Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] Genel topic #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

ruscu versionu var bende, onu premiona nası apdeyt ediok ucuz premion

"0" dan almak istemiorm bidaha aç herşeyi felan

direk aldığın premium kodunu giriyorsun,update oluyor.
Mesaj tarihi:
Battlefield 3 premium alacağım originin sayfasından, bu preimum anladığım kadarıyla battlefield 3 ve çıkmış tüm expansionları içeriyor değil mi ?

Birde europe usa gibi ayrımda yok anladığım kadarıyla ?
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

premium'un içinde bf3'de var mı?

hayır yok,bf3 üstüne premium ile mevcut ve çıkacak olan ek paketleri alıyorsun.

bf3+premium paketleri varsa bilemiycem ama sadece premium alarak oyunu oynayamıyorsun.
Mesaj tarihi:
Yok oynanabiliyor bende emim değildim ama arkadaş almış kandine iki gün önce şimdi hbaerim oldu. Premium editionu almış ve içinde bf3 de var ve şimdiye kadark içıkmış tüm expansionlar. Daha önce makinasıda BF3 yokdu yani ilk defa aldı oyunu ve premium olarak aldı.

Edit: Şimdi bir BF3 Premium var birde Bf3 premium edition var.

İkisi farklı olabilir içerik olarak, Bf3 premium editionda Bf3 ve tüm expansionlar geliyor.

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium-edition Evet premium editionda oyunun kendisi ve ek paketler dahil 59 euro.

http://www.battlefield.com/battlefield3/1/premium
premiumda sadece ek paketler var 49 euro.
Mesaj tarihi:
Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be.

Edit: Umarım stoklarında vardır :), sazan gibi atladım hemen.
Mesaj tarihi:
ya eskıdende boleydıdew
klavyede belli bi tuas uzun sure basarsam, mesela w onu tamamne yapıyor.

yani mesela koşarken w ye basılı tutuorm, sonra durmak ıstedıgımde durmuyor devam edıyor meret =(

nası cozerım

gerçi bu ns2 deded oluo
Mesaj tarihi:
Law said:

Hemen siparişi verdim, iyi oldu bunu görmem. Parasından ziyade 20 gb inmezdi be.

Premium editionın cdsinde oyun + back to karkand var diğer expansionları download etmek zorundasın gene :D
Mesaj tarihi:
BalisticGel said:

Law said:

Premium editionın cdsinde oyun + back to karkand var diğer expansionları download etmek zorundasın gene :D

Ona razıyım canım :), 20 gb indirmekden iyidir en azından. Oyunu oynarken arada expansionlar iner.
  • Yeni Oluştur...