Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mighty_THoR said: Am nin işi pusherlık değil denmiş , karşılığında dark competitive den anlamıyorsunuz demiş. Competitive oyunda am nin pusher olduğu oyun görmedik dedik cevap gelmedi, druid i furion u brood u thinker ı dururken anti mage in işi değil dedik. Bu sefer ilginç bir şekilde balonlu geldi siz oyundan anlamıyosunuz dedi Video koydum sen geldin okuduğumuzu anlamaktan kartladan anlamamaktan bahsediyorsun birde üstüne anti magedeki mobility diyorsun dostun bence birkaç sayfa geri dön kim ne demiş bir daha bak. Yukarıda video duruyor dendi maymun