Murray Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Herhalde bir 200 oyun falan oynamışımdır ki rahatlıkla söyleyebilirim; oyun sıkıyor abi. Niye çünkü her oyun fix iki takımda da teemo, akali ve darius oluyor. Haliyle oyunun bir zevki kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Alcest said: Eskiden ne güzel kafamıza göre takılıyoduk şimdi yok jungle yok support belli kalıplara göre oynamak sıkıyo 1 ad 1 ap 1 jugle 1 solo top 1 support her oyun aynı kombinasyon oyun strateji oyununa döndü resmen sırf şu sebepten tr serverında yeni acc levellıyorum. 5ad melee falan girdiğimiz oluyo, rakip de öyle olunca eğleniyorum fds ama her oyun illa 2 tane YETERSİZ bulunuyo. kesin. gerçi level 8im daha, ama ne bileyim dakika 30da ashe'ye bi gram ad item almamış adam olmasın yav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 İlla 5 ad 5 ap gibi mantıksız setuplar demiyorumda aşağı 1 support 1 ad gidiyo mesela her oyun fix daha iyi kombinasyonlarla gidiyoduk eskiden birde support çıkardılar başımıza eskiden support alan yoktu alana sövüyodu millet artık supportsuz oynamıyolar oyunu hero konusunda da haklisin oyunda 100 küsür hero var hep aynı herolar seçiliyor darius,ezreal,katarina,lee, teemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 5ad'yi bilinçli almak değil bahsettiğim ya, herkes BEN BU EL ŞU KARAKTERLE OYNAYAYIM kafasıyla girdiği için hero seçimlerinde ne lazım kim ne almış bakmadan alıyo. denk gelebiliyo 5ad falan gibi demek istemiştim. eğlenceli şu an gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Alcest said: Eskiden ne güzel kafamıza göre takılıyoduk şimdi yok jungle yok support belli kalıplara göre oynamak sıkıyo 1 ad 1 ap 1 jugle 1 solo top 1 support her oyun aynı kombinasyon oyun strateji oyununa döndü resmen Casual oyunun casual'ı olmak nasıl bid duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Olayı anlamıyorsunuz oyun tekdüze oldu iyice onu anlatmaya çalışıyorum illa aynı setup her oyun ve belli başlı 20 hero var herkes onları seçiyor beni sıkıyor her oyun aynı şeyleri görmek neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Alcest said: Eskiden ne güzel kafamıza göre takılıyoduk şimdi yok jungle yok support belli kalıplara göre oynamak sıkıyo 1 ad 1 ap 1 jugle 1 solo top 1 support her oyun aynı kombinasyon oyun strateji oyununa döndü resmen OHAAA ABİ BU NE KADAR TALİHSİZ Bİ YORUM =O böyle okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Seele said: lol u birak dotaya gel. dotanin sana ihtiyaci var. Oynayamadığını anlayıp dotaya mı döndün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Lyv said: Alcest said: Eskiden ne güzel kafamıza göre takılıyoduk şimdi yok jungle yok support belli kalıplara göre oynamak sıkıyo 1 ad 1 ap 1 jugle 1 solo top 1 support her oyun aynı kombinasyon oyun strateji oyununa döndü resmen OHAAA ABİ BU NE KADAR TALİHSİZ Bİ YORUM =O böyle okudum. Abi anlatamadım ne demek istediğimi misal blitz oynucam illa aşağı gidip support oynamak zorundayım örnek verdim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 yooo o senin yaratıcılığına kalmış. topa da gidersin jungle da gördüm gayet oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Yani adam haklıda. Turnuva maçlarında mesela görüyorum, invert ediyorlar bot ve top u. solo top 1 ad 1 sup a karşı fln. o zaman heycanlı oluyor. millet onu yapmıyor ama normal oyunda. aslında zevkli olabilir hmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Alcest said: Olayı anlamıyorsunuz oyun tekdüze oldu iyice onu anlatmaya çalışıyorum illa aynı setup her oyun ve belli başlı 20 hero var herkes onları seçiyor beni sıkıyor her oyun aynı şeyleri görmek neyse "Waaah, why do people optimize and meta game, waaah~" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 copry said: Seele said: lol u birak dotaya gel. dotanin sana ihtiyaci var. Oynayamadığını anlayıp dotaya mı döndün İnanılmaz kötü oynuyor Seele de, tatlı herif o yüzden her zaman yeri var top 5te, gelsin alsın Master Yi çıksın top lane'e kapımız açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Katiliyorum . Seele ; 'Birakin ben de kesiyim bir tane ' Canim yaaa^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 dun seele, basede duran disconnect olmus adama yatti dotada asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sdf. Meta olayını da oyunu yapan adamlar belirlemiyor. Günde 20 saat bu oyunu oynayan tipler, turnuva oyuncuları belirliyor. En uygunu bu şekilde bir dizilim olduğu için bu şekilde oynuyorlar. Riot'da baktı bu sistemden eşit bir turnuva düzeni çıkıyor, yeni karakterleri ona göre çıkartıyorlar. Diyebilirsin ki normal oyundakiler turnuva oyuncusu değil, last hit yapamayan adam ad range alıyor, kaybediyoruz. Bu da solo queue'nun getirisi, engelleyemezsin. Dota'da da var aynı dizilim. Sadece jungle'a lol'de ki kadar hero giremiyor. Birde anladığım matchmaking sistemi rusların etkisi ile daha tam oturmadığı için karambole garip takım seçimleri ile maç alabiliyorsun. Lol'de bunun dışına çıkıcam dersen aç bir yeni account, heimer jungle'la bile ilah gibi oyun alırsın. Her karakterin işine gelen bir dizilim var. Bunun dışındakiler oynandıkça ortaya çıkıyor. Blitz top oynamak istiyorum dersen gir custom game'e "Top blitz huehue" yaz. Oyna adamlarla, ne win alıyorsun ne de lose. Yani bu oyun bu şekilde oynanıyor. Nasıl baldur's gate'de açtığın mage'in eline halberd vermiyorsan, messi'yi sıkıldım defansa koyayım demiyorsan, ashe'yi de top solo'ya göndermeyeceksin. Ekmek olursun. Ama arada troll olsun diye gir custom'a istediğini yap, kimse sövmez karışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ayrıca kafana sokayım riot. 2 aydır 15k ip bekliyor gene bi halt indirime girmemiş. Oyuna girmeyeli oldu bayağı, yılbaşına runeları yok mu bu sene ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ipyle alınacak yeni bişeyler yok ward skin var sanırım ama güzel veigar ve katarina skin geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Seele said: lol u birak dotaya gel. dotanin sana ihtiyaci var. LoL de baya ünlüymüşsün :D ajsdasdmnasdmsdlfmds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 PastorOfMuppets said: copry said: Seele said: lol u birak dotaya gel. dotanin sana ihtiyaci var. Oynayamadığını anlayıp dotaya mı döndün İnanılmaz kötü oynuyor Seele de, tatlı herif o yüzden her zaman yeri var top 5te, gelsin alsın Master Yi çıksın top lane'e kapımız açık. asdasdfasdf abi dota2 daha zevkli toplu gecis yapin desem (yada oynuyormusun bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Abi lol de türk tarafında offical takım kurup su herhaftaki paralı turnuvalara katılmak istiyorum aslında. Gayet güzel bir fırsat var ve sırf türkler reröre hörörörö diye kimse değerlendirmiyor. Etrafımda adam yok bre ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Benim account tr'de var fazladan rune'lu falan, lazım olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bende rune falan yok bu yeni shopta hediye yollama var , champları + runeları veriyosanız sizin takıma transfer olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 türk serverında lvl 30 olana kadar harcayacağın süreye yazık oynayanlar zaten çok kötü, hoş west'teki türk çoğunluğu kadar kötü olamayabilirler ben de milletin tryhardlığından soğudum 1 haftadır falan girmiyorum oyuna. kafa dağıtmak için girdiğin oyunda oyunu 5 para etmeyen tipler her şeyi en iyi kendisi biliyormuş, herkesten iyi oynuyormuşçasına ego tatmini yapmaya çalışıyor bu da bi süre sonra sıkıyor. ha bu arada top lane'de rengarla daha lane kaybetmedim solo queue'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ya turnuvaya katılmak için adamlar lvl 30 char + 15 champ falan istediği için hesapta ondan dedim. Bir şekilde westte kasılıp oraya aktarılabilir 2. hesap :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar