Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

GERGE

Öne çıkan mesajlar

şu oyunda türkler çok komik ya ahahah.2 gündür oynuyorum ben böyle küfürbaz başka millet görmedim :D hadi küfürü geçtimde bu kadar eziğinide görmedim arkadaş :P.bide 4-5 oyun oynadım biri bile 5vs5 bitmedi :)

ranked maçlarda felanda varmı bunlardan bol bol
Sosyal ağlarda paylaş

insanlar seçtiği role göre top bot diyor, oynadığı tarafa göre değil ki.

tank bruiser top

ap carry- ap bruiser mid

ad carry + support bot lane, genelde bu şekilde gidiyor insanlar. ne tarafa dönersen dön, götün arkadadır gibi top / bot lane'lerin yeri de değişmiyor sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

insanlar seçtiği role göre top bot diyor, oynadığı tarafa göre değil ki.

tank bruiser top

ap carry- ap bruiser mid

ad carry + support bot lane, genelde bu şekilde gidiyor insanlar. ne tarafa dönersen dön, götün arkadadır gibi top / bot lane'lerin yeri de değişmiyor sonuçta.

O kadar yıl dota oynadım hon oynadım ve şuan kendimden utandım lan şunu görünce, çok salak bir şeye kafa yormuşum nerden geldiyse aklıma ahahdasd

1st person düşününce böyle oluyor demekki :D
Sosyal ağlarda paylaş

hon ve dota'da top lane'in sentinel ve scourge taraflarının mesafesi farklı, tamamen wc3 harita oranları yüzünden öyle olmuş, hon'da da devam ettirdiler aynı olayı. kuleler arasındaki mesafe farklı olunca bi tarafın easy lane'i öteki tarafın suicide 'ı oluyor haliyle. lol'de o yok yanılmıyorsam, aynı koridor üzerindeki kuleler arasındaki mesafe vs. simetrik :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...