Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 o ne demek abi? reflex xight lardan mı bahsediyosun yoksa 3.4x lerden mi, 7x 8x 12x lerden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 genel olarak hepsinden,görüntü dışında bir +/-'leri var mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sniper oynarken 7x ve üzeri daha keskin nişan almanı sağlıyo işte. makinalı tüfekte acog falan iyi olabiliyo ama ben oynayamıyorum acıkcası. iron sight, reflex falan daha iyi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Esh said: skype a ekleyin, bol küfürlü squadlar oluşturuyoruz. terbiyesiz! hadi gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 kim oynuyor? MrLevie olarak her yerden ekleyin kufurleselim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 geçen forumcularla oynarken anti tank mayınıyla helikopter aldım hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Bütün gün uğraştım M27 IAR için ext. mag. ve long barrel için lanet gelsin dicea 2sini aynı anda kullanamıyomuşuz =( 350 kişi vurdum dile kolay =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 1 haftadır oynuyorum izlediğim gameplayler kadar keyif alamıyorum, meh bizden geçmiş artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 heyacan bulamıyorsan kendin yaratıcan. ben 2vs1 tank team'e karşı gerilla saldırısı yapıyorum (trollüyom).genelde başarılı sonuçlar çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 S-H said: scope'ların görüntü dışında +/- yönleri var mı ? http://symthic.com/bf3-sight-guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ya ben klavye olayını hala cozemedım of =/ azalttın gerçi ama yine de yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 abi sırf bi tane ucuz usb klavye alsana, öyle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 it is time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Punkbuster işe yarıyor mu ? Punkbusterin olduğu serverleri tercih ediyorum, hile olayını engelliyor mu ? Birde coop çalışmıyor denedik bir kaç kere arkadaş ile loading ekranında donup kalıyor oyun, bir çaresi var mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bende de oluyordu o,sürekli çıkıp tekrar girmeyi deniyorum donunca,bi şekilde giriyor ondan sonra. ben pek hile falan göremedim açıkçası kill cam falan olmadığı için pek farketmek zaten mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 punkbuster güncelleştiği gibi hile yazılımlarıda güncelleşiyor pcde hileciye rastlamak çok kolay.daha demin bi rush serverına girdim 2 aynı klandan adam aimbot kullanıyolardı resmen.. iyi oynayanla hileciyi bi şekilde öğreniyosun ayırmayı bi süre sonra. coop olayıda çok sıkıntılı bi ara bi kaçgün girememiştim matchmaking çalışmadı sonra düzeldi. dice pek önem vermiyo coop kısmına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 g3 için oynamıştım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Teamspeak 3 sunucusu aldım bir adet 10 kişilik. skype ta ambient noise beni bitirdi, herkes ayarlasın mikrofon thresoldunu öyle gelsin. sunucu: fra01.bargainvoice.com sifre: patibf3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 arcane için aldın galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yok ya o skype fetişiydi, baktım milletin klavye sesi kulağımı deliyo, biraz daha pro bişi kullanalım dedim. yoğun baskı sonucu şifre değişti. Sunucu: fra01.bargainvoice.com:7034 Yeni Şifre: Brazzers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 kendi için aldı burjuva. bedava şeyle konuşulur mu dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 esh'in ilk mesajındaki adres yanlış. portu yazmazsanız demo servera bağlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 gogogog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 butun expler var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 premium var işte takılıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar