TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 ingilizceyi hallettim youtubeda tutorial varmış :) odeğilde oyunda ciddi bir fps düşüşü olmuş, sorunsuz ultrada oynarken şimdi kasmalar yapıyor oyun. patchlerle mi alakalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 karkanddan beri var o, her patchte daha da kotu oldu performans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Bu arada flight stick kullanan var mı bf3 jet ve heli için? mouse keyboard ile çok zorlanıyorum bi flight stick alayim diyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 TeemoMid said: Bu arada flight stick kullanan var mı bf3 jet ve heli için? mouse keyboard ile çok zorlanıyorum bi flight stick alayim diyorum amayok yahu hava araçları arcade resmen bu oyunda arma falan oynuyosan al yoksa verme para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeemoMid Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Ya mainly konsol oyuncusuyum aslında, bide bir türlü klavye mouse hava araçlarına alışamadım, ztn bf4 gelicek onda da kullanırım flightstick,yurtdışından alicam flightı madcatzin 40$ a var bi tane reviewler fena değil fiyatta fena değil. hani rahatlatır bir nebze diyen olursa vericem sipariş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UjIuIXqL0Hg Aha burda adam oynuyo.böyle uçarsan 10 snden fazla havada kalamazsın pcde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Klavye mouse ile ucmaya alisirsan cok daha iyi olur. Joystick ile denedim fazla cevik olamiyorsun. Mouse ile ucagi yonetmekte daha hizli tepki verebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben hikaye bölümünü tekrar oynayayım diyorum da, çıktığında düz halini almıştım kutulu. şimdi kursam dvd'den falan kaç gb update çekecek bu, bi tahmini olan var mı? ohoo satın almadığım halde tüm dlc'leri indirmem gerekiyormuş da bilmem neymiş de. uğraşamayacağım. vaz geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben de aynı nedenle girmiyorum oyuna ya ayda yılda bi gireyim diyorum her seferinde 4-5 gb update istiyo mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 neyse bitti artık dlc olayı artık update de gelmez bf3e aasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=rWmqWGl0vKA tekrar paylaşasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 evet bu videonun üzerine 64 kişilik metro atmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 /fxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 metro görünce oynayasım kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 pistol only zevkli ya metroda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 alıcam bunuda premium paket alsak yetiomu herseye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 premium edition al base+premium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ucuzu nerden alıyoruz yada ucuza değilde doğru düzgün nerden indiririz?baya büyük okuduğum kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 indirme derken ? origin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ne bilim cd si burdan alabiliosak dl etmesemde olur tabide.origin steam yada artık nerden ucuzsa bi yerden cd key alıp dl ederim dediydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 keyi nereden alırsan al origiden dl edeceksin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 eski said: alıcam bunuda premium paket alsak yetiomu herseye? da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 cd yukledikten sonra 10gb'dan fazla download'u var oyunun. indiricen yine yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 way anaamm 2 iş gunu bırakacaz o zaman şu haliyle :) yalnız daha oynayan var dimi patiden?yalnız konusmadan oynamanın zevki olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ben giriyorum yeni bilgisayar aldigim icin, ama 1 hafta yokum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar