Masakari Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 stoya hanginizdi laa bi tahminim vardı ama tutyomu diye meraktaydım
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Osie16 said: cons a sevindim. ne zamandır bekliyordum şu adam nerlerde ya var mı yeni nikini bilen
Killer Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Masakari said: stoya hanginizdi laa bi tahminim vardı ama tutyomu diye meraktaydım fkae değildi o
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 xunn said: Bullbird said: xunn acilmis Çok süreceğini sanmıyorum, forum kuralları 14. yüzyıl bekaret kemeri gibi oldugundan. Doğru demiş.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 godblesstoya bloodybeast, forgiver, escape karisimi biseydi.
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 cem insanlarla uğraşma. bak gerçekten yanlış yoldasın. adamın 5 postundan 3ünde escape yazıyo dfsd
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hayır ekmek bile nerde susacağını biliyor o haliyle, sen neden bu ergen ergen hareketlere giriyorsun ki... yaş kaç bilmiyorum ama gerçekten -10 yani komple toplayınca seni dfs
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 albümde eski postları kurcalamak, sonra dikkat çekmek için onları gün yüzüne çıkarmak ortalığı karıştırmaya çalışmak.. bak gerçekten 17 18 yaşındayken bu forumda ben yapıyodum onu dfsfd valla..
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 lafi agzimdan aldin ya ekmek bi kes maasa bagliycam seni yazacaktim bende :(
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Ekmek said: escape kes ya. konu "escape kes ya." vs değil ekmek, bu adamın bu hareketler içinde olmasının sebebi sizsiniz. yüz veriyorsunuz ilgi gösteriyorsunuz, sonra ordan burdan insanlarla uğraşıp banlanmalarına, sinirlenmelerine sebep oluyor. he bana işler mi, umrumda mı? tabiki değil. ama sinek küçük mide bulandırıyor. sen en azından atışmak, tartışmak, salça olmak vs bu tarz şeyleri dozunda yapabiliyorsun. ama bu adam ya-pa-mı-yor dfsdf
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 stoya vücut geliştiren bir elemandı.
escape Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ne halin varsa gör lan banane dfsd ama sürekli postlarında "escape escape" diye dolaşma millet yanlış anlıcak dfs
screwy Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 cempostaci ile tanısmak dilegim. bir gun gerceklesir umarım
Aiko Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 iş hayatına başladığımdan beri neredeyse ilk defa 12 den sonra mesaj attım heralde
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 escape said: Ekmek said: escape kes ya. konu "escape kes ya." vs değil ekmek, bu adamın bu hareketler içinde olmasının sebebi sizsiniz. yüz veriyorsunuz ilgi gösteriyorsunuz, sonra ordan burdan insanlarla uğraşıp banlanmalarına, sinirlenmelerine sebep oluyor. he bana işler mi, umrumda mı? tabiki değil. ama sinek küçük mide bulandırıyor. sen en azından atışmak, tartışmak, salça olmak vs bu tarz şeyleri dozunda yapabiliyorsun. ama bu adam ya-pa-mı-yor dfsdf "umrumda mi ? degil" lafini 1000kere kullandigin icin madalya takacagim sana.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 kafam oldu sanirim ya viski ve yagmur sesi ile los isikta sessiz bir gun gecirmek ne. guzelmis
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 Mesaj tarihi: Mart 10, 2013 zamanında çok kral hareketten ötürü banlanmışım kendimi tekrar tebrik ettim en son astortiş, asportiş, aspotriş, sikimsonik birşey yapıp banlanınca kensim itebrik etmiştim o sikisonik şey de astokrişmiş, google (a.s.) sağolsun öğrendim
Öne çıkan mesajlar