein alman gerekiyor.

Kilo verip kötü gözükmemek için kardiyo + ağırlık çalışman iyi olur.
Carnitine geyiğinede inanmamanı tavsiye edicem,fıs ürünler.
Birde 2 fincan yeşil çay iç.
Sosyal ağlarda paylaş

bir de mesela iki sekerpare yedim ya demissin de

ben de sinirim bozulunca cookie brownie yiyorum bir tane
haftada iki kez bozuldu mu tamamen cope gidiyor 2-3 gunluk emegim

farkinda olmadan dengede tutuyorsun belki de bir kurabiyeden/ekmekten ne olacak diye diye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...