Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

İndirim olduğu gün ben de premium edition alayım dedim, normalde Origin'den daha önceden alışveriş yapmamıştım, account yaratıp oyunu satın aldım paypal ile, fakat sadece yaptığım işlemin "review" edildiğine dair mail geldi.

Aradan 1 gün geçti hala key ulaşmadı elime, customer support'a ulaştım ben de, işlemim yüksek risk grubuna girdiği için iptal ettiler. (Yıllardır kullandığım paypal hesabı ve kredi kartı)

Hırs yaptım ben de, gittim abuk bir siteden aldım key'i, 2 gündür download yapmak için uğraşıyorum. 8mbit sınırsız internet bağlantım ile max 200kbps download hızı görüyorum origin'den.

Bir daha ııh, steam'in gözünü seveyim
Sosyal ağlarda paylaş

Alfheim said:

İndirim olduğu gün ben de premium edition alayım dedim, normalde Origin'den daha önceden alışveriş yapmamıştım, account yaratıp oyunu satın aldım paypal ile, fakat sadece yaptığım işlemin "review" edildiğine dair mail geldi.

Aradan 1 gün geçti hala key ulaşmadı elime, customer support'a ulaştım ben de, işlemim yüksek risk grubuna girdiği için iptal ettiler. (Yıllardır kullandığım paypal hesabı ve kredi kartı)

Hırs yaptım ben de, gittim abuk bir siteden aldım key'i, 2 gündür download yapmak için uğraşıyorum. 8mbit sınırsız internet bağlantım ile max 200kbps download hızı görüyorum origin'den.

Bir daha ııh, steam'in gözünü seveyim

Aynı sorun arkadaşın başına da geldi. Paypal haricinde farkı kredi kartı ile de denedi, yine olduramadı.

Ayrıca download konusundan ben de muzdaribim, bir türlü oyunun tamamını indirmedim.
Sosyal ağlarda paylaş

nedir nick aynı mı? yazmamışsın da. yalnız direkt teamspeake gelirsen daha rahat olur.

teamspeak
adres: fra01.bargainvoice.com:7034
şifre: Brazzers

bu arada ben vampire bağladım, muhtemelen aksiyonu kaçırmışımdır. aksiyon olmadıysa da yazıklar olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

@arcane mesaj kutun doluymuş, bir şey soracaktım şuraya yazdım..

soru

dostum artık mecbur kaldım orayım dedim.. campaign oynuyorum belki hatırlarsın ilk başı trende geçen kısım.. camdan dışarı çıkıyorum, space le sola atlıyorum, tekrar space diyor tırmanmak için , ama basmama rağmen olmuyor yere düşüyorum bir püf noktası mı var ? 50 defa denedim...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...