S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Suark said: ruscu versionu var bende, onu premiona nası apdeyt ediok ucuz premion "0" dan almak istemiorm bidaha aç herşeyi felan direk aldığın premium kodunu giriyorsun,update oluyor.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya bu ruscudan alayım dedim, shipping falan diyor bu? cd keyi direk verse ya maille? öle olmuomu yoksa adresee mı gelıo
S-H Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 gittigidiyor'dan aldım ben,site içi mesajla keyleri 5dk içinde yolluyor,yok öyle bişey :)
Suark Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ha aldım şimdi, originden de update ettim tamam indiriyorum oh süper
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 beni ekleyin, nik Eshreff , gün içinde ara ara oynuyorum. akşamları da squad yapıyoruz genelde.
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 rusçudan almayın türkçüden alın. Kasılmış hesap geaaal.
Law Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Battlefield 3 premium alacağım originin sayfasından, bu preimum anladığım kadarıyla battlefield 3 ve çıkmış tüm expansionları içeriyor değil mi ? Birde europe usa gibi ayrımda yok anladığım kadarıyla ?
S-H Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yunusemre said: premium'un içinde bf3'de var mı? hayır yok,bf3 üstüne premium ile mevcut ve çıkacak olan ek paketleri alıyorsun. bf3+premium paketleri varsa bilemiycem ama sadece premium alarak oyunu oynayamıyorsun.
Law Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yok oynanabiliyor bende emim değildim ama arkadaş almış kandine iki gün önce şimdi hbaerim oldu. Premium editionu almış ve içinde bf3 de var ve şimdiye kadark içıkmış tüm expansionlar. Daha önce makinasıda BF3 yokdu yani ilk defa aldı oyunu ve premium olarak aldı. Edit: Şimdi bir BF3 Premium var birde Bf3 premium edition var. İkisi farklı olabilir içerik olarak, Bf3 premium editionda Bf3 ve tüm expansionlar geliyor. http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium-edition Evet premium editionda oyunun kendisi ve ek paketler dahil 59 euro. http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium premiumda sadece ek paketler var 49 euro.
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Premium editionda bf3 + premium şeklinde, sadece premium olanda ek paketler var D&R da 117 liraydı en son premium edition kargoda ücretsiz
Law Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be. Edit: Umarım stoklarında vardır :), sazan gibi atladım hemen.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya eskıdende boleydıdew klavyede belli bi tuas uzun sure basarsam, mesela w onu tamamne yapıyor. yani mesela koşarken w ye basılı tutuorm, sonra durmak ıstedıgımde durmuyor devam edıyor meret =( nası cozerım gerçi bu ns2 deded oluo
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Law said: Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be. Edit: Umarım stoklarında vardır :), sazan gibi atladım hemen.Premium editionın cdsinde oyun + back to karkand var diğer expansionları download etmek zorundasın gene :D
Law Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 BalisticGel said: Law said: Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be. Edit: Umarım stoklarında vardır :), sazan gibi atladım hemen.Premium editionın cdsinde oyun + back to karkand var diğer expansionları download etmek zorundasın gene :D Ona razıyım canım :), 20 gb indirmekden iyidir en azından. Oyunu oynarken arada expansionlar iner.
Öne çıkan mesajlar