Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hemen konuya giriyorum Geçen yaz motosiklet sürüş kursuna yazılmıştım, aylardan hazirandı sanırım. Tabi hava sıcak, giydim yarım kolluyu o şekilde gittim ders alanına. Sürüş öncesi dirseklik kolluk falan takıldı(bu aşamada aşağı yukarı tahmin etmişsinizdir olayı). Neyse, 2 - 3 saat motor tepesinde(giderken efil efil esiyor,heyecan da var tabi) birşey anlamadım o vakit. Ama gün sonunda kendimi bir robocop, bir optimus prime gibi buldum. Her an kolumdan machine gun ya da guided missile çıkaracak kıvama gelmiştim farketmeden. Kollarda açık kalan alanlar yanmış ki ne yanmış bir günde, böyle desenli desenli kollarım olmuş... velhasıl böyle ya da bezner bir duruma düşmüş ve olayı çözmüş arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim. o yazın kalanında ömrümde güneşlenmedigim kadar güneşlendim bu boktan kurtulmak için lakin birşey değişmedi. ne yapmalı? *deri soyucu krem falan gibi bişeyler mi arıyım internetten? *go go solaryum mu?( solaryum tecrübesi olan abiler, ablalar özellikle fikirlerini yazarsalar sevinirim ) çok uzun olmuş, özeti bold yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 benim ayaklarıma sandaletten olmuştu aynısı. üç senede falan tamamen dengelendi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 abi ayak yine gözükmüyor, yaz geldi yarım kollu giyemiyorum testis konusu olucam diye alttaki posta: 2. boldlu kısmın üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 gidip güneşlen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 oto bronz kullan, havuç falan ye bolbol(baya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 dövme yaptır , komple kapat kolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Hamama git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 guneslenirken onceden yanan yerleri kapat oyle guneslen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar