dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 biri şu fakiri sevindirsin. keza ben bu konuda yardımcı olamayacağımı belirtmek isterim.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bu dylanın niki ne zaman görsem aklıma geliyor
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 abi atın biriniz yeter, merak ediyorum. şu kızın bile 3-4 tane fotoğrafı var albümde dasaa'nın hiç mi yok ? 11. sayfadayım ve hızla arıyorum dasaayı. edit: ahoaıwerkhaıorahwajajkhajkhahahaheahahaheawhawehhaahahahaoaoıh
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dylanN said: dasaaa'cım bi açar mısın? http://img407.imageshack.us/img407/4638/img6z.jpg Karın kaslarının simetrisi bozulan arkadaştan sonra göğüslerinin simetrisi bozulmuş bir bayan ile pati tam gaz devam ediyor...
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 İyi bir cocuk olursan dasaaa'yi bile gorebilirsin.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 türkmenistan kısmı uydu da mühendis değil miydi o ? okulda ne işi var
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 vaperon said: dylanN said: dasaaa'cım bi açar mısın? http://img407.imageshack.us/img407/4638/img6z.jpg Karın kaslarının simetrisi bozulan arkadaştan sonra göğüslerinin simetrisi bozulmuş bir bayan ile pati tam gaz devam ediyor... peki iki kahramanimizin da cevab veremedikleri durumlarda varos, fakir gibi sifatlara yonelmesi ? bunu biraz irdeleyelim bence arkadaslar.
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Sen irdele bizim biraz isimiz var. Donucez hemen.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 fakir demek yasaklanmıştı diye hatırlıyorum ben. ban hammer kadına şiddete girmez ki vurun.
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 eglenceli vakitler lord targos muydu konu basligini hatirlayan ?
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 beyler üsküdar-dudullu minibüsleri vardır. genelde sanayi sitesi çevresinde çalışan overlokçu, muhasebeci kızlar falan kullanır bu hattı. bu kızlar birbirlerine çok benzerler. maaşları en fazla 1500'dür ama pahalı telefon kullanırlar. bakımlıdırlar. haftasonu gezmelerinde, düğünlerde falan giydikleri ikinci kalite elbiseleri, topuklu ayakkabıları vardır. çakma louis vuitton, prada çantaları falan vardır. orjinal pahalı şeyler de alırlar taksitle borçlanıp. arada sırada görece zengin tanıdıklar vasıtasıyla gece külubune, lüks otellere falan gider, fişne votka içerler. aralarında sanayi sitesinden bir patron kandırıp evlenen şanslıları da vardır. aynı durum hemşireler-doktorlar veya başka sektörlerde de yaşanır, çıta biraz daha yüksektir sadece. aklıma geldi nedense paylaşmak istedim.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 merveco iyiymiş. dylan, gidebilirsin.
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Fly said: eglenceli vakitler lord_argos du konu başlığıni hatirlayan ? fix'd
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 dylanN said: Sen irdele bizim biraz isimiz var. Donucez hemen. hemen derken yazııııııııııııık
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ee dasaaa'nın foto neden yok hala? burda bu kadar yiğit bi ihtimal birisinin gönlü kayar diye sayfa sayfa foto paylaşsın, en güzide pozu çekmeye kassın, beyfendi foto bile paylaşmadan kızlarla arayı yapsın? yok öyle yağma arkadaşım.o foto bu gece buraya konacak!
dylanN Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Klubnichka vardi. Bilmem hatirlayan var mi aranizda. O da benim arkadasimdi , Rus'tu. kaydolmustu paticige. Kacirdiniz kizi vahsice davranarak. Sirada Tatyana var. O da gelicek. Ekibi kurdum. Nazik davranin bu sefer.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kiz doymadi ilgiye allahim. bende istiyorum aynisindan.
Öne çıkan mesajlar