Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Law said:

BalisticGel said:

Law said:

Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be.

Edit: Umarım stoklarında vardır :), sazan gibi atladım hemen.
Premium editionın cdsinde oyun + back to karkand var diğer expansionları download etmek zorundasın gene :D

Ona razıyım canım :), 20 gb indirmekden iyidir en azından. Oyunu oynarken arada expansionlar iner.
Hatırladığım kadarıyla download yaparken oyunu oynayamıyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Ne tecrübeler yaşadım ben :P, ekran kartı bir kere sorun çıkardı, ynie durup dururken sistem ekran kartını görüyor ama software kurulmadı diye kullanamıyorum kartı, buraya yazdım olmadı, kartı bilgisayar tamircisine götürdüm kendi sistemlerine taktılar orada kartı görmedi sistem, adam en sonunda bu kart yanmış bozulmuş dedi.

Neyse eyvallah dedim yeni kart alayım bari diye geçiriyorum içinden son bir deneme kartı taktım makinaya yine çalışmadı, sbaha son bir kez makinayı açtık ve hiçbir sorun yokmuşcasına çalışmaya devam etti.

Ben zamana bırakıyorum böyle sorunlar çıktımı, zaman her şeyin ilacı :P, sistemimdeki arıza bile zamanla düzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya beyler,

W tuşuna basılı tutunca, bastığım her seferi algılayıp uygulamaya koymaya çalışıyor bu dana.

Ama diğer tuşlarda aynı terane yok. Aynı şey NS2 dede geçerli. Çok uzun süre basarsam sıkıntı oluo.

nası çözerim

bu durum Nako da da var. leptoptaysan onla ilgili diye düşünüyorum. lag var diyo ama aynı serverdayız adam W ya basıyo bırakıyo ama bi süre devam ediyo w.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi koşuyorum diyelim adamla ama turmak istiyorum bi noktada, elimi çekiyorum ama benimki koşmaya devam ediyor.

araçlardada böle, eskiden yoktu bu sonradan ortaya çıkmaya başladı.
Başka bi FPS olan NS2 dede var bu ama zıplamaya basınca bozuluo ordaki.

Mesela diyelim | benim - yol, x de varmak istediğim yer

ben x e ulaşana kadar

|-----------x sürekli W ye basıyorum haliyle. x e geldiğim an bırakıoyurm ama benimki şöle davranıo

|-----------x------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...