Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gleoddyn said:

Error 65538:-1 diye hata alıyorum yahu. Başka alan var mı?

update yapamaya çalışınca bu hata gelmeye başladı şimdi de meh..
Mesaj tarihi:
6gb olan patch'i indirdim sorunsuz ama başka bi patch var diye uyarı veriyor ve boyutu falan gözükmüyor,bekleyince de yukarıdaki hata geliyor,az önce oyuna girmiştim onda da ses vardı görüntü yoktu,rus patch'i de lazım sanırım
Mesaj tarihi:
S-H said:

6gb olan patch'i indirdim sorunsuz ama başka bi patch var diye uyarı veriyor ve boyutu falan gözükmüyor,bekleyince de yukarıdaki hata geliyor,az önce oyuna girmiştim onda da ses vardı görüntü yoktu,rus patch'i de lazım sanırım

Rus patchi kısmı hariç hepsi aynı, o değil de acaba game files mı corrupt oldu diye repair i seçtim onda bile bu hatayı alıyorum. Ulan kaç kere dedim ea'den oyun alınmaz diye yine de gittim aldım, kafa sıçayım.
Mesaj tarihi:
Benimki girmiyor yine, birde diğer bilgisayarda birisi bu account da oynuyor dedi girmeye çalışınca , bu ne ? Kim girebilirki benim hesapla?
Mesaj tarihi:
We are aware of the Patch download issue. We are currently working on fixing this as soon as possible.

oyuna giriliyor fakat,ses var görüntü yok,rus patchiyle çözülüyor,link atmak yasak değilse atayım linki veya öm atın.
Mesaj tarihi:
dlcleri olmayanlara da sonuna kadar update ettirmeleri çok saçma ya, 30gb klasör karkand ve cq var sadece. kendilerine de zarar, sadece base'i olana 2 kat 3 kat data masrafı yapıyo denyolar. steamde ne güzel dlc'i aktive ettin mi otomatik dl etmeye başlıyo
Mesaj tarihi:
end game i indirdim, hala end game lazım diyo oyuna girmeniz için sdfsd.

mal mı lan bu origin?

yoksa end game 12sinde açılacak diye mi böyle diyo?
Mesaj tarihi:
Esh said:

end game i indirdim, hala end game lazım diyo oyuna girmeniz için sdfsd.

mal mı lan bu origin?

yoksa end game 12sinde açılacak diye mi böyle diyo?
12sinde ayriyetten indirticek bi bu kadar daha. armored killde öyle olmuştu..
  • Yeni Oluştur...