Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
forgiver said:

walla genel olarak haklısın da
niye hala kızın peşindesin, unutamadıysan bile kendi içinde yaşa
şu mesajında bile kızı koruma, savunma derdindesin, sence işe yarar mı

Öyle bir derdim yok, olsaydı bile böyle pinti davranmazdım.

Yaşayacağım ama rahat bırakmıyorsunuz, artık her gün forumda bir yerde tartışılırken görür oldum konusunu.

SirWinstonPee said:

haven senin problemin sadece xunnla ya da kızla ilgili değil bilgin olsun. Hakikaten kişilik olarak problemlerin var yanlış anlama bu söylediğini.

Ya çok tecrübesizsin insan ilişkilerinde, ya hayatında hiç ilişkin olmadı ya da problemlisin.

Bu kadar takıntı olmaz, insanda azcık gurur olur, ar olur. Ben güzel olsun çirkin olsun bu raddeye gelecek. Afedersin ama xunn kenara dursun kızı yaftalar sinirimi boşaltır geçerim. Şu durumun türk filmlerini aratmıyor.

Yaşla eğitimle şarkıyla olcak şey değil bunlar, kendini geliştir biraz.

Hadi iyi geceler herkese.

İnce görmüşsünüz, @Theridone, sen de, diyecek lafım yok ikinize de.

Katılıyorum son tespitlerinize, tamam, yazmayacağım beyler artık bu konuyla ilgili kimseye bir şey, yordunuz, ben de yordum zaten herkesi, yarın sınavım da var zira.

İyi geceler diyeyim artık, özür dilerim canınızı sıktıysam.
Mesaj tarihi:
said:
zunun hatası işi kızı da karıştırarak seninle public ortamda uğraşmak ve hava atmak olmuş

Şunu cidden belki artık utanır da mesaj atmayı keser diye yaptım bir de biliyor musun.

Çünkü baydık artık yani, hatun abi ne yapıcam bilmiyorum, gitmiyor herif, cevap da yazamıyorum çünkü bu sefer wot spamliyor diye geldi.

Bu arada actıgım kızın özeli değil, benim özelim. Lastfm ss'ini linkledi bana Spark şimdi fake zibidinin koydugu, hal ortada.

Çok az kaldı polise gidecek kız.

Hani ar damarın çatlayınca olay buna düşüyor. Ve gerçekten acıyorum, yoksa benim herhangi bir ay forumda ne imajım varmış derdim olmadıgından altından girerim üstünden çıkarım, internet vicdanı olan da bir insan değilim.

Ama şu kadar düşmüş birine abanmayı da dogru görmüyorum, lastfm'den ss alıp koyan herif olayı gerçekten abartmış.

Ama buna ragmen herif hala burada, hala kızı gündemde tutuyor, hala dramı feedliyor. Siz de yapıyorsunuz, bırakın ölsün.

Ha ben rahatsız mıyım? Yoo, ne ben ne de kız rahatsız sadece bir forum komünitesi olarak kalitemiz düşüyor her postta.

Ben zaten terbiyesizlik yapmak istesem, cocuk ilk kızı çizip koydugunda önce lol sevgilimi çizmişsin içinde mi kaldı'dan girerim, kıza söyler öyle rencide ederim.

Ah bi terbiyesizleşip sagda solda foruma hiç bakmayan bir kızın hakkıdna arkadaslarının oldugu yerde pis pis konuşmasa, hiç olmayacaktı yani şu.

Sen kendi içinde aşk acını yaşayacaktın ve insan olarka saygınla dik yürüyecektin.

Ama yoo, yok yani hala bir self-righteous grandeur, hala bir beyaz şovalye sanki herhangi birinin korunmaya ihtiyacı var senin tarafından, aman havenless kızı sevgilisinden koruyacak.

Duruma sokan zaten sensin zibidi. Küfür edersin, mesaj spamlersin her public ortamda.

Utanmadan gelip bir de burada white knight'ı oynarsın.

Bütün forum kıçıyla gülerken insanları da kıza yönlendirirsin ama asla pelerinine tek damla çamur sıçramaz.

Afferim sana.
Mesaj tarihi:
said:
Bütün forum kıçıyla gülerken insanları da kıza yönlendirirsin ama asla pelerinine tek damla çamur sıçramaz.

http://www.diziburada.net/resimler/1113-seker-kiz-candy-2-bolum.jpg

said:
Ama bir şövalyeye kimse ihtiyaç duymaz ki aga. Ne gerenk var. İnce düşünürsen kalın girer demiş atalarımız.
Mesaj tarihi:
Hala forum imajını sevgilinden üstte tutuyorsun, gerek yok. Zaten eksilerdeyim artık ben.

Ya yasaklayın artık hesabı da, ya da ibret olsun diye loser title'ını verip banlayın. Bir şey yazmayacağımdan değil, bir insanı seveceğine pişman ettirdiniz.
Mesaj tarihi:
arkadasa anlattim.cocugun biri kizin birini cizmis foruma koymus, o kiza asikmis, o kizi da forumdan baska biri eve kapatmis, sonra bu ikisi forumda 35sayfadir tartisiyor dedim olaylar olaylar.nasi iyi ozet gecmis miyim? arkadas mal mi lan onlar niye forumda tartisiyolar dedi
Mesaj tarihi:
Havenless said:

Hala forum imajını sevgilinden üstte tutuyorsun, gerek yok. Zaten eksilerdeyim artık ben.

Ya yasaklayın artık hesabı da, ya da ibret olsun diye loser title'ını verip banlayın. Bir şey yazmayacağımdan değil, bir insanı seveceğine pişman ettirdiniz.

platonik aşk, boş dükkana kira ödemek gibidir evlat. bence sen imaj yapmaya çalışıyorsun. senin sevdiğin de yok
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

Havenless said:

Hala 10 sayfa gerideyim.

Kimsenin rezil olduğu falan yok ergenler, dün akşam forum geneline ve bu adama sırf Xunn'un değil, hepinizin birbirinizi neden gereksiz yere bu kadar harass'ladığını, gereksiz yere ceza almanızdan da bahsettiğim bir mesaj yazdım, kişisel değildi o yüzden pek, sadece adama özel bir şey de yazmadım ama bu artist kendisine de yazdığım halde akıllılık yapıp yazdıklarımı okumadı bile, bir cevap beklemediğim halde de yine kızın üzerinden götürmeye başlayıp aynı şekilde devam etti kendi kendisiyle tartışmayı, kendi atarını kendine yaptı, sizler de sanki ben dayak yemişim gibi bir taraflarınız açarak güldünüz yine bu duruma sayfalarca. Uzamasın diye bir şey de yazmadım kimseye, zaten iyi değilim ama 20 sayfa devam ettirdiniz bu gereksiz saçmalığı.

Xunn normalde bile öm'ına ciddiyetle cevap verebilen bir insan değil, yaşı adama büyük geliyor. İlla foruma yazacaksın ki whore'lasın bütün forumu. Öm da yazmadım dün kimseye, insan gibi cevap veren akli bir yapı yok çünkü karşımda. Kızın rezil olduğu falan da yok, ama onu küçük düşüren biri varsa da forum eğlencesi yapan sevgilisi yine. Biliyorum birkaç zaman sonra yine bahsedecek bunlardan. Sevgili hava atılacak belki de en son şey.

Yine boş yere kızıp, bunları yazdım çünkü fotoğrafı burada görünce benim dünyam yörüngeden kaydı.

sus lan

başarı akmış
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...