Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 sinav falan birsey yapmaz abi git adam gibi salonunda calis beslenme ogren antrenman disiplini edin biraz düzgün bir diyetle halledersin goruntuyu takma simdi jinekomasti mi degil mi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 GwindonSurion said: Çok kişisel bir şey paylaşacam sizinle. Baya bir süredir spor falan yapıyorum ama hafif hafif, bir sürü spor merkezi değiştirdim hepsi göğsünü şekle sokarız falan filan dediler alt kısım yıllardır düzelmedi jinekomasti falan gibi şeyler okudum garbıçtaki göğüs kası bölümünde nebilim bilemedim tişört falan giydiğimde yolda çekiniyorum resmen sorduklarım normal görünüyor diyor falan ama öyle işte. Cevizergenmememsi+18 http://i.imgur.com/izG1M.jpg kardes ergenlige girmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 oha benimkilerden bile sarkık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bi de yüzünü niye gizledin lan bilmiyoz sanki sıfatını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 GwindonSurion said: Çok kişisel bir şey paylaşacam sizinle. Baya bir süredir spor falan yapıyorum ama hafif hafif, bir sürü spor merkezi değiştirdim hepsi göğsünü şekle sokarız falan filan dediler alt kısım yıllardır düzelmedi jinekomasti falan gibi şeyler okudum garbıçtaki göğüs kası bölümünde nebilim bilemedim tişört falan giydiğimde yolda çekiniyorum resmen sorduklarım normal görünüyor diyor falan ama öyle işte. Cevizergenmememsi+18 http://i.imgur.com/izG1M.jpg göğüslerde bi sıkıntı yok gibi neden bu kadar taktın ki, orada görünümü bozan sanki alttan 1-2 kaburga aldırmışsın gibi duruyor göğüs kafesin postür bozuklugu falan olabilir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Nekro said: sinav falan birsey yapmaz abi git adam gibi salonunda calis beslenme ogren antrenman disiplini edin biraz düzgün bir diyetle halledersin goruntuyu takma simdi jinekomasti mi degil mi falan. sınav nasıl bisi yapmıyo ya bu gögüsü sadece sınavla yaptım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dolunay gibi bir yüzün var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 nur yüzlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 me gusta çizesim geldi içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yandan öyle normal görünmüyor bir de oturunca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bi estetikçiye gitsene abi o zaman normal miymiş diye? belki de ameliyat gerekiyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 aga ucuncu soylesyisim sor goster sunu bir doktora sinav cekeceksin iyice buyuyecek sonra kelime anlamiyla aglayacaksin sivilecmi patlattim kan pihtilastirici ilac icsem durur mi gibi bisey dedigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dsfgsd, hastanede hangi bölüm bakar hormonlara? karı hormunlu muyum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Endokrinoloji bakiyor olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Cheaz said: Nekro said: sinav falan birsey yapmaz abi git adam gibi salonunda calis beslenme ogren antrenman disiplini edin biraz düzgün bir diyetle halledersin goruntuyu takma simdi jinekomasti mi degil mi falan. sınav nasıl bisi yapmıyo ya bu gögüsü sadece sınavla yaptım ben çok yapmışsın kardeş yeter bu kadar daha fazlası kötü gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 gwindon ilerde çok ünlü olursan televolelere vericem o resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kıskandın mı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Cons said: çok yapmışsın kardeş yeter bu kadar daha fazlası kötü gözüküyor Fazlasi igrenc duruyor zaten dostum bunu herkes bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 şu kilo alamıyorum diyenleri harbiden merak ediyorum. örnek plan sabah 7 : süt, yulaf, protein tozu waffle gbi oluyor tadıda iyi. geri uyuyun 11 : kahvaltı, yüklenin 14:00 makarna, tavuk 16:00 protein karışımı tekrar 18:00 köfte, et, balık + pilav ( herhangi biri) 20:00 antrenman 21: 00 antrenman dönüşü et + bulgur pilavi yatmadan tekrar protein. şunun bır benzerını yapmıyorsanız kilo alamıyorum filan demeyin yani. aslında hafif bile çok zayıfım diyorsanız aralara tatlı, kuruyemiş, abur cubur, meyve filanda yerleştirin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 çalışan adam için olanı varmı bunun? birde şöyle zayıf adam için protein öner bari protein tozu demişken vücut protein,yağ falan görsün biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 iş sırasında ara ara sandviç filan yiyemezmisin, ton balığı ya da kuruyemiş, abur cubur filan. yiyemediğin öğünlere onları çek. sabah 7 dekı proteınle 11 dekı kahvaltıyıda birleştir. miktarları bıraz azaltırsın. protein için weider cfm protein tavsiye ederim.( ya da tavsiye edilen başka bir izole protein alabilirsin) biraz pahalı ama direk kaşık kaşık yeniyor karıştırma muhabbeti yok. biraz da istek işi bu spor, bence artık program ve beslenme tavsiyeleri aramak yerine gerçekten yapabileceğinizin en iyisini yapmaya çalışın. zamanındır, parandır, salondaki emeğindir katlanıcaksın yoksa o vücutlar hep hayal kalıyor. ulan 24 yaşında yemek yapmayı öğrendim şu şey yüzünden ötesi varmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 optimum aldıydım bir süre önce fakat sadece o gün aksam yemeğinde proteinsiz kaldıgıma inandıgımda sütle beraber içiodum fakat bugunden itibaren 1 ay antreaman sonrası denemeye başladım dimesin tahıllı karışık meyve suyu var.baskın tad olarak muz ağırlıkta.onla karıştırınca baya iyi oluyor bilginize sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 antrenman sonrasi acil ihtiyac maksatli diyorsan meyve sekeri cok uygun degil ona yalniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 bu konuda kesin bir kaynak varmı ki cunku acaip sıkıldım ton balığından falan sdfs su ilede içip ağzımın tadını bozamam sütle antreamandan sonra emilim uzun sürüyor mevzusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 amatorce yapiyorsan salla gitsin de seker meyvenin kendisinden geliyorsa fruktoz cok daha yavas sindiriliyor diger basit sekerlere gore, olay bu hizli sindirilen sekerle beraber kanindaki degerlerin degisimi yine ayni sekilde hizli kana karisan proetinlerin daha optimal bir sekilde hedefe ulasmasini sagliyor falan fesmekan ama dedigim gibi VUCOOOOOOOOAGT seviyesinde yapmiyorsan protein eksigini giderme amacli ic, cok takilma yag yakmaya calisiyorum ben 1.5 ay antrenman sonrasi basit seker + su, 1-2 aydir da sadece replacement olarak gerek oldugu vakit sutle karistirip ictim, haftada bir falan isten eve gelince tavaya kofte atasim gelmeyince sutle karistirip 30 40 gr protein amacli aliyorum kaslarim hep kendini koruyor ve milim milim gucleniyor, arada muazzam bir fark goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar