S-H Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 daha önce taşıma yapmadım ama others bölümünde rp'siz taşıma yapma seçeneği gözükmüyor. mesajı nereye atmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Supporta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 dusuncelihayvan said: blue def için red attack için paticik te hiç oyun dönmüyor mu ya? hep iBattery falan var aynı isimler farklı oyunlarda =) Blue mana icin degil mi ya da ap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mavi mana regen ve cdr Kırmızı slow ve dot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ahah irelia eskiden neydi harbi ya http://i.imgur.com/DBeTkNf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 mavi energy kullanan herolarda energy regeni de artırıyor kırmızının dotu true damage bu arada baya sağlam o yüzden early game özellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 daha önce beleş taşıma yaptıysak veya beleşi kullanmadıysak beleşe geçebiliyo muyuz tekrar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şu oyunda türkler çok komik ya ahahah.2 gündür oynuyorum ben böyle küfürbaz başka millet görmedim :D hadi küfürü geçtimde bu kadar eziğinide görmedim arkadaş :P.bide 4-5 oyun oynadım biri bile 5vs5 bitmedi :) ranked maçlarda felanda varmı bunlardan bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 şu proving grounds'a da bi queue getirseler de tekrardan deliler gibi lol oynasam ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ya hala bulamadım bu champ selection screende hangi takımın haritanın hangi tarafında olduğunu nasıl görebiliyoruz? kafayı yiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 öyle bişi yok ? hero seçerken hep sol taraftasın işte lol dotadaki gibi sentinel falan yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hayır onu demiyorum tamam öylesinde haritada 2 taraf varya takım için. hangi tarafta olduğunu nasıl görüyorsun diyorum, hani insanlar ona göre top bot etc gideceğim diyebiliyor ya hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 insanlar seçtiği role göre top bot diyor, oynadığı tarafa göre değil ki. tank bruiser top ap carry- ap bruiser mid ad carry + support bot lane, genelde bu şekilde gidiyor insanlar. ne tarafa dönersen dön, götün arkadadır gibi top / bot lane'lerin yeri de değişmiyor sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hay sokıcam yeni lig sisteminde division bile atlayamıyorum bronz V'deyim 4 win streak aldım 100 oldum sonra ilk maçı kaybettim :( 2 maçı kazanmam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 stimpak said: insanlar seçtiği role göre top bot diyor, oynadığı tarafa göre değil ki. tank bruiser top ap carry- ap bruiser mid ad carry + support bot lane, genelde bu şekilde gidiyor insanlar. ne tarafa dönersen dön, götün arkadadır gibi top / bot lane'lerin yeri de değişmiyor sonuçta. O kadar yıl dota oynadım hon oynadım ve şuan kendimden utandım lan şunu görünce, çok salak bir şeye kafa yormuşum nerden geldiyse aklıma ahahdasd 1st person düşününce böyle oluyor demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hep alttaki takıma göre bot easy lanedir diye düşündüğüm için böyle oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hon ve dota'da top lane'in sentinel ve scourge taraflarının mesafesi farklı, tamamen wc3 harita oranları yüzünden öyle olmuş, hon'da da devam ettirdiler aynı olayı. kuleler arasındaki mesafe farklı olunca bi tarafın easy lane'i öteki tarafın suicide 'ı oluyor haliyle. lol'de o yok yanılmıyorsam, aynı koridor üzerindeki kuleler arasındaki mesafe vs. simetrik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 simetrik değil eşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 x=-y doğrusuna göre simetrik :3 ahah değil, orta koridorun kuleleri bozuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.reignofgaming.net/blogs/tuck-esports-inquirer/21639-blue-side-vs-purple-inside-the-startling-numbers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 teemo mu alsam jax mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Jax her türlü jungle, top oynarsın. Teemo, solo top dışında olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 jungle startı nasıl oluyor ki jaxın bakayım bi hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 e ile başlıyorsun, e-w-q-w-w-r diye devam ediyor skill build, düşük levellarda rune ve mastery kısıtlaması yüzünden jungle biraz sıkıntılı olabilir, denedim ordan biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar