PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Saeros said: Leopar said: searos http://i.imgur.com/hJgP0.gif
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ne guluyosunuz lan, adamin nickine yeni bi hava kattim searing rose panpa kiz rpsi yaparsin artik
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 "roket adam" said: http://www.seramikdosenir.com/tr/eski-ve-yeni-hali hahah,enfes site, yalnız işçilik bok gibi onu belirteyim. Derzleri tutturamamışlar.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Theridone said: wastyrx said: Deniz yoksa ne yapalım =( bana misafir ol burda oda ve deniz bol panpa. Eyvallah bu kışa taşınabilirim oralara zaten bir kaç aylık ^^
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Fistan said: wot olaydi ya resimle gelmis Bir dahakine, nasip.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 balonlu fake hatunun kendi miymiş peki n'oldu en son, kaçırdım
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 lan. yazlık sitelerinde birbiriyle kavgan eden farklı sitelerden ergen grupları gibisiniz yemin ederim ya
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 20 sayfa ne draması dönmüş merak ettim lets go
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ya sus abi sende, senin kız arkadasını biri harasslasa özel hayatında, gelip üstüne burada girse, reportlasan, banlanmasa, devam etse sen de öyle pış pış susuyorsan ayarı vermek yerine adam demem yani. Öyle boş boş arkadan konuşması kolay, "ıyy, kavga ediyorlar"
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 reportladıysan banlanır fotoğraf da silinir en fazla o sırada admin yoktur. gerizekalı çok her gerizekalıyla ergenleşmeye gerek yok. buraya fotoğraf koyulunca ne oluyor sanıyorsunuz ki. ben de gördüm fotoğrafı ee dedim geçtim.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 0ne said: 20 sayfa ne draması dönmüş merak ettim lets go boşuna bakma hiç sildiler
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ardeth said: reportladıysan banlanır fotoğraf da silinir en fazla o sırada admin yoktur. gerizekalı çok her gerizekalıyla ergenleşmeye gerek yok. buraya fotoğraf koyulunca ne oluyor sanıyorsunuz ki. ben de gördüm fotoğrafı ee dedim geçtim. Ha suç İldeniz de yani. Tamam pardon. Tey allahım, agır abi tripleri yapıcam derken boş boş konuşmasanız ne güzel olacak. Herif anamdan girip cinselliğimden çıktı topicte, çatır çatır bir paragraf küfretti ve uyarı aldı sen neden bahsediyorsun şu an? Reportladık, ee? Mesajı silindi, bravo teşekkürler moderasyonun altın savaşçısı. Siz ben gevşek gevşek sevgilimi koynuma alıp bu foruma foto koydum da çocuk bana trip yaptı falan mı sanıyorsunuz? Reportladık, ee? Mesajı silindi, aynen devam.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 neyin suçlusu ildeniz, bu nasıl bir argüman? suçlu olan banlandı zaten onun dışında kimseye suçlu demedim. benzer şeylere lisede yazlık sitelerinde tanık oldum bu bir gerçek. artık kim olgun davrandı kim davranmadı herkes kendi karar versin. ama bu meselenin kökü ne çok merak ediyorum (bu fotoğrafı buraya koydurtan meselenin kökü yani). sonu muhtemelen dediğim gibi bir yere çıkıyordur.
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Bak kardeşim, ildenizle dışarı çıktık, sevdicek de yanımda, fotograf çekti cocuk hatıra. Akşam da foruma koymuş, bu zibidi de butthurt'ün allahı olmuş, geldi kıza laf attı. Zaten aylardır her platformdan stalkluyor, mesaj spamliyor, rahatsız herif yani. Ben de haliyle bunu rencide ettim, bu küfretti ana avrat bacı bırakmadan küfretti bu arada, ve hala burada. Hala post falan atıyor.
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 PastorOfMuppets said: Herif anamdan girip cinselliğimden çıktı topicte, çatır çatır bir paragraf küfretti ve uyarı aldı sen neden bahsediyorsun şu an? Reportladık, ee? Mesajı silindi, bravo teşekkürler moderasyonun altın savaşçısı. Tanımam etmem, ama haklı.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 sevmediğiniz saçma sapan insanlar size küfredince niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamak mümkün değil. sevdiğiniz, umursadığınız insanlar kırıcı şeyler söyleyince sinirlenmeniz ya da üzülmeniz lazım. o yüzden diyorum bunları. sonra bir de siz laf atarak onu rencide etmeye çalışıyorsunuz falan. adam fake account açmış zaten ANAYNA BABYNA diye adamı sinirlendirmeye çalışıyorsunuz falan ama nafile (genel olarak konuşuyorum bu duruma spesifik olarak değil zira o fotoğraftan sonra takip etmedim ama baya bir mesaj silindi herhalde). nedir abi yani gerçekten hıyarın teki forumdan küfretmişi hıyarın teki birinin kız arkadaşının fotoğrafını koymuş falan. ayrıca küfür eden adam da banlanır, sadece uyarı aldıysa orda bir hata vardır, uyarı aldığını nerden biliyorsun ben moderatör forumunda öyle bişey görmedim. tahminen moderatör yok şu an adamı banlayacak. ya da banlanmış olabilir çoktan. haksızlık ettiler bize diye dramaya gerek yok yani burdaki modların, fake account açıp da küfreden bir insanı direk banlandığını biliyoruz. On yıllık üye mi bu adam da banlamadan önce uyaracaklar, ne işi olacak fake üyeyle. Bikinili fotoğraf bile koyan insanları banlayan modlar var burda.
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 mesela telefon sapıklarını vaz geçirmenin en iyi yolu telefonu açıp kenara koymaktır, telefonu açıp adam küfretmek değil. bilmem anlatabildim mi.
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 hmm demek ondan artık küfretmiyorlar bana :(
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 said: sevmediğiniz saçma sapan insanlar size küfredince niye bu kadar ciddiye alıyorsunuz anlamak mümkün değil. Yahu kardeşim, gerçekten girmiyor galiba. İsyanım bu herif bunu yaptı çok sinirlendim değil, küfür ettiginde zaten hemen altına ben güldüm ooo yörünge diye. Kızdıgım benim stunfuck yazdıgım için, bok yazdıgım için banlandıgım forumda adam hala var yahu. Nasıl girmiyor kafana Sina anlamıyorum. Çocuga sinirli falan değilim ki, bariz kişilik bozuklugu var. Kızdıgım yönetim, böyle bir adamın hala bir insanın özel hayatını deşmesine, herhangi bir yorum yapmasına küfür ettiği halde izin vermesi. Aç bka gizlenem mesajlarda mıdır nerededir şu topicte, yok oldu küfürler ve bütün postlar, herif hala burada. Ben ilk defa dalga geçmek dışında karışıyorum bu olaya zaten, 2 aydır sadece güldüm herife. http://forum.paticik.com/read.php?18,6302477,page=5
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 PastorOfMuppets said: Ya sus abi sende, senin kız arkadasını biri harasslasa özel hayatında, gelip üstüne burada girse, reportlasan, banlanmasa, devam etse sen de öyle pış pış susuyorsan ayarı vermek yerine adam demem yani. Öyle boş boş arkadan konuşması kolay, "ıyy, kavga ediyorlar" Sen 100 kez belki 1000 kez ayar versen ne değişicek sanki, fake account açıp, resim + 3-5 mesaj yazıp daha sonra arkasına yaslanıcak ve /Letsthedramabegins diyicek yani, sanal ortamdasın kimin kime neyin ayarından bahsediyosun. Ha burda verdiğin ayarları videoya alıp ilerde iş yaşantında falan cv'ne eklersen yada sevgililerine veya torunlarına falan gösterirsin ayrı, ama onun dışında pixel'den başka bişey değiller genç..
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Ya kaybol allahını seversen 50 IQ'unla bana internet ögreteceksin. Git Dory'ye aşk mektubu at iki tane daha birşeyin parçası olucam diye post atacagına.
0ne Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 İnternet üzerinden kimseyle laf dalaşı yapıcak değilim çünkü aşırı saçma, onun dışında bahsettiğin şey ise 4 belki 5 yıllık canınız her sıkıldığınızda kendinizi tatmin etmek için kullandığınız bi konu, çok ekmeğini yediniz sen ekmek ve tayfası olarak.. Kimin kaç iq'su olduğunu herkes az çok biliyo şu forumda, ama karşındakine sokacak bi laf bulamayınca kafandan bişeyler üretmek pek bi işe yaramaz be.. Hadi bize komikli anime resimleri koy, o konuda daha iyisin sen.
fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 beyler uyku saatleriniz neler yazarmısınız? ona göre ayarlıcam ben de kendimi.
Öne çıkan mesajlar