arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Swarleymon, ekleyin babs. Yalnız rezalet oynuyorum haberiniz olsun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 benim gibi completionist varsa yardımcı olabilirim silah yada assignment konusunda bende 62/65 assignmentlar 3 tanesini bi türlü yapamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 premium almaya değer mi ya şu ara yeniden oynuyoum bf.herkesde premium premium diye görünce kendimi ezik hissediyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 en ucuz ne kadar şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 aldım bile 66 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 gittigidiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Ben de premium'lu bundle falan bakıyorum arkadaşlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 rus versiyon üzerine premium ekleyince bf3 durduruldu diyor açmıyor baştan mı yüklemek lazım herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 evlat acısı gibi 17 gb indiriyorum ya bi de 100 ile indiriyor.fak origin. ztn 3 mbit internetim var.bari 300 le falan indireiblsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Bende geçe kalıp premium edition alan şanslılardanım iyi ki zamanında sadece oyunu almamışım 60 dolara hepsini aldım.. O değilde January Premium Competition başlamadı mı yahu server göremedim daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 premium yukleyince oyun ing olmuyor mu yine peçlemeye devam mı edicez ben daha geçen gün yapmıştım son peç ve dil peçini.onun üzerine premium alınca patladı tabi.şimdi en baştan yüklüyorum yine rusçu peçini yapmam gerekicek herhalde ingilizce oynamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 armored kill'da olmustu sanirim da, bunda patladi nedense. benim de yapmam gerekti premium almis olmama ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 valla 17 gb indiriyor kahroluyorum origin o kadar yavaş ki 120 kbs geçemedim. 34 saat diyor sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Sürekli patlıyor Origin. Gerçek kanser, sürekli corrupt oluyor filelar. 3 gün oynamıyorsun döndügünde oyunun yarısını tekrar indirtiyor. EA rezaletin dibine vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 zengin olmak zor iş,ben fakir fakir ek paketsiz oynuyorum hiç sıkıntım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 adamlar premium almasan bile 3-5 gb peçletiyor zaten mecbur sdfs o yuzden zengin fakir ayrımı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 zenginin internetide hızlı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 3mbit limitsiz ama 60 ile indiriyorum bilgisayarı kırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Her patchte şu Rus language zımbırtısını tekrar indirmek beni oyuna girmeden oyundan soğutuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 bu origin bende mi down surekli? nedir bunun olayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 update gelmis, kapatip acinca kendine geldi de. cok sacmaymis, hic uyari falan vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 _Rave said: Her patchte şu Rus language zımbırtısını tekrar indirmek beni oyuna girmeden oyundan soğutuyo. yaz başından beri 2 veya 3 kere yaptım o patch işini,ben mi şanslıyım nedir bilmiyorum ama insanlar fazla abartıyor sanki bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 şimdi bu yukarıdaki sorunları yaşayan arkadaşlar oyunu para verip alanlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Claiborne said: şimdi bu yukarıdaki sorunları yaşayan arkadaşlar oyunu para verip alanlar mı? rus keyi alanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 S-H said: _Rave said: Her patchte şu Rus language zımbırtısını tekrar indirmek beni oyuna girmeden oyundan soğutuyo. yaz başından beri 2 veya 3 kere yaptım o patch işini,ben mi şanslıyım nedir bilmiyorum ama insanlar fazla abartıyor sanki bu işi 5-6 kere falanda ben yaptım heralde de tam oyunu açıp şöyle bi iki oyun atıyım diyosun zönk hata veriyo hayda patch yüklüyosun origin olmadı diyo patch atıyo repair zart zurt falan.Aslında çok şaşalı bi iş değil de ne biliyim keşke orjinal alsaydım dedirtti bana bikaç kez. orjinalden kasıt rus değilde eng yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar