antiban Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 6gb update nedir ya ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 letf4dead, teşekkürler, başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oynanmıyor da. galiba 6 gb bitmesini beklicez kek gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 origin patlamış petçi çekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Error 65538:-1 diye hata alıyorum yahu. Başka alan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ses var görüntü yok bende şu an,rus patchi lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 gleoddyn said: Error 65538:-1 diye hata alıyorum yahu. Başka alan var mı? update yapamaya çalışınca bu hata gelmeye başladı şimdi de meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beeen adamlar simcity ile end game i aynı güne koyarlarsa bunlar olur işte. noob EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 6gb olan patch'i indirdim sorunsuz ama başka bi patch var diye uyarı veriyor ve boyutu falan gözükmüyor,bekleyince de yukarıdaki hata geliyor,az önce oyuna girmiştim onda da ses vardı görüntü yoktu,rus patch'i de lazım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 originden check for update yap hot fix falandır herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 S-H said: 6gb olan patch'i indirdim sorunsuz ama başka bi patch var diye uyarı veriyor ve boyutu falan gözükmüyor,bekleyince de yukarıdaki hata geliyor,az önce oyuna girmiştim onda da ses vardı görüntü yoktu,rus patch'i de lazım sanırım Rus patchi kısmı hariç hepsi aynı, o değil de acaba game files mı corrupt oldu diye repair i seçtim onda bile bu hatayı alıyorum. Ulan kaç kere dedim ea'den oyun alınmaz diye yine de gittim aldım, kafa sıçayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Benimki girmiyor yine, birde diğer bilgisayarda birisi bu account da oynuyor dedi girmeye çalışınca , bu ne ? Kim girebilirki benim hesapla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 We are aware of the Patch download issue. We are currently working on fixing this as soon as possible. oyuna giriliyor fakat,ses var görüntü yok,rus patchiyle çözülüyor,link atmak yasak değilse atayım linki veya öm atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 hala bitmedi arkadaş. 8 mbit bağlantı ile 150 kb hızda çekiyor. bu nasıl iş ? hem 6 gb update de neyin nesidir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 rus patch'i de gelmiş. http://www.gamekeystore.net/store/index.php?route=faq/faq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 check for update diyince durmuyor devamlı 138 138 döşüyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dlcleri olmayanlara da sonuna kadar update ettirmeleri çok saçma ya, 30gb klasör karkand ve cq var sadece. kendilerine de zarar, sadece base'i olana 2 kat 3 kat data masrafı yapıyo denyolar. steamde ne güzel dlc'i aktive ettin mi otomatik dl etmeye başlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi tsk bile daha mantıklı bi kurum ea'nin yanında. patch yapmamak için oynamıyorum oyunu resmen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 end game i indirdim, hala end game lazım diyo oyuna girmeniz için sdfsd. mal mı lan bu origin? yoksa end game 12sinde açılacak diye mi böyle diyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Sıfırdan indireyim dedim yeni pc olduğu için 20gb dedi :P Maxpayne den sonra işkence geliyor böyle boyutlu oyunları indirmek zere 3mbit :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 dload bitmis, battlelog dan girim dedim, Endgame server listesi cikti fakat bos hepsi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ps3 için çıktı zaten pc'ye 12 martta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 nereye kayboldunuz abi? yemeğe gittim geldiğimde kimse kalmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Esh said: end game i indirdim, hala end game lazım diyo oyuna girmeniz için sdfsd. mal mı lan bu origin? yoksa end game 12sinde açılacak diye mi böyle diyo?12sinde ayriyetten indirticek bi bu kadar daha. armored killde öyle olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar