BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Law said: BalisticGel said: Law said: Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be. Edit: Umarım stoklarında vardır :), sazan gibi atladım hemen.Premium editionın cdsinde oyun + back to karkand var diğer expansionları download etmek zorundasın gene :D Ona razıyım canım :), 20 gb indirmekden iyidir en azından. Oyunu oynarken arada expansionlar iner.Hatırladığım kadarıyla download yaparken oyunu oynayamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Yok oynanıyor, arkadaş originden çekerken bf3 tamamlanmışdı arada multiye aktık, expansionlar inerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 1 gece download işte. 28gb indirdim ben evlat acısı nedir benden iyi kimse bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 yalnız bugun bişey oldu oyuna, fps spike lar giriyo boyle 5 saniyede 1 falan. atıyorum, 90dan 70 e düşüşler oluyo anlık. neden başladı bu bilmiyorum ama oyun zevkini piç etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 beta driver yukledim düzeldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 beta driver la user disconnected sorunu da çözülmüş gibi duruyor. stutter için bir de nvidia panelden pre rendered objects i 1 e çektim. o da işe yaradı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben ne zaman ekran kartı sürücüsünü güncellesem o kartdan bir daha performans alamıyorum. Gidip sonra kutusundan çıkan cd den sürcüyü yüklüyorum herşey yoluna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ilginç bi tecrübeymiş seninki de =P özelleştirilmiş grafik sürücüsü kullanırsan belki daha iyi sonuçlar alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bende de oluyor aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ne tecrübeler yaşadım ben :P, ekran kartı bir kere sorun çıkardı, ynie durup dururken sistem ekran kartını görüyor ama software kurulmadı diye kullanamıyorum kartı, buraya yazdım olmadı, kartı bilgisayar tamircisine götürdüm kendi sistemlerine taktılar orada kartı görmedi sistem, adam en sonunda bu kart yanmış bozulmuş dedi. Neyse eyvallah dedim yeni kart alayım bari diye geçiriyorum içinden son bir deneme kartı taktım makinaya yine çalışmadı, sbaha son bir kez makinayı açtık ve hiçbir sorun yokmuşcasına çalışmaya devam etti. Ben zamana bırakıyorum böyle sorunlar çıktımı, zaman her şeyin ilacı :P, sistemimdeki arıza bile zamanla düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Farem bozuldu. Garanti süreci falan bir süre yokum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 10 tl'ye al bi tane idare etsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Şu an öyle birşey var değil battlefield, browserda zorlandım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 ya beyler, W tuşuna basılı tutunca, bastığım her seferi algılayıp uygulamaya koymaya çalışıyor bu dana. Ama diğer tuşlarda aynı terane yok. Aynı şey NS2 dede geçerli. Çok uzun süre basarsam sıkıntı oluo. nası çözerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 anlamadım ben ne oldugunu w tusuna basılı tutunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Suark said: ya beyler, W tuşuna basılı tutunca, bastığım her seferi algılayıp uygulamaya koymaya çalışıyor bu dana. Ama diğer tuşlarda aynı terane yok. Aynı şey NS2 dede geçerli. Çok uzun süre basarsam sıkıntı oluo. nası çözerim bu durum Nako da da var. leptoptaysan onla ilgili diye düşünüyorum. lag var diyo ama aynı serverdayız adam W ya basıyo bırakıyo ama bi süre devam ediyo w. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 şimdi koşuyorum diyelim adamla ama turmak istiyorum bi noktada, elimi çekiyorum ama benimki koşmaya devam ediyor. araçlardada böle, eskiden yoktu bu sonradan ortaya çıkmaya başladı. Başka bi FPS olan NS2 dede var bu ama zıplamaya basınca bozuluo ordaki. Mesela diyelim | benim - yol, x de varmak istediğim yer ben x e ulaşana kadar |-----------x sürekli W ye basıyorum haliyle. x e geldiğim an bırakıoyurm ama benimki şöle davranıo |-----------x------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 donanımsal bişi olmasın bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 klavye bozulmuş olabilir mi? text dosyası aç w durmadan basılı tut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tamam deniyim onu, yalnız bilgisayar kasılmaya başlayınca yapmaya başlıyor onu. gerçi lol medium-high ayarda bile rahat oynayabiliorm, fps kaybı olmazken klavyeye noluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bi arkadaştada varmış, ondada laptop varmış LG R590 Başka harfe atasamda çözemem gibi duruyor, notepadde denedim sıkıntı yok. cpu ile alakalımı acaba diyorum bilemedim, çünkü gecikmeli olarak hesap ediyorsa, arkadan getiriyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 klavyeni laptoba takıp mı kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 yok direk laptop klavyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bende bunun gibi bir sorun vardı normal klavye laptoba bağlıyordum. klavye gerişi yoktu o yüzden usb çeviri kullanıyorumdum. arada oyun falan oynarken çevirici yüzünden bazı tuşlar takılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 aha buldum ama 2007 http://www.pchelpforum.com/xf/threads/stuck-key-on-games-using-laptop.35356/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar