Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 300+ mekik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 diet kardiyo agirlik.. baska caresi yok onun. gemiyi son terk eden kaptan o adiler. hem gemiyi batirir hemde en son cikarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 +300 de benden. 600 ancak kurtarir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 300 mekik ne lan robocop musunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 o göbek için sabır ve disiplin şart sdfs ben inançla devam ediyorum.simitler azaldı baya ama hala istediğim kıvamda değil lanet olası depolar.düzensiz beslenmenin çilesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 600 ne panpa 600 ne !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 mekik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yağ oranı kaç civarı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 savgılım % 12 http://i2.ytimg.com/vi/eX4FXcSo8IA/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bunu bekliyodum ben de. neyse şöyle bir şey var: http://www.leangains.com/2010/06/intermittent-fasting-and-stubborn-body.html ama yohimbine sıkıntılı dikkat, şart olduğunu sanmıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 yag oranini olcebilsem tahmini hedef koyacagim da tarti bile yok nasil bir yere kaydolduysam lol %10 degildir de 15 falan olamaz ya 15 oldugumu bildigim vakit love handle lar falan vardi kaburgami o kadar rahat goremiyordum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Killer said: yok agam burda benden kat kat sağlam basanlar vardır ya. ama saçma sapan beslenme ve aradan sonra, 70de zorlandığım (ki dar ufak barlaydı) olimpik barda 88 yapmak sağlam motive etti la ayrıca o 88 değil paso. kilo olarak: 30-40-50-60-70 olimpik 18miş işte. daha az diye biliyodum 45 pound olimpik bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bide iyice ısının 4 set girin yeter ya steroid falan almıyosanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 bençte ben sabit tekrar kilo arttırıyorum az az memnunum arada piramitede geçiyorum 8-8-7-allah izin verdiği kadar 85-93-102-106kg yapoorum ama son set bazen 111 oluyor 2-3 tekrar falan çıkoor piramittede 12-10-8-6 yapoorum kilolar daha farklı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 sie dörtgöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Ankara'da ve ya internette şunu nerden bulabilirim ? http://gnc.imageg.net/graphics/product_images/pGNC1-12083417dt.jpg Yoksa eğer alternatif olarak ne önerirsiniz burda bulabileceğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Fat burner degil mi bu? Caffeine + yohimbine hcl + yesil cay. Alayi benzer icerikte. Ben nutrex lipo 6 black ultra concantrate kullandim, fena degildi. Ama beklenen etkiyi yaratmadi. Bol bol isetiyor. Animal cuts kullananlarda genelde memnun. Alicak olsam animal ya da nutrex dusunurdum ben olsam. Sahibinden de falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 tiLi said: ama yohimbine sıkıntılı dikkat, şart olduğunu sanmıyorum zaten yohimbinenin ne sıkıntısı var ki 1 den fazla almadığın ve adam gibi çalıştığın sürece? ha tripod açabilirsin durduk yerde o da pek sıkıntı sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Yohimbine HCL nin yan etkileri kişiden kişiye çok değişiyor. Yohimbe formundayken daha fazla yan etkisi var. Paticik forumunda buyrun hepiniz gönül rahatlığıyla kullanın diyebileceğim bir madde değil. O yüzden dikkatli olun, araştırın öyle kullanın diyebilirim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ben kendimi zorlayinca kulagim tikaniyor. sanki ucak yolculugu yapmis gibiyim. ne yapmaliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 70kg+olimpik benç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Seele said: ben kendimi zorlayinca kulagim tikaniyor. sanki ucak yolculugu yapmis gibiyim. ne yapmaliyim? Kaldirirken bagir :) Tansiyon ile ilgili olmasi lazim. Cok sert squat ve deadlift girince bende de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Seele said: ben kendimi zorlayinca kulagim tikaniyor. sanki ucak yolculugu yapmis gibiyim. ne yapmaliyim? nefesini tutma eger becerebiliyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar