Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cola nın dibi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizin ailelerinizde yapıyormu ya...
Kolayı içmişsinizdir koymuşssunuzdur dolaba bi kaç gün sonra içmek için açarsınız asiti gitmiştir.
Ama az birşey kalmıştır dibinde.
Sonra yeni cola açarken anında müdahale "onuda bitir ziyan olmasın"

Bu laf nedemektir şimdi?
Asidi gitmiş kolayı kim neden içer?Ne zevk alır.Bizim midemiz çöplükmü?
Ha colayı atmışım ha içmişim ne farkediyor.Eninde sonunda ben yeni colayı açıcam.
Nedir bu müdahale?

Fıtık oluyorum ya...[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
asit zararlı yavrucum asitsiz iç miden delinmesin gibisinden bir savunma yapılabilir mi, yapılmaz aslında..

bir de garbage açsan daha bir yerşnde olurdu.[signature][hline]if you believe in something, that something begins gain money...
Mesaj tarihi:
Ya şimdi sen onların baktığı gözden bakarsan olaya anlıcaksın ...
Şöyle düşün kendi evin ailen çocukların var bakman gereken insanlar sorumluluk duygun hat seviyede . Ve bu durumda para o kişi için emin ol çok önemli . Bu nedenle tabakta kalan bir tane pirinç tanesine bile boyle sanki 1000000 lerce dolarmış gibi bakıyo insan . Belki şimdi saçma gelicek ama ilerde çok çok iyi anlıcaksın. O yüzden birazda onların suyuna gitmeye bak . Ha bu arada şunu unutma o Marka içecekler gereğinden fazla pahalı . Ve gereksiz .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !!
©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
Mesaj tarihi:
Iste 2 asamali mukemmel cozum.. Piyasada 10*12 milyon olarak 10 taksitle satilan bu cozum bende bedava...

1-)Asitsiz kola su niyetine likir likir bi dikiste icilir
2-)Akabinde yeni pet sise acilir..

edit : Tabi Black Lupin in dedigi gibi o marka icecekleri tavsiye etmiyoruz. ama icmeden yapamiorz diosan Return Madde 1 !!!

[Bu mesaj Kithnos tarafından 23 Ekim 2004 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2sini birbirine karıştırıorsun sorundan kurtuluyorsun...[signature][hline]XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 23 Ekim 2004 17:46 tarihinde demiş ki:
...bir de garbage açsan daha bir yerşnde olurdu.

bende bu adama fıtık oluyorum böyle lafları yüzünden ama hadi hayırlısı bakalım.

yapabilirsen 1 lt olarak al 2 ya da 2,5 alma. dolapta bir kaç gün duruyorsa o kadar da fazla tüketmiyorsun sanırım.

birde asit kaçmasın diye bir icat var aklımda ama destek lazım onun için. hadi biriniz finansal kaynak sağlayın zengin olalım. eheheh :D[signature][hline]ICQ#85889898
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...

Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Mesaj tarihi:
hehe millet garbage pls derken biz garbage a açsan daha iyi olurdu dedik. bi yanlışlık yok bunda.[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money...
Mesaj tarihi:
bizim evde aynen şöyle:

2,5 luk kola alınır. daha sonra bu içilir de içilir. ertesi gune felan bile kalır. gazı felan kaçmaz fazla hatta ertesi gun daha bi kral olur tadı. 2. gune bitiririm zaten ya da ilk gune.[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 23 Ekim 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Asidi gitmiş kolayı kim neden içer?Ne zevk alır.

ben içerim. gazı kaçmış olduğu için içerim. acaip zevk alırım. ayrıca gazı kaçmış kola daha az zararlıdır. ya da bana öyle geliyor.[signature][hline]"And with the light he brought, he walked through the deepless darkness."
Mesaj tarihi:
oooh cola yı biraktım :) birakın olm o ne ole hem şiman oluon sonra hemde kanserogen bişi hoş herşey kanserojen :-)[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
heheh kafeinden bahsediyorsan boşuna yorulma. allah aşkına koladan kim kanser olmuş?[signature][hline]if you believe in something, that something begins to gain money...
Mesaj tarihi:
*!kafasına bastonla vurur*
nimete saygı göster deyyus onu bulamayanlar da var.. tabağını sünnetle bakayım arkandan ağlar[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
  • Yeni Oluştur...