imamizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 noldu şimdi elektrik iptal aynen devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 mod dosyasını ındırdım bunu napcam sımdı fakire yararmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 A list of ID conflicts hsa been written to the file "IDConflicts.txt" in your minecraft directory diye hata alıyorum orada da #Blocks 252: HeatSand from Natura - bop.longGrass from BiomesOPlenty 253: TaintedSoil from Natura - bop.generic.crag_rock from BiomesOPlenty Suggested Ranges: 2413-3049 (637 IDs), 3615-4095 (481 IDs), 1490-1919 (430 IDs) yazıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Sol altta x-ray kullandıgını farkıda olmadan söyliyen lapin arkadaşımız heh. tabi uzun süre diamond kazamıyacak. http://i.imgur.com/psoJRY5.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 uçur gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Praetorian said: Sol altta x-ray kullandıgını farkıda olmadan söyliyen lapin arkadaşımız heh. tabi uzun süre diamond kazamıyacak. http://i.imgur.com/psoJRY5.png bu hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 çok düsükde olsa kulanmama ihtimali var, tabi bi 5dk izliyerek anlıyabilirim, cünkü bazen ardı ardı dia cıkabiliyor 40 yılda bi olur tabi o sonuç olarak engelliyor kazamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 northcraft.nitrado.net geliceksen haber et güzel bi yerde arsa ayarlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 benim oralarda boş evler yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://i.imgur.com/oq9pg8Q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 boş ev bi tane vardı sana verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Praetorian said: http://i.imgur.com/oq9pg8Q.pngŞu resmi görnce aklıma ultima online geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bende gelcem!! yer ayarlasana bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Praetorian said: northcraft.nitrado.net geliceksen haber et güzel bi yerde arsa ayarlıyım. netten bakınca şu konuya denk geldim. http://forum.minecraftturk.com/threads/northcraft-survival-server-1-6-2-northcraft-nitrado-net.139624/ server bilgisini giriyorum can't resolve hostname diyor. ayrıca mod falan yok mu? baglantı bilgisi alsam bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bana 1-2 tane tavuk atabilir misin. tahta yerden çıkınca yokolmuşlar :/ [hr] o değilde işin zor ya sfsf. 50 tane admin bi baksana diyen kafa lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 off bazen cok velet doluyo kacıyorum o zaman zaten. anti-velet plugini cıksa süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 bu saçma olmuş bence bunun yerine orebfuscator mu ne atsanız görünmeyen blokları gold dia oreler gibi gösteriyor server böylelikle xray kullananlar göremiyor hiçbir şey. Praetorian said: cagrus said: servera anti xray mod falan kurun yani orelerin kodlarını değiştirsin sürekli her restartta mesela bulamasın insanlar ore kodlarını xray kullanmak mümkün olmasın. güzel bi plugin var ben attim servera çok kısa sürede diamond bulursa süresi var kazamıyosun süre bitene kadar ayrica öyle hemen bulurasa diamond ı adamı övücü measajlar cıkıyor adamda bana böyle söyle dedi diye chat e yazıyor servera eglence kaynagı oluyor, adamda rezil oluyor bi nevi kendi azıyla hile yaptıgını söylüyor yani baya iyi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 him onada bi bakim, ama bu baska bi hile cıksa onuda engeller sonuç olarak o kadar kısa sürede dia bulmak oyunun dogasına aykırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 pluginler reröre, demir yumruk yapacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hacılar simdi uyandım da bi bakim pakete fln ayar cekicem hertürlü soruna heh eski mapten devam yapmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 damn good yesss. emc değerine göre copper tin falan compensate edin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 hacı ne diosun ya ahahah emc nedir nerden buluosun 2yıllık muhabbetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 http://tekkitclassic.wikia.com/wiki/EMC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 arikaixin server ergen dolu baya bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2013 dolu baya engeliyemiyosun, public server onları mob gibi düsünün o zaman zevkli bile oluyor,acık bi yer bırakırsanız direk giriyolar iceri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar