TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Lyv said: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHHHH- BUHREUAHJKDAS ASE231231 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8oz3EUS1Nag lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ya, lol. Bu arada arayüze alışmak ayrı dert item'lara alışmak ayrı dert ya harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 oynayamıyorum ben ya. jungle için bin tane değişiklik yapılmış, dötüm yiyip oynamaadım hiç. hep support şu ana kadar baydı fasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Fin said: yeni itemlarla katarina çok akıcı olmuş Hunting guise (maske) den yaptığın upgrade + rylai+rdc = çok güzel build oluyor katarina/kennen/akaliye felan yapınca rakipler nası ölceklerini şaşırıyorlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 o haunting guisedan yapılan item katarina için felaket overrated benden söylemesi. dün bir oyunda direk rushladım etkisi maksimum olsun diye bin pişman oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Geçen gece Lyv'i izliyordum, Ashe'yle oynuyordu, aklımdan geçirmedim desem yalan olur. sdgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Nami bayağı iyimiş, stun, slow, heal, knockback, haste... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 AP Nami gerçekten kıçımızdan kan aldı son oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 mid seçtim, ben midim eve mid gidicem nooblara oyun kaybettirmicem dedi.. vsvs.. fail setup vardı ama sonra karşısı dodgeladı (hep oluyo neden bilmem) şans işte oyun başladı, karşıma geldi :d 22-6-6 oyun bitince sordum acı var mı, seni de carrylerdim ama maldın vs diye.. şu oyundan alınan tatmin başka yerde yok ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 http://oni564-lol.up.d.seesaa.net/oni564-lol/image/Brand_Splash_0.jpg?d=a0 Çok iyi olmuş. Şu eski artworkleri yapan kimsede şunlara bakıp çalışsın az. edit: Şu internete kavuşayımda az stres atayım. Hatta hala hak varsa türkiyedeki accountu weste geçirip, sövme accountu olarak kullanayım. GG EASY yazmayı özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 brand güzelde leblanc facia mesela. mordekaiserdede ben eskisini daha çok beğeniyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 [video]http://www.youtube.com/watch?feature&v=GA85IsVR6Zo?feature=oembed" width="459"> Ehahaahahhsdasdhfökjsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Hoş geldin. Bu arada yok ya Rengar gibi aşk yok. Ahri tier. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 NOT DRAVEN. DRAAAAVEEEEENNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Nazca said: Geçen gece Lyv'i izliyordum, Ashe'yle oynuyordu, aklımdan geçirmedim desem yalan olur. sdgdfg JAHSFDKHSADJASDLASDKASDSJHFGDSKJFDSKLJFDGSKL GEBERDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Düğünlerde ve sünnetlerde serseri Darius oynanır. Kill çalınır. Ulti atılır. Abi bleed'den geldi mavi denir, o da çalınır. Ailenizin Darius'u Eluard, yahut patideki nikiylen therivekrllerubeww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Ozan abi bir ara dizi izlemeyi bıraktık arkadaslarla evde oturduk senin kawai konuşmanı dinledik. Ne tatlı adamsın olm sen, yerim lan. http://i.imgur.com/aExB1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 draven oynaması çok yoruyor ya diğer karakterlerle 3 oyun oynayabiliyorsam dravenla 1 oynuyorum sonra dinleniyorum dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 takım kuruyoz mu beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 HADI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 relax olabilen derken? 'ooh çişim var ESLye gelemem bugün' dencekse hiç uğraşmıyalım :D mahalleler arası maç yaıyo olsak takım kurmayız direk chatten gideriz yani, bağırma çağırma hır gür olmasın ama aman YEAAAA lafları dao lmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 beni bilen biliyo, ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 hacı seni noob biliyolarmış :( gel oynayalım bi deneme turu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar