Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Kızdıgım benim stunfuck yazdıgım için, bok yazdıgım için banlandıgım forumda adam hala var yahu.

Nasıl girmiyor kafana Sina anlamıyorum.

Kızdıgım yönetim, böyle bir adamın hala bir insanın özel hayatını deşmesine, herhangi bir yorum yapmasına küfür ettiği halde izin vermesi.

Aç bka gizlenem mesajlarda mıdır nerededir şu topicte, yok oldu küfürler ve bütün postlar, herif hala burada. Ben ilk defa dalga geçmek dışında karışıyorum bu olaya zaten, 2 aydır sadece güldüm herife.

http://forum.paticik.com/read.php?18,6302477,page=5

Kim bu banlamayan anlamıyorum fotoğrafı koyan adam hayat kaydıran mı neyse o banlanmıştır, banlanmadıysa banlanır. yok aynısı yapan başka bir adam varsa, özel mesajdan vs at online gördüğün bir admine direk banlanır yahu. yani gerçekten moderatörlerle ilgili argümanın nedir anlamıyorum, şunlardan hangisi:

1- Moderatörler yeterince çalışmıyor, adamın banlaması lazım kimse yok

2- Moderatörler adamı bilerek banlamıyor

3- Moderatörler random adam banlıyor

2 saçma, 3 olduğuna da inanmıyorum böyle saçma hareketlerde bulunan herhangi bir insan şikayet edildiği zaman banlanır en fazla moderatörler meşguldür. Burdaki modların hepsini yaşını başını almış evlenmiş vs insanlar böyle saçmalıklara tahammül etmezler zaten. yok 1 diyorsan ona yapacak bişey yok.

Nedir abi kimdir bu adam ve ne yapmıştır bir moderatöre mesaj at ya da bana at ben mod forumuna koyayım yani.
Mesaj tarihi:
fede said:

beyler uyku saatleriniz neler yazarmısınız? ona göre ayarlıcam ben de kendimi.

değişiyo abi bugün hayatımın son ders sınavını verdim o yüzden bir süre uyumam herhalde
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Kim bu banlamayan anlamıyorum fotoğrafı koyan adam hayat kaydıran mı neyse o banlanmıştır, banlanmadıysa banlanır. yok aynısı yapan başka bir adam varsa, özel mesajdan vs at online gördüğün bir admine direk banlanır yahu. yani gerçekten moderatörlerle ilgili argümanın nedir anlamıyorum, şunlardan hangisi:

1- Moderatörler yeterince çalışmıyor, adamın banlaması lazım kimse yok

2- Moderatörler adamı bilerek banlamıyor

3- Moderatörler random adam banlıyor

2 saçma, 3 olduğuna da inanmıyorum böyle saçma hareketlerde bulunan herhangi bir insan şikayet edildiği zaman banlanır en fazla moderatörler meşguldür. Burdaki modların hepsini yaşını başını almış evlenmiş vs insanlar böyle saçmalıklara tahammül etmezler zaten. yok 1 diyorsan ona yapacak bişey yok.

Nedir abi kimdir bu adam ve ne yapmıştır bir moderatöre mesaj at ya da bana at ben mod forumuna koyayım yani.

Hayır abi benim derdim sen ve senin gibi diger modlar işini adam gibi yapmazken, konudan bir haber gelip boş boş Iyy ergenler gibi laflar etmen.

Zevzeklik ediyorsun, seninle moderasyon kavgasını durup dururken modlara laf ederek ben başlatmadım zaten.

Madem konu hakkında herhangi bir fikrin yok, sus madem.

Artisliğinle kalıyorsun yani, sevdigim adamsın o yüzden sinirleniyorum. Sen bu forumda beni daha önce ne zaman sinirli gördün? Bariz zibidilik var, harassment var, özel hayatın ihlali var, ban yok.

İşin en acı kısmı herif hala tatlı tatlı post falan atıp "Özür dilerim sizi de rahatsız ettim bu akşam :):):)" gibi zibidi zibidi yan çiziyor. Ben bununla dalga geçiyorum, benim postlarım siliniyor, düdüğün küfürleri siliniyor ve geceyi kapatıyoruz.

Ve hala şikayetim yok, zira bariz hasarlı herif, gerçekten üzüldüm haline.

Ama sonra senin gibi mod herif gelip "Aaa tartışma çıkmış, hemen moral superiority'imi kurayım" diye *ergen* falan dedigin zaman bana ben sinirlenirim, atarını yersin kusura bakma.

Dedigim gibi, durumu bilmek zorunda değilsin, ama madem sus.

Şu yaptıgını burada herhangi bir kullanıcı yapsa cevap dahi vermeme gerek yok, ama arkadasımsın diye biliyorum, ve o yüzden burada sana wot yazıyorum. Saçmalamayı kes, işini yap, başkasının işiyse mod diye geziyorsan yaptır.
Mesaj tarihi:
One değil, 0ne..sürekli banlanıyor olmana şaşırmamak gerek, foruma üye olurken neden sormazlar sanki 1-2 dilbilgisi sorusu..

Son olarak havenless'i irl de tanıyor olabilirsin o yüzden istediğin varsayımı yapmanda bi sorun yok, ama şu zamana kadar beni max 5-6 saat gördün 4.5 yıl önceydi o da.

O yüzden benim olmamı istediğin kişi olarak tarif etmen, beni malesef o kişi yapmıyor, ayrıca henüz kişisel yaşantımı, heleki cinsel hayatımı foruma yazıcak seviyeye inmedim. Bilmem anlatabildim mi?
Mesaj tarihi:
PastorOfMuppets said:

Hayır abi benim derdim sen ve senin gibi diger modlar işini adam gibi yapmazken, konudan bir haber gelip boş boş Iyy ergenler gibi laflar etmen.

Zevzeklik ediyorsun, seninle moderasyon kavgasını durup dururken modlara laf ederek ben başlatmadım zaten.

Madem konu hakkında herhangi bir fikrin yok, sus madem.

Artisliğinle kalıyorsun yani, sevdigim adamsın o yüzden sinirleniyorum. Sen bu forumda beni daha önce ne zaman sinirli gördün? Bariz zibidilik var, harassment var, özel hayatın ihlali var, ban yok.

İşin en acı kısmı herif hala tatlı tatlı post falan atıp "Özür dilerim sizi de rahatsız ettim bu akşam :):):)" gibi zibidi zibidi yan çiziyor. Ben bununla dalga geçiyorum, benim postlarım siliniyor, düdüğün küfürleri siliniyor ve geceyi kapatıyoruz.

Ve hala şikayetim yok, zira bariz hasarlı herif, gerçekten üzüldüm haline.

Ama sonra senin gibi mod herif gelip "Aaa tartışma çıkmış, hemen moral superiority'imi kurayım" diye *ergen* falan dedigin zaman bana ben sinirlenirim, atarını yersin kusura bakma.

Dedigim gibi, durumu bilmek zorunda değilsin, ama madem sus.

Aranızdan bazıları (sen değilsen bile) ruh hastası dediğiniz adamla laf dalaşına giriyorsunuz sonra modlar adamı banlanmakta gecikti diye "modlar işini yapmıyor, modlar olayı örtüyor" diye drama yaratıyorsunuz. İşini özeti budur kusura bakma.

Olayı öyle bir anlatıyorsun ki, okuyanlar sanki moderatörler olayı örtbas etmeye çalışıyormuş zannedecek heh. alt tarafı albüm gereksiz kavga postlarından arındırılmış, moderatörler birini banlamakta gecikmiş. nedir yani abi? senin banlanmanla bu olayın uzaktan yakın alakası yok. senin banlanman belki gereksiz katılıktan gerçekleşen bir şeydir ama bu adamın banlanmaması gibi bir durum söz konusu değil, dediklerini yaptıysan bugün değilse yarın banlanır. nedir yani?

şu saatte tartıştığımız şeye bak.
Mesaj tarihi:
kamuoyuna gerek yok uygun bir admine ne yaptığına dair mesaj atın ilgilenecektir. ya da bana atın moderatör forumuna koyayım.

benim bildiğim kadarıyla moderatörlerin kendi bölümleri dışında pek bişey yapma yetkisi yok varsa da ben bilmiyorum. o yüzden moderatörler işini yapmıyor çok da geçerli bir argüman değil.
Mesaj tarihi:
ama adam her kimse şimdi burayı okuyup oo ne olay yarattım diye mini sevinçler yaşıyordur kendi içinde. o yüzden gerek yok sakin sakin halledilebilir bu iş.
Mesaj tarihi:
0ne said:

One değil, 0ne..sürekli banlanıyor olmana şaşırmamak gerek, foruma üye olurken neden sormazlar sanki 1-2 dilbilgisi sorusu..

Son olarak havenless'i irl de tanıyor olabilirsin o yüzden istediğin varsayımı yapmanda bi sorun yok, ama şu zamana kadar beni max 5-6 saat gördün 4.5 yıl önceydi o da.

O yüzden benim olmamı istediğin kişi olarak tarif etmen, beni malesef o kişi yapmıyor, ayrıca henüz kişisel yaşantımı, heleki cinsel hayatımı foruma yazıcak seviyeye inmedim. Bilmem anlatabildim mi?
sus lan
Mesaj tarihi:
Red said:

o değilde 0ne kafa açıyor

hocam güldüm ya.

Ardeth said:

kamuoyuna gerek yok uygun bir admine ne yaptığına dair mesaj atın ilgilenecektir. ya da bana atın moderatör forumuna koyayım.

benim bildiğim kadarıyla moderatörlerin kendi bölümleri dışında pek bişey yapma yetkisi yok varsa da ben bilmiyorum. o yüzden moderatörler işini yapmıyor çok da geçerli bir argüman değil.

Argüman falan yok, zevzeklik yapmaya geldin, cevabını verdik.

Olayı da hala zerre bilmeden corrupt analiz falan postluyorsun.

Git yat uyu.

One da gerçekten uykumu kaçırdı.
Mesaj tarihi:
oha ne drama dönmüş lan sticky diye görmüyorum ben burayı.

bu arada saçma sapan olaylar çeviripte ona buna sataşmak çok eğlenceliymiş lan bir dahaki sefere benide bekleyin, emek verdim sayfa sayfa okudum.

ayrıca şu forumda şöyle tartışmalara girmeyin arkadaşım, hayır bir statü göstergesi olarak söylemiyorum ama 10-11 yıldır gül gibi geçinip gidiyoruz.

o terbiyesize söyleyin yapmasın bir daha.

ayrıca aklıma ne geldi lan :)

:) << smileyden link yapabildim süperim.
Mesaj tarihi:
Havenless said:

İnce görmüşsünüz, @Theridone, sen de, diyecek lafım yok ikinize de.

-forumda kız mevzusu üzerinden 2-3 topici bulunur
-2sinde haşin tartışmalar döner
-kız arkadaşın falan olmadı galiba ehehe sorunlu seni
-İNCE GÖRMÜŞSÜNÜZ
-memearrows
Mesaj tarihi:
bu konu xunn'u düzeltmiş resmen. adam artık wot döşeyip, mantık çerçevesinde açıklamaya çalışıyor. "lol i are the best, you is the worst" diye takılmıyor.

gerçi gene eskiye döner. bu da çok wot olmuş. dengeli lazım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...