LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 O tabi ki anormal, cancel et tekrar yap. Zaten ya "already activated" diyecek ya da direk activate edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ya indirim bitmiş mi premium için? 49€ diyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 İndirim olduğu gün ben de premium edition alayım dedim, normalde Origin'den daha önceden alışveriş yapmamıştım, account yaratıp oyunu satın aldım paypal ile, fakat sadece yaptığım işlemin "review" edildiğine dair mail geldi. Aradan 1 gün geçti hala key ulaşmadı elime, customer support'a ulaştım ben de, işlemim yüksek risk grubuna girdiği için iptal ettiler. (Yıllardır kullandığım paypal hesabı ve kredi kartı) Hırs yaptım ben de, gittim abuk bir siteden aldım key'i, 2 gündür download yapmak için uğraşıyorum. 8mbit sınırsız internet bağlantım ile max 200kbps download hızı görüyorum origin'den. Bir daha ııh, steam'in gözünü seveyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ben full hız indirmiştim :) internette problem olmasın ? gerçi indirimler yüzünden serverlar yoğunlaşmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Origin kadar gereksiz bişey yok heralde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Dünyanın en muhtaç olunup kullanılmayan programı heralde origin. Duruyor oyuna girerim diye, açıp bakmıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Alfheim said: İndirim olduğu gün ben de premium edition alayım dedim, normalde Origin'den daha önceden alışveriş yapmamıştım, account yaratıp oyunu satın aldım paypal ile, fakat sadece yaptığım işlemin "review" edildiğine dair mail geldi. Aradan 1 gün geçti hala key ulaşmadı elime, customer support'a ulaştım ben de, işlemim yüksek risk grubuna girdiği için iptal ettiler. (Yıllardır kullandığım paypal hesabı ve kredi kartı) Hırs yaptım ben de, gittim abuk bir siteden aldım key'i, 2 gündür download yapmak için uğraşıyorum. 8mbit sınırsız internet bağlantım ile max 200kbps download hızı görüyorum origin'den. Bir daha ııh, steam'in gözünü seveyim Aynı sorun arkadaşın başına da geldi. Paypal haricinde farkı kredi kartı ile de denedi, yine olduramadı. Ayrıca download konusundan ben de muzdaribim, bir türlü oyunun tamamını indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bf gogogo eshreff teamspeakteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 İlk günden origine gıcık oldum, sayfaları da açılmıor !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://blogs.battlefield.com/2013/03/road-to-end-game-persistence/ 1911 s-tac geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 bu oyunu premiumla öldürdüler ya, ne vericem 50 euro ne ak diyip bıraktım bisürü insanla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 karkand'ı da ekstra almıştım çünk ben, sora LOL PREMIUM BOŞUNA ALDIN LAN ASLINDA LOL diye çıkardılar çok ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Ben o yüzden geç aldığıma seviniyorum. Premium Editionla kapadım olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 oynayan varsa nick Falrod, ekleyin anacım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 başlıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 azadi palace türklerindir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Die Nacktbar ı fethettik dün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Gruplarınız varsa beni de eklesenize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 nedir nick aynı mı? yazmamışsın da. yalnız direkt teamspeake gelirsen daha rahat olur. teamspeak adres: fra01.bargainvoice.com:7034 şifre: Brazzers bu arada ben vampire bağladım, muhtemelen aksiyonu kaçırmışımdır. aksiyon olmadıysa da yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 @arcane mesaj kutun doluymuş, bir şey soracaktım şuraya yazdım.. soru dostum artık mecbur kaldım orayım dedim.. campaign oynuyorum belki hatırlarsın ilk başı trende geçen kısım.. camdan dışarı çıkıyorum, space le sola atlıyorum, tekrar space diyor tırmanmak için , ama basmama rağmen olmuyor yere düşüyorum bir püf noktası mı var ? 50 defa denedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 bug olabilir oyunun forumlarına bir bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 yarın g3'ü kapıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 oyun cikti aldim 2 saat belki oynadim. ek paket aldim toplasan 3 saat oynadim. o kadar cok sevdimki ama firsat bulamadim. bende girecegim bugun!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 of serverlar down :I ne zaman açılcak adamlar hiç bir yerde yazmamışlar şu saatte açılcak diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar