aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 sanki senin milyonun ya aaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 gs şampiyon olamazsa asıl provakasyonu görcez bence:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Ya Ünal Aysal'ın işleri çok dolaşmaya başladı ne yolsuzluğu var adamın tam bilmiyorum merak ettim. Varsa bu kadar, rahat olabiliyor mu bu adam bu kadar, sanki hep low profile takılmış bir adam gibi geldi bana. Tam bilmiyorum geçmişini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 yolsuzluk denmez ona. devletin mallığından faydalanıp kar etmiş adam. benim elimde olsa bende yaparım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Sonra etikten ahlaktan dem vurmak, bekçilik etmek hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 bak fenerli cevabı vereyim buna, sizin başkanınız da silah kaçakçısı tıtıtıtıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 önce siz yaptınız zaten. 1854 yıllarına bakılsın !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 hıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 @harrykewell adamların adlarını düzgün yazıver, sen sevmesen de seveni var o adamın, öyle düşün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ahahaha bayanlardan küfürler asdasfgg bi ceza daha yerlerse gaylaramı ücretsiz olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cavanagh said: @harrykewell adamların adlarını düzgün yazıver, sen sevmesen de seveni var o adamın, öyle düşün benim adımı da herkes istediği gibi yazıyor, ne alakası var Allah aşkına aygut yazsam ne olur aykut yazsam ne olur ya ben Angaralı olsaydım nolcaktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 ben Ankaraliyim simdi sana $ebek muamelesimi yapayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Ankarali olsan boyuna dayak yerdin, iyi ki degilmissin (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cavanagh said: @harrykewell adamların adlarını düzgün yazıver, sen sevmesen de seveni var o adamın, öyle düşün lan diğer başlıklarda 6s yazanlara nie sesini çıkarmıyon maldonado :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 cavanagh said: @harrykewell adamların adlarını düzgün yazıver, sen sevmesen de seveni var o adamın, öyle düşün lan diğer başlıklarda 6s yazanları uyarsana maldonado :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2012 Esh said: Ankarali olsan boyuna dayak yerdin, iyi ki degilmissin (: nufüs cüzdanıma baktım Ankara doğumluymuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar