Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sniper oynarken 7x ve üzeri daha keskin nişan almanı sağlıyo işte.

makinalı tüfekte acog falan iyi olabiliyo ama ben oynayamıyorum acıkcası. iron sight, reflex falan daha iyi benim için.
Mesaj tarihi:
Punkbuster işe yarıyor mu ? Punkbusterin olduğu serverleri tercih ediyorum, hile olayını engelliyor mu ?

Birde coop çalışmıyor denedik bir kaç kere arkadaş ile loading ekranında donup kalıyor oyun, bir çaresi var mı.
Mesaj tarihi:
bende de oluyordu o,sürekli çıkıp tekrar girmeyi deniyorum donunca,bi şekilde giriyor ondan sonra.

ben pek hile falan göremedim açıkçası kill cam falan olmadığı için pek farketmek zaten mümkün değil.
Mesaj tarihi:
punkbuster güncelleştiği gibi hile yazılımlarıda güncelleşiyor pcde hileciye rastlamak çok kolay.daha demin bi rush serverına girdim 2 aynı klandan adam aimbot kullanıyolardı resmen.. iyi oynayanla hileciyi bi şekilde öğreniyosun ayırmayı bi süre sonra.

coop olayıda çok sıkıntılı bi ara bi kaçgün girememiştim matchmaking çalışmadı sonra düzeldi. dice pek önem vermiyo coop kısmına.
Mesaj tarihi:
Teamspeak 3 sunucusu aldım bir adet 10 kişilik.

skype ta ambient noise beni bitirdi, herkes ayarlasın mikrofon thresoldunu öyle gelsin.

sunucu: fra01.bargainvoice.com
sifre: patibf3
Mesaj tarihi:
yok ya o skype fetişiydi, baktım milletin klavye sesi kulağımı deliyo, biraz daha pro bişi kullanalım dedim.

yoğun baskı sonucu şifre değişti.

Sunucu: fra01.bargainvoice.com:7034
Yeni Şifre: Brazzers
  • Yeni Oluştur...