Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çayna = http://i.imgur.com/RGC35.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 lgd za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Daesu said: çayna = http://i.imgur.com/RGC35.png http://images5.fanpop.com/image/photos/30700000/No-fun-allowed-moar-krabs-30769686-488-516.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 başlıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 HAHAH pudge ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Ben pudge alacaklar diye bekliyordum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Na'vi yapma bunu yapmaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 pupy neye sinirlendi o kadar picklerde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 bu çinliler nasıl bir insan ya 2 hero arasından brood 2-3 böcekle nasıl deny yapar kuleye oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Puppeyin iq kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 4. maç oynanıyor, 2-1 IG önde, şuan Na'vi sanki oyunu satmış gibi oynuyor. Bu kadar kötü oynanır yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 alamıyo dendi savage birtürlü //dedim ve aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Daesu said: alamıyo dendi savage birtürlü //dedim ve aldı savage ? ravage ? 12 saattir izliyoruz kafa kalmadi harbiden 9:30da sinav gozetmenligim var, allahtan sinava giren ben degilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 siliyorum oyunu http://image.gxzone.com/images/1/3/1314bbea54e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 İG loser bracket'ten gelip aldı turnuvayı , helal olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 gabe çıktı beyler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi salon sevinmedi doğal olarak ahah. Na'vi nasıl bu kadar kötü oynar aklım almıyor. Ormana bir kere girip gank yapmadılar, 1 kere bile girmediler. Smoke'u 1 kere kullandılar, suya girip kendi base'lerine döndüler. Suyu herifler resmen geçmedi. Bir uğraş vermediler. Aktif oyunlarından eser yoktu, kötü bir çin takımı gibi oynadılar. Bence verdiler kupayı çinli takıma. Valve'ın yararına çünkü bu. Çin pazarını istiyorlar, al sana reklam. Na'vi'yi kollarlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 helal olsun çinlilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Abi navi ciddi anlamda öyle ahım şahım oynamadı bu turnuva, hatta lgd ye yenilmeleri gerekiyordu noramlde de lgd üstün fail oldu. Naga kombolarıyla uğraştılar ellerinde patladı... Cidden çok şanslıydılar lgd maçında ve dendinin kişisel rubick oyunu avantajları vardı. Yenmedikleri oyunlarda da hep über ezildiler zaten 20 dk 25 dk biten oyunlar.. Bir kaç spesifik herolarını banlandılar mı iptal oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Oha anca mı bitti maclar. İyi ki uyumusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 nyx assas almakla patlatılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 said: Monday, 08:21 – iG wins two million dollars? – kurtcos Just heard from Sheever that the Invictus Gaming organisation promised to double their prize money if they won the championship. That's two million USD for iG right now. Holy shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Chuan yok öyle bişi dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 uyuya kaldım izleyememiştim grand finalı, izledim ve ig harbiden son maçta hak etmiş, navi süs için oynamış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 tantun said: Daesu said: alamıyo dendi savage birtürlü //dedim ve aldı savage ? ravage ? 12 saattir izliyoruz kafa kalmadi harbiden 9:30da sinav gozetmenligim var, allahtan sinava giren ben degilim :) heh dün görmemişim typo falan degil bildigin beyinyanması..savage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar