toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi calısan ve yalnız yasayan biri icin baya zor bi is o dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Biraz disiplin gerekli. Alisinca fazla dusunmuyorsun. Bir yumurta pisirici, buharli pisirici, hassas tarti, guzel bir tava, bi kac shaker ve kilitli yemek kabi. Bunlar hayat kurtarir. :) sahsen bir cok seyi is yerinde cekmecemde de zulaliyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 samaella said: 2 ayda 1.5 kg verdim ben. Yulaf yemeye başladım ama kahvaltımı da yapıyorum , şekeri çıkarttım, ekmeği azalttım. Bikini giymeyecekseniz bence durumu bukadar abartmanın lüzumu yok. İnsan kafayı yer bunda nekadar kalori şunda nekadar bok püsür. öbür türlü lean ve kaslı olunmuyor. gerçi ben de kalori saymıyorum; ama artık oturdu zaten ne kadar yersem ne olacağını biliyorum. kas yapabilir miyim yağ yakabilir miyim anlıyorum. programa da baktım. her kasa 2 hareket bana gayet yetiyor. çok fazla hareket gördüm sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 tiLi, her kasa iki hareket yetiyor dediğin haftada aynı gruba 2 defa girdiğin için mi? Yoksa setlerin yoğunluğunu drop set, giant, super set falan gibi arttırdığın için mi? Bana çok az geliyor 4set 2 hareket, özellike büyük kas gruplarına. Ama şu konuştuğumuz keto/crush diet tarzı birşey yapılacaksa mantıklı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 haftada 2 bazen 3 kere aynı yeri çalıştırdığım oluyo tabi 2 hareketli programda. 2 hareket yeterince stimüle ediyo, öldürmüyo. 2 compound veya 1 compound 1 izolasyon. haftada 2 kere girince senin yaptığın kadar volume ü daha da verimli, daha iyi ağırlıklarla yapmış oluyorum. 2. hareketten sonra kasta derman kalmıyo zaten, kalıyosa ilk 2 harekette tam kapasite çalışmıyorsunuz veya ben buna alıştığım için bir süredir bana zor geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bu sene bende haftada cift bolgeli split yapicam. Bir sure denemem lazim. Ozellikle gogus biseps triseps icin istiyorum. Bacak haftada 1 yeter. Omuz zaten hep calisiyor onu da 1 de tutarim. Sirt konusunda tereddutteyim. Belki bi hafta 2 gogus bi hafta 2 sirt yaparim. Deneyip gormem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ya benim işte o program pazartesi çarşamba cuma olarak haftada 3 günlük bir program. 2-3 hareket yapıyordum da normalde daha bi zorlamak istedim çünkü 1 hafta sonra aynı yeri çalıştıracam. Tavsiye bir program var mı yeni kaslananlar için :) boy 180 , kilo 80, kol 32 diğer yerlerimden emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Çalıştığım salon el değiştirdi 2 ay tadilata girdi 1 haftadır ne biçim sıkılıyorum ya lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Sportif aktiviteler ama özellikle ağırlık çalışması fazla miktarda endorfin salgılattığı için bağımlılık yapıyor bir çeşit. Geçen bununla ilgili bir makale okudum bulursam linkliyim. Google'da biraz ararsanız çıkabilir. Salona gidemediğimizde, idman atladığımızda duyduğumuz huzursuzluğu açıklıyor biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 104>52 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kanuni said: 104>52 Anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Haftada iki kere calistirirsan bir grubu yilda 104 eder :) 52 nireee 104 nire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Dogru da yogunlugu iyi ayarlamak lazim. Neyse denerim ben biseyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 3-4 hareket 2-3 set yetiyor.. Ilk tekrar hafif ikinci normal ucuncu veya ikinci sert.. uyariyoruz birakiyoruz hesabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Ben bi klasik 4split piramidimi giriyim eylul ekim, diyette kaybettigim kaslar gelsin sonra kesin deniycem bunu. Gayet mantikli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Arkadaşın açtığı bi grup arada bi şeyler felan paylaşıyo ilgilenen varsa http://www.facebook.com/groups/212616715462895/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.muscleandstrength.com/workouts/100-reps-set-shocker-fullbody-workout#.UBD6XgrhTAc.facebook 100 reps per set Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yardim lazim. simdi ben cok gerideki sayfalarda yazmistim. 