Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 maden olup olmamasıyla alakası yokki. millet bilmiyor modları bende sadece 2 mod ile oynamak istemiyorum ondan ögretemedim etc. ha yeni paket yaptım yeni bosslar dungeonlar moblar fln ekleyen ama bu seferde niz afk bası etc öle takılıoz simdi bos :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bende bilmiyodum ama lazerle dolaşıyorum şimdi :P bol bol diam olsa mass generatörü bile çakabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Yeni map olsun FTB olsun diyrosanız söyleyin hemen açayim ? 1,6,2 den düşürmek sorunlu şuanki halini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 olmasın olcaksada compensate edilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 açın yeni map ne olursa olsun yeni map olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 düzenli yapılaşma olacaksa yeni map olabilir de kim kasacak o kdr item i evi fln gene ya o da var :D, acaip güzel döşemiştim bizim evi ben 80" tv bile vardı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ya hadi tamam eve verdiginiz emek tamam da itemlari demeyin bari ya hah xray kullanmayan adam bi imam vardı herhalde oda yeni oldugu için ama dediğin gibi benim daha önce yaptıgım tarza düzenli yerlesim ve 1-2 content ekleyen (mos creatures, twilight forest fln) mod olursa cok daha tatlı olur oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 xray wat ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Ozaman alanı belirliyelim herkes o alandan belli boyutta arsa alip yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 kullandığım ettiğim chestlerimdeki itemleri compensate edin naparsanız yapın ondan sonra :P amele gibi kazdık sabah akşam sıfırdan başlamak meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kapatirsaniz bi saveini atin bi yere bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 http://img812.imageshack.us/img812/2038/u373.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguine Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 hala daha servera nasıl girecegimi bilmiyorum paticik.org da fakir dosyası var evet. biri anlatabilirse sonrasını, sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ya istersen ayarlayım ama paket degistirmeyi düsünüyor niz bugün yarın degiştirirse tekrar ugras olucak. degiştirmicem derse bi tuto videosu yaparım yine ordan kurarsınız olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 neden paket değişiriyorsunuz abi operatörü arayın çözerler hihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 kalabalık server lazım ya. bi de düzenli yapılaşma şart eğer dipdibeyseniz. ben hayattan soğuyorum o yerleşimlerin içine girince çitten, duvardan falan çıkamayınca. birinizde şuraya sokak cadde yapayım dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 valla isterseniz vanilla acayım cok saglam sehir düzenlemesi yaparım oynıcak varsa eskiler bilir hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 vanillaya gelebilirim ben güzel güzel düzenli düzenli. bu sefer dust yapmam ama geçen yaptık genklediniz. açarım bi kulübe limonata satarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 aga vanilla ise vaniillamız mis gibi duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ya o kadar aglanıcaamıza resetle mapi kur bana worldedit ile voxelsniper cevre düzenlemesini yapim millet kursun evlerini. MCMMo yükle millet skill kassın bonus kazansın etc, Bloodmoon yükle arada gece eventi olsun aazımıza sıcılsın, FE Econ yada nebilim herhangi bi economy plugini kur millet kendi shoplarını acsın ticaret yapsın. adam gibi bi Orebfuscator kur millet 23049823094820394824309 diamond toplamasın ilk günde etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 logblock yada hawkeye kur grief-hırsızlık yapanı cat die bul falan filan. senin ugrasman gereken seyler bunlar servera start verip öle bırakmak ile olmuo işte heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 bu grim e de çok fazla uyma en son bi ton şey kurdurttu karışık karışık aynı ingottan 2 tane fln var böyle saçma karmaşık bişi yaptırttı sonra çekti gitti sdfkhsbfsdfss kimse ne yapılacağını bilmiyor bıraktık biz de oynamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2013 ahahah abi gel göstereyim modlu server nasıl oluomuş neler yapılabiliyormuş. 1.6.2 için hazır degil 3 tane mod ile olacak iş o kadar. ciddiyim kur bi ftb ilaçlı, indir unleashed pack 1.1.4 gel benim oynadıgım servera göstereyim yapılabilcekleri. ki serverın modlu olması modlu oynamak zorundasınız anlamına da gelmiyor, vanilla mekanikleri olduğu gibi yerinde o serverda aynen devam edebilirdiniz, sıkıldık deyip bırakan sizsiniz hani heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar