PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bende sadece inner cirle patiler var friendlistte. İyi oynuyorsanız ekleyin cocuklar. Karach. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 http://majorleagueoflegends.s3.amazonaws.com/lol_infographic.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 acaba 23ünde sezon bitmeden platinyuma doğru bi atağa mı kalkışsak, eve mid op abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 eve oynamayı mı öğreniyim yani gragas daha keyifli ama çotaank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi evet. böyle premade girip EVE OP.. rageleri attırmalar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Rengar çok abuse ya. Öyle böyle değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 biri gelsin yanıma da elo kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Yaklaşık 1 ay sonra Kadıköy adekste LoL turnuvası olucakmış, TR serverı üzerinde dediler ona göre hazırlanmak isteyen varsa haberi olsun diye yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 takım kurup girsek kazanırız ya. çok serseri mid ve support oynayan adamlar var abi. BİLEMEDİM ARTIK KİMLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 hadi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 beyler şu turnuvadaki cheating olayı nedir? asya takımları hile yapmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 oyuna gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 cabiria said: beyler şu turnuvadaki cheating olayı nedir? asya takımları hile yapmış diyorlar Kafasını çevirip arkasındaki ekrana bakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 abi ben bu finali anlamadım dün gece 4 te olması gerekmiyor muydu ? şimdi live fln diyor. bi çözemedim şu yabancı yerlerin saat olayını ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VpSIKBF1IiA&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 https://www.youtube.com/watch?v=-rMMarNQRiU kaede bey örnek almalı şu gravesten biraz. ad carry böyle oynanmalı. ne o öyle 12/3/11 gitmeler falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Tam komedi be. Adam MusaTR Almanya'dan giriyor TR serverına 12 ping, ben HallederizTR, Kadıköy'den giriyorum TR serverına 70 ping. Dalga geçiyorlar herhalde serverları avrupa lokasyonlu yapmakla. Hayır bir de millet durumdan şikayetçi değil, şaka gibi. Eğer benim gibi bu durumdan şikayetçi olanlar varsa bir zahmet az direnç ve karakter gösterip LoL forumlarında ilgili konularda desteklerini bildirsin ve göstersinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 TheRiverBelow said: https://www.youtube.com/watch?v=-rMMarNQRiU kaede bey örnek almalı şu gravesten biraz. ad carry böyle oynanmalı. ne o öyle 12/3/11 gitmeler falan... ahah efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 m3g4kill said: Almanya'dan giriyor TR serverına 12 ping, Kadıköy'den giriyorum TR serverına 70 ping. 70 ping oynamayak için feci yeterli bir ping. Kaybettiğin yada kazandığın bir oyunda bahane olması söz konusu bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 annie ye yeter, biz burda ezreal ile milletin skill shotlarının üstünden felan atlıyoruz ondan lazım oluyo 10 12 ping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bir an aklıma dotada deny yapan fistan geldi sdf. dipnot: birde sana atıldığını anladığın skill shottan kaçmak için gereken arcane shift'in casting time'ı (animation time vs...) 0.070 sn'den (70 ping)'den fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 ttnet yarı yolda bırakıp ranked oyunun ortasında avea 3g den devam etmek zorunda kalınca 200 pingle nostradamus olup geleceği görme yeteneğiniz gelişebiliyor 30 saattir uyumadım bok gibi cümle oldu farkındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Bende bizimkilerin yanındayım, yandaki otelden bağlanıcam derken 200-250 altı görmüyorum. 3g alıcaktım ki, ibret alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 TheRiverBelow said: https://www.youtube.com/watch?v=-rMMarNQRiU kaede bey örnek almalı şu gravesten biraz. ad carry böyle oynanmalı. ne o öyle 12/3/11 gitmeler falan... abi hahahahahhahha. çok heyecanlı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Deathblade said: m3g4kill said: Almanya'dan giriyor TR serverına 12 ping, Kadıköy'den giriyorum TR serverına 70 ping. 70 ping oynamayak için feci yeterli bir ping. Kaybettiğin yada kazandığın bir oyunda bahane olması söz konusu bile değil. O kadar farkediyor ki, ben last hit alamıyordum creeplerden almanyaya ilk gittiğimde. Alışmışım tr'de 60-70 ping oynamaya, 10-20 ping arasında tıkladığım anda vurması kafamı karıştırıyordu. Sonra Türkiye'ye geri geldim, fiber vardı bu sefer evde 30-40ms oynuyorum, onla 10-20 ping arasındaki farkı anlayamadım ama. 70'le 20ms arasında devasa fark var özetle ama işte uzun süre oynamadan anlamazsınız. Ve arcane shift'i bilemeyeceğim ama yetebildiğim sürece tumble'la, flash'la vesaire çatır çatır kaçıyorum ben skill shotlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar