Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 maintenance olacaktı, bugunmüş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 4:30'tan 5'e çektiler şimdi hala da yok. PFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 9 aralıktan beri girmemişim lan oyuna hehe ne oynuyorsunuz şu an? preminyum mu alayım ne alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ivit premium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 akşama 2 squad çıkarsa dm yada rush yapak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 şu insanların tek bir silaha olan obsesyonlarını anlamıyorum. m416 service star 100 m16a3 service star 100 başka silah mı yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 lord_gorthaur said: akşama 2 squad çıkarsa dm yada rush yapak ben bir kişiyi bile oyunda göremiyorum yauw ne squad'ı kaçta oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 arcane ve ash genelde oyunda oluyorlar,1saat içinde gelirler 3-4 kişi oluyoruz çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 şimdi almak istesek oyunu toplam kaça geliyor yahu? birde ekran kartım dandik his 5750 nedir durumlar napabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dlc falan var mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gg'den arat bak,en ucuz orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gogogoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 patlar beyler. EA online'da sorun var giremiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 squad mquad isteyenler beni eklesin "nfsmostandro" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Benimde isim sokulgan !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lectre said: şimdi almak istesek oyunu toplam kaça geliyor yahu? birde ekran kartım dandik his 5750 nedir durumlar napabilirim?işlemcin ne? oyunun crackli versiyonunu indir dene singleda işlemcin iyiyse singleda sorun yaşamadıysan multidede sorun yaşamazsın.Bende 6850 var highda 50 fps alıyorum en kötü durumda 40 fps. Kutulu alırsan premium edition (oyun + premium) dnr da 117 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 heh steam üzerinden almıyoruz yani :) phenom 2 x4 8 gig ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 6gb update indirmeye başladı. End game geliyor <3 ekleyin beni de nick aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Lectre said: heh steam üzerinden almıyoruz yani :) phenom 2 x4 8 gig rammediumda oynarsın rahat ama dediğim gibi bi singleı crackli dene baktın sıkıntı yok düşünmeden al.Originde euro üzerinden satılıyor pahalıya geliyor o yüzden ben dnrdan aldım kutulu 20 gblık kısmını indirme derdindende kurtuldum..Ama Premium edition al, sadece oyunu yada premium service packi değil. Şimdi baktım Originden alırsan 140 liraya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Geçen hafta indirim vardı originde bir de 85TL idi :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/pd/productID.255751200 Valla durum bu ve şu anda euro 2.34 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://www.dr.com.tr/Oyun-Konsol/Battlefield-3-Premium-Edition-PC//Oyunlar/Savas/urunno=0000000415590 buda dnr fiyatı, diğer türk sitelerinde 130 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Yahu update bitmeden oyunu oynayamayacak mıyız? Yoksa bende mi bir amelelik var. Bir de çok yavaş update ediyor çıldırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Galiba update bitmeden giriliyor, bu arada arkadaşla lan party yapıyoruz da, strateji oynamaktan bıktık, yeni konu da açmıyayım, şöyle Serious Sam tarzı birlikte koşup sağa sola mermi yağdırabileceğimz bir oyun var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 left4dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar