Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 tek kullandığım mod texture pack ve minimap, onun dışında düz vanilyalı benim. benimki bu hala devam ediyor inşa halinde, http://img37.imageshack.us/img37/2320/34636.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 texture pack kaynaklı degildir o sadece bugfixti son patch. mcpatcher yada optifine kurman gerek minecraftina hatayi o yüzden alıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 minimap ne tatlı gözüküyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Dworgian said: Vaay. İşte pro minerlar kendini belli ediyor :) T.pack i yenileyelim bakalm muhtemelen hd bir texture pack yüklemişsin,mcpatcher diye arat indir onu çalıştır işte patch yapsın,düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 aynen öyle yapmıştım :) teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 buda benim sehir,az kaldı her seyden bol bol üretip devasa bi yapıya başlıycam sehrin önünu düzliyip .. http://i.imgur.com/CdkUX.jpg http://i.imgur.com/ViUgV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hangi enchanting i bastımızı gösteren modlardan kullanan varmı ? vanilla ve 1.4.4 e uyumlu olcak varmı böyle bi sey,videolarını izledim cok rahatlıkda bi yükliyemedim uyumlusunu bulamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ekranında torch alevleri belirip yokoluveren var mı başka? İlaçlı falan da değil bildiğin oricinal oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 texture pact ı mc patchersiz yükliyince oluyor genelde öyle seyler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Hiç peç yok, texture pack yok, düz MC. Diye hatırlıyorum gerçi, olmadı bi tamamen silip kuriyim bi de öyle bakiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 bendede oluyor o yarım saniyelik bişi, alakasız yerlerde torch alevi görüyorum falan, texture olmadan da oluyor sanki. bide koşma, zıplama vb takılı kalıyor arada adamda, son 2 versiyondur böle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 evet bazen lag spike gibi oluyor günlerce olmadıgıda oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 hoop 1.4.5 haydi bakalım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 öh yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 http://mineconparis.tumblr.com/ minecon canlı yayın .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 cok garip sacma sorular geliyor adama ya hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Kojiroh said: Ekranında torch alevleri belirip yokoluveren var mı başka? İlaçlı falan da değil bildiğin oricinal oyun Şu olay harbi bugmış, 1.4.5 yayınlandı orda fixlenmiş. Bu arada açılan issue https://mojang.atlassian.net/browse/MC-2497?focusedCommentId=23246&page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel#comment-23246 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Armor Enchantment ler nasıl olmalı mesela protection olsa hepsinde katlanıyomu armorum yoksa birisinde olması yeterlimi digerleri fire protection falanmı veriyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ben 2 set tutuyorum genelde vanilla oynarken. protection enchantlı bi diamond armor set birde fire prot enchantlı gold armor set nether icin. gold armorda fire protection yakalamak cok daha kolay digerlerine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 gold olayınıda ögredigim iyi oldu,diamond helme 30 luk enc bastım su altı dayanma ve kazma cıktı ne işime yarıycaksa.. nether dışında hepsini protection yapmak en iyisi yani dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bu oyun için şu video gibisi yok ya: http://www.youtube.com/watch?v=FtqV58CbhXw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 iyiymiş cidden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 v1.5 ocakta: The update focuses on the game's redstone ore, giving it variable signal strength, and introduces a new capacitor block. Players will be able to use the two items together to create objects like weighted pressure plates and pressure-sensitive detector rails. Other improvements include better minecarts, a new nether-based ore for creating capacitors, and a daylight detector, which could be used for creating solar-panel-like devices. There will also be a host of bug fixes, such as for the south/east rule. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 güzel haber cokda uzun diil süre,oyun tam benlik ama yapcak seyler biraz sınırlı 8.000.000 sattı oyun yapsınlar artık bi iki ayda yeni şeyler zaten .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 mod loader falan yalan gene galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar