barnacle Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bende öyle sandım değilmiş :D genetiğiniz güzel değilse uğraşmayın basın diyo. ekstra günde harcadığınız saatlerde çalışsanız o parayı kazanırsınız şeklinde argümanı falan var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 oturdugum yerde kas cikartacaksa kullanacagim varsa da kullanmam artik, o ne oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Şu dediğin nasıl yalan ya haha,yan etki gösterme şansı olmucağını bilsen kiloyla kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yan etkileri ne peki bu kadar korktugunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Özelden olayı anlatabilirim istersen,burda yazıp özendirmek gibi algılanabilir gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ibretlik yan etkisi olmasa poroteyin falan gibi bişey olufdu zaten bunu konusmazdik bile makarnanin ustune yarim kilo at dopingi dogra falan derdik hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yav yağ oranını düşürerek nası kilo alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 vucudundaki yagi mi yedigin seydeki mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Fly trollemeye çalışıyorsun ama argümanların çok fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 evet uykum gelene kadar vakit harciyorum da yan etkisi yoksa almaz miydiniz simdi etkisi var diye almiyoruz yanlis mi anladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 ÖM olarak cevap vericem offtopic oluyor çünkü ama kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi dur steroid kullan kullanmaysa bosver vaktini harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yok abi,kullanmasın zaten kimse, ama kimsede enjekte ettikten sonra aa çocuğum olmaz diye düşünmesin,bir nevi bilgi kirliliği var bu konuda. Roidde kullanmıyorum,kullananları temize çıkarmıyorum sadece yan etkisi çıkan kişilerde var çıkmayan kişilerde var Neyse uzatmaya gerek yok 'tavuk yiyemiyorlarsa whey içsinler' diyiyim konuyu değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abi köpek gibi kardiyo yapıyorum her gün 10 km civarı evden okula giderken yürüyorum yemeklerde okazyonal yağlar dışında yağ yemiyorum fast food zaten hiç yemem bu halde 1 aydır zerre değişiklik yok bugün 1 ay oldu düzenli spora başlayalı :'(((( daha dramatik bayramda 1 şekerpare yaptım sadece 1 tane yedim çok yiyemedim diye pipim düştü yine de hala aynı kilodayım nasıl eriyecek abi bu yağlar yani yağ yemeyi kestim zaten sabah 8 akşam 5 okuldayım okulda zerre ağzıma bişey sürmüyorum öküz gibi ders yükü onun stresi falan yemek yemeyi mi kesmem lazım toptan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 yağ yemiyorsun tamam,da carb ne alemde? bide cardiomu yapıyorsun sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 İyi yağlardan kaçmamak gerek abartmamak kaydıyla. Sıfır yağ tüketsen bile totalde yaktığın kadar yada fazla alırsan kilo veremezsin. Şekeri kesmen gerekicek,kaliteli karbonhidrat ve yeterli protein alman gerekiyor. Kilo verip kötü gözükmemek için kardiyo + ağırlık çalışman iyi olur. Carnitine geyiğinede inanmamanı tavsiye edicem,fıs ürünler. Birde 2 fincan yeşil çay iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 baba sen de lop tavşanı ayağına geldin ne ara 250 mesaj yaptın ya. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ortam güzel,isminin paticik olmasına rağmen meme muhabbeti güzel seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 aha dasaaa summonladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 şeker yemiyorum, yağda mecburen yediğim herşeyden geliyor minimal miktarda yağ yakmaya çalışıyorum şu an ağırlık kaldırcak vaktim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Şimdi günlük yürüme temposu ile,aynı tempoda uzun süreli yürüme arasında fark var,tempolu yürüyüş yapabilirsen spora vakit ayırabilceğin zamana kadar güzel bir dietle yağ yakabilceğini düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Sparkcaster said: ... ne yedigini yazsana aklina gelen en signifikatif 2-3 gunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bir de mesela iki sekerpare yedim ya demissin de ben de sinirim bozulunca cookie brownie yiyorum bir tane haftada iki kez bozuldu mu tamamen cope gidiyor 2-3 gunluk emegim farkinda olmadan dengede tutuyorsun belki de bir kurabiyeden/ekmekten ne olacak diye diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yanlış, haftada bir gün bir öğün dirty yemek dietin olumlu gitmesini sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bende olmuyor :( bir gun ok de haftada iki oldu mu ozellikle benzer bunyede olabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar