seraphiel Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 böyle bir açıklama yapılmış. /diskas http://www.tsk.tr/3_basin_yayin_faaliyetleri/3_1_basin_aciklamalari/2012/ba_01.htm açıklama "son zamanlarda, yasal mevzuatla belirlenmiş olan vazifesini, tamamen görevine odaklı, devletine ve yüce milletine hizmet aşkı ile en iyi şekilde yapma gayreti içinde olan türk silahlı kuvvetlerini hedef alan, maksatlı olduğu değerlendirilen, haber, iddia ve yorumlara sıkça rastlanmaktadır. tahrik amaçlı olan ve yapıcı eleştiri sınırlarını aşan bu tür iddia ve yorumların, türk silahlı kuvvetlerinin fedakâr ve kahraman mensuplarının moral motivasyonunu ve görevini en iyi biçimde yapma azim ve gayretini zaafa uğratmayı hedeflediği üzüntü ve endişe ile izlenmektedir. bazı yazar, konuşmacı ve meslek kuruluşu temsilcilerinin; basın ve ifade özgürlüğünü istismar ederek, başta ebedî başkomutanımız gazi mustafa kemal atatürk olmak üzere tarihe mâl olmuş asker kişilerin de şerefle taşıdıkları askeri unvanlarını bile seviyesizce alay konusu yapmaları, astlık-üstlük münasebetlerini ve dünyanın en disiplinli ordusu olarak gösterilen ordumuzda disiplin anlayışını zedelemeye yönelik söz ve yazılarla türk silahlı kuvvetlerini ve onun değerli mensuplarını tahrik etmeye çalışmaları, talihsizliktir. türk silahlı kuvvetlerinin kahraman ve fedakâr mensupları; en kıdemsiz erinden en yüksek rütbeli general/amiraline kadar, hiçbir tahriğe kapılmadan, çelikleşmiş bir birlik ve bütünlük içinde, anayasamızın temel niteliklerine ve parlamenter demokratik sisteme sıkı sıkıya bağlı olarak, ülkemize ve yüce milletimize hizmet etmeye devam edecektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 said: bazı yazar, konuşmacı ve meslek kuruluşu temsilcilerinin; son zamanlarda birileri bişi mi dedi ki? hani hep deniyor zaten de son günlerde birileri abartmasa yapılmazdı bu açıklama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 buna sebep olan bir açıklama ya da yazı vardır kesin. belki de egede yunanlılarla savaşılmadı lafını alıp iyice abartan biri olmuş şafaktan falan heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bekir çoşkun'un yazısıymış lan ahahahah said: Sahipsiz kurt, o gece boyalı kulübenin önünden geçerken gördü onu… Çok bakımlı, şişman, keyfi yerinde, kulübesinin içinde öyle oturuyordu aynı soydan gelen köpek.. Selam verdi: “Merhaba…” “Merhaba…” “Adın ne?…” “Paşa…” * Merak etti: “Şu önündeki şey ne Paşa?..” “Yemek tabağım…” “İçinde ne var?..” “Kemiğim…” “Şu ne?..” “Su tasım…” “Ya şu yumuşak koltuk gibi olan?…” “Minderim… Üzerinde oturayım diye…” “Kim veriyor bunları?..” “Sahibim…” * Kulübenin içindeki Paşa sordu bu kez: “Peki sen ne arıyorsun?..” “Yiyecek…” “Yiyecek aramakla bulunur mu?..” “Zor ama bulunabilir… Çok koşturmak lazım… Gece gündüz dolanacaksın… Kimi zaman bulamadığımda o gün aç geçer… Ama mücadele etmezsen ölürsün…” * Kulübenin köpeği Paşa akıl verdi: “Bir sahibin olsa, sana baksa ya… Karnını doyurur, suyunu verir… Hiç yorulmazsın adamım… Aç da kalmazsın, susuz da…” “Tasım da olur mu?..” “Olur…” “Oturmak için minder de mi verirler?..” “Verirler tabii…” * Kurt sordu: “Peki şu omuzunda parlayan ne?..” “Tasmam…” “Ne işe yarar?..” “Sahibim beni yönettiğine göre bu lazım… Nereye çekerse oraya…” “Ya onun istediğini yapmak istemezsem?..” “Karşılığında yapacaksın… Onca şey veriyor yani…” * Döndü gitti öbürü… Giderken, kulübedeki Paşa’ya seslendi: “Hiçbirisini istemem… Ben özümde kalayım daha iyi…” http://www.ilk-kursun.com/haber/102700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ne isterler askerden anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bekir coşkun olacağını sanmam. çünkü kendisi bir çeşit yözdil sayılır. militaristler, ulusalcılar kendisini sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 e değişti işte genelkurmay. ki o yazı direk genel kurmay başkanına yönelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 saçmalamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bekir çoşkun'un yazısı genel kurmay başkanına yönelik. tsk da bekir çoşkun'a yapmış açıklamayı. devir değişince tabi fdsgdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 şunu gördüm bişi okumadım da tarihi birisini koymak istedim kesin ibretlik bi yazıdır ama. güvenim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ümit kocasakalın açıklaması ile ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yeni genelkurmay başkanı akp'li mi? çünkü şu yukardaki köşe yazısından böyle bir karşı basın açıklaması yapma gereği duyuyorsa tam akp ağzıyla konuşmuş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahaha yalniz var ya genel kurmay bu sefer de AKP karsiti olanlara karsi boyle internet yazilari falan yayinlamaya baslarsa gulme krizinden nefesim kesilebilir olebilirim falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 e hani sivilleşmiştik genel kurmay açıklama yapmıcadıı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yapsin abi lutfen yapsin AKP karsiti yazanlara karsi falan yazili aciklama yapsin cok eglenirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 akp karşıtı paylaşımlar yasak tsk sitesinde yandaş yazılar serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 yılların postal yalayıcısı bile askere karşı tavır almış. daha neler göreceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 postal yalayicisi diye diye konudan sapti abi zaten millet. adamlar uniforma asigi degillerdi ki ordunun mantalitesiyle bu adamlarinki ayniydi. simdi ordunun mantalitesi gitti, 1 adamin ordusu oldu ya da olacak. hangisi daha kotu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben de hep aynısını söylemiştim zaten. ortada silah varsa, yarın kiminin neresinde patlayacağı belli olmaz dedik. o zaman askere pış pış çeken, şimdi utanmadan köpek yerine koyuyor. asker askerdir ulan, işi savaşmaktır. yıllarca adamlara gaz verip "gogogo" çeken şimdi utanıp susacak. adamlık beklediğimiz tip yanlış; ama olsun. vatandaş olarak beklentimizi dile getirmiş olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar