Trans Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Selamlar öncelikle kulaklık konusunda bilgim 0. Almak istediğim kulaklığın maksimum fiyatı 150 TL olmalı. Dandik kulaklıklardan sıkıldım artık.Kulak içi olmaması lazım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sennheiser px100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yuin pk1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yuin pk1 pahali geldiyse yuin pk2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cx200 süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ShadowFax said: cx200 süper nette bazıları, bu kulaklığın muadillerine oranla basslarının yeteri kadar güclü olmadığını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ibeats'ten güzel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cx200 kulak ici kulaklik. Basslari da zayif degil, hatta yere goge sigdiralamayan kotu cx300 den daha iyi ve dengeli. Yine de meelec m9 , cx200 den iyi fiyati dusunuldugunde. Yine de yeri burasi degil bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Selam, Sanırım hanıma kulak içi olan cx-95 gibi bir şey almıştım. Oldukça memnundu. Testlerde de bas ve tizin dengeli olduğunu okumuştum. Öne çıkan basları sevmiyorum : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 kulak içi istenmiyormuş. Görmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar