silent Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Evet EA Games yeni bir uo için kolları sıvamış ama gülmekten gerçekten kendimi alamıyorum buyrun sitesi :)) Ultima Online Samurai Empire (Gençler bu bizi bozar ne ole kiyaaaaa hiyaaaaaa :)) Buyurun sitesi tıklayınız. [Bu mesaj silent tarafından 22 Ekim 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu yeni değil ki bayadır var[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
silent Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Valla ben yeni gordum paylaşmak istedim :) *Hala katılarak gülmeye devam eder* Neyse yeni değilsede hayırlı olsun o zaman :) [Bu mesaj silent tarafından 22 Ekim 2004 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yeni bir oyun değil, expansion. [yeni bir oyun için kolları sıvamışta değil, kollar çoktan sıvanmış ve eser satışa sunulmuş] yeni bir kaç skill var, yeni yaratık ve binekler. yeni bir harita. yani .mul dosyalarıyla oynamışlar resmen. ea'de ne yapacağını şaşırdı sanırım... ea'ın yaptığı freeshardların yapabileceğinden fazlası değil sanırım bu saatten sonra(?) [diğer emu'ler için olmasa da runuo için.][signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 pek iyi olmamış.. firmalar ilki tuttuysa diğeride tutar mantığıyla çıkardıkları için bunları pek iyi olmuyor bence..[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 37) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 slient bunda gülecek ne var açıkta bir şeymi gördün Allam ya sen bunun %1'ini yapabilecek kapasiteye gel o zaman gül ne adamlarsınız ya. sen gülmekten katılmaya devam et bakalım
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ultimayı globalleştiren bir proje ve gülünecek yanıda yok. Ulkemizde ultimaya oynadıkları shardın ismini takanlar olduğu sürece bu tür projeler daha profesyonel oyuncular için çok güzel ... Acaba nebula scriptlerinimi kullandılar.!!![signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
postaci Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Larethian beni güldürdün ya allahta seni ömrünün sonuna kadar hep güldürsün hiç ağlamaman dileği ile
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Açılması gerçekten iyi olur öğreneceklerimiz ve türeteceklerimiz olacaktir fazlasıyla.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ohooo hoca baya geriden geliyosun cok uzun zamadan beri Samurai Empire var hatta elemanlarla anlaşabilseydim serverını kurucaktım ama olmadı ... Hatta ismide belliydi Saolin Temple [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 22 Ekim 2004 20:36 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: Black_Lupin, 22 Ekim 2004 20:34 tarihinde demiş ki: hatta elemanlarla anlaşabilseydim serverını kurucaktım ama olmadı ... ??[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Nasıl ?? Xaor ne olduki ? Millet yeni mu serverları kuruyo kimse ? yapmazken banamı ? yaptın . Valla Gırdın beni :D Ki beni geçtik yurt dışında Samurainın baya serverı var [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 22 Ekim 2004 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yok ben tam anlamadım Samurai Empire hakkında bilgim yok tek sunucu burası olacak gibi bir izlenim yarattı bende. Sonra senin sözüne göre şöyle düşündüm dünyada tek Black Lupin vs. :D niyetimiz kimseyi kırmak değildir oradakini ... neyse zırvaladım.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 hatta buda bi serverın beta çalışmalarına ait bi ss [signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 22 Ekim 2004 20:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Ahahah sende haklısında şimdi bir de şu yönden düşünmeni tavsiye ediyorum . Burası türkiye ve herkezin dediği gibi günde 10 hatta 20 tane server acılırken bi okadar serverda kapanıyo :D Şimdi kimse yeni arayışlara ve yeni projelere girişmezse e bu oyunun piyasasıda bi okadar kotu hale geliyo ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Khazab Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 UO Samurai Empire istemiyoruz.Ottoman Empire istiyoruz biz :)[signature][hline]
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Alıstıgımızın dısında bir garip geldi walla...[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy!
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: Ardhath, 22 Ekim 2004 22:39 tarihinde demiş ki: UO Samurai Empire istemiyoruz.Ottoman Empire istiyoruz biz :) evet yapsalar iyi olur. Böyle zırhsız, iman gücü skilline sahip adamlar. Bir de ottoman slap bonusu.[signature][hline]Düşmanı çok, dostu daha çok ahanda imzamı da kondururum böyle aynı günde 3 çocukla dalaşınca. [Bu mesaj -DoruK- tarafından 24 Ekim 2004 13:45 tarihinde değiştirilmiştir]
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 samurıa bence age of sahdowa cok guzel gitmis acsaınlarda bir freeshard ninja olalım app ninja yazsın :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 arkadaş samurai empire tutucak bence neden biliyormusun grafikleri çok güzel + skelatonlara vurunca demire vurur gibi dğeilde kemiğe vururmuşsun gibi efekt alıyorsun çok güzel bence eğer sen bunu kaldıramıyorsan ultima online ' i yenilikci bi oyun olarak göremiyorsan bilemem aos unla mutlu yaşamlar uo 2d zamanında güzeldi bende 2d oynuyorum ama her türlü yeniğie açığım..[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 sanırım sphere tabanlı olmuyacak arkadaşım pol olur büyük ihtimalle sphereden tam verim alamıyorlarmış :-P[signature][hline]Her zaman her şey olabilir asla şaşırma.
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 grafik bakımından pek farkı yok 2 d şeklinde gene ama oynamadan bişi diyemem[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Gadabriel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Tamamı ile güzel bi yenilik bence... belki başlarda alışmak zor olur ama Ultima Online çizgisi sonuçta. Oynadıkça daha zevkli hale geleceğinden eminim!
silent Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Xharloan, 22 Ekim 2004 17:50 tarihinde demiş ki: slient bunda gülecek ne var açıkta bir şeymi gördün Allam ya sen bunun %1'ini yapabilecek kapasiteye gel o zaman gül ne adamlarsınız ya. sen gülmekten katılmaya devam et bakalım bunda gulunc olan yanolup olmadıgı senı ılgılendırmez ayrıca madem benım fıkrıme saygısızsın hıc yazı yazma.Ayrıca kapasıtemın senden fazla olduguna emınım.
Larethian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 türkiyedeki ultiama oyuncuları sadece lbr ye kadar yükselebildi aosa henüz açık değiller kanımca ...[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Öne çıkan mesajlar