93.5 kg den 6 ay gibi normal bi surede diyet + haftada 4 gun 40 dakka cardio yaparak 72 kiloya dustum. boy 1.80 son 4 aydir da evde vucut gelistirme yapiyorum bar var 4 tane dumbell var hepsi sokmeli takmali bolca da kilo var. bir de bench var. whey falan da aliyorum surekli. duzgun de besleniyorum. ama diyetten aliskanlik olmus cok yemiyorum. karbonhidrat yag cok az. sanirim bu nedenle? pek kas yapamadim. ha tabiki bir de evde calistigim icin duzenli de olsa 2 dumbell 1 bar ile calistirilacak kas grubu hareket sinirli oldugundan. hayvan gibi abanamadim pek. 15kg ile biceps curl. 50kg ile bench press yapabiliyorum anca. fazla guclenemedim de. dun eve 100 metre otede 1100 metrekarelik bayagi buyuk 70 80 tane alet olan bi salona yazildim. 8-9 ay kadar gidicem duzenli, aksatmam sallamamazlik etmem disiplin kismi problem degil, beslenmede de civimam, evden tavuk gogsu yumurta et cesitleri az yagli peynirler eksik olmaz. whey de surekli alirim. 8 9 aylik surede mumkunse hayvanat gibi vucut yapmak istiyorum bu vereceklerime karsilik. zaten suan gayet duzgun halde vucut. salondaki hoca bozuntusuna dedim boyle boyle kutle kazanmak istiyorum falan. lavuk elindeki iphone ile oynamaktan dinlemedi bile. sallama bi program yazdi. 2 hafta sonra yenisini yazicaz dedi. dedigi programi yaptim sadece bacaklarim yoruldu program sonunda... hani salona ilk gun gidenin ertesi gun butun kaslarinin yamulmasi durumu bile olmadi simdi bu programla 2 hafta idare edeyim adami mi dinleyim. yoksa herifle hic muhattap olmayip netten burdan falan mi program alayim kestiremedim. adamin verdigi program: 10 dakka kosu 10 dakka bisiklet leg curl 3x15 leg extension 3x15 chest noc 3x15 (boyle yaziyo, oturarak bench press aleti) lat pull down 3x15 soulder mac 3x15(boyle yaziyo, dirseklerden acip kapama hareketi) lateral noise noc (boyle yaziyo) push down 3x15 (boyle yaziyo) crunch 3x15 leg raise 3x15 20 dakka kosu WOT oldu kusura bakmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 50 kilo ile bench press yapıyomuşsun bre neren ağrısın artık ben 10 kilo ile yapıyom :D Muhtemelen bacak çalıştırmadığın için ağırmıştır. Herzaman çalışan kas grubunun ağrıyacağını pek zannetmiyorum çok yüklenmedikçe. Ama dayı neden tüm vucut yaptırmış onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 full body yapma aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ayrıca ağrır göğüs her zaman benim her hafta 2 gün ağrıyor göğsüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 baal o programı eğlence bölümüne koyaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 lateral noise iyiymiş eheuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Baal'ı azimli gördüm(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Seyimin antrenoru... 50kg bench, 15kg db curl guzel rakamlar. Zorlasak spotter'la bench presste 60kg cikarirsin sen. :) 3split yakisir sana. Bence gir 3split piramit. Gogus omuz sirt bacak 4hareket, triceps biceps kalf abdominal 3 hareket. Setler sana bagli. Ben buyuklerde 4er set, kucuklere 3-4 duruma gore giriyorum. Ya da tiLi guzel tavsiye veriyor ona sorabilirsin. Bu arada donkey raise kim tavsiye etmisti bu baslikta? Alnindan opeyim guzel hareketmis soleus cilgin atti idmanda pump olunca gordum parcayi direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar