Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 kişi Hunharca Banlandı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayır ekmek bile nerde susacağını biliyor o haliyle, sen neden bu ergen ergen hareketlere giriyorsun ki... yaş kaç bilmiyorum ama gerçekten -10 yani komple toplayınca seni dfs
Mesaj tarihi:
albümde eski postları kurcalamak, sonra dikkat çekmek için onları gün yüzüne çıkarmak ortalığı karıştırmaya çalışmak..

bak gerçekten 17 18 yaşındayken bu forumda ben yapıyodum onu dfsfd
valla..
Mesaj tarihi:
Ekmek said:

escape kes ya.

konu "escape kes ya." vs değil ekmek, bu adamın bu hareketler içinde olmasının sebebi sizsiniz. yüz veriyorsunuz ilgi gösteriyorsunuz, sonra ordan burdan insanlarla uğraşıp banlanmalarına, sinirlenmelerine sebep oluyor. he bana işler mi, umrumda mı? tabiki değil. ama sinek küçük mide bulandırıyor.

sen en azından atışmak, tartışmak, salça olmak vs bu tarz şeyleri dozunda yapabiliyorsun. ama bu adam ya-pa-mı-yor dfsdf
Mesaj tarihi:
escape said:

Ekmek said:

escape kes ya.

konu "escape kes ya." vs değil ekmek, bu adamın bu hareketler içinde olmasının sebebi sizsiniz. yüz veriyorsunuz ilgi gösteriyorsunuz, sonra ordan burdan insanlarla uğraşıp banlanmalarına, sinirlenmelerine sebep oluyor. he bana işler mi, umrumda mı? tabiki değil. ama sinek küçük mide bulandırıyor.

sen en azından atışmak, tartışmak, salça olmak vs bu tarz şeyleri dozunda yapabiliyorsun. ama bu adam ya-pa-mı-yor dfsdf

"umrumda mi ? degil" lafini 1000kere kullandigin icin madalya takacagim sana.
Mesaj tarihi:
zamanında çok kral hareketten ötürü banlanmışım kendimi tekrar tebrik ettim

en son astortiş, asportiş, aspotriş, sikimsonik birşey yapıp banlanınca kensim itebrik etmiştim

o sikisonik şey de astokrişmiş, google (a.s.) sağolsun öğrendim
  • Yeni Oluştur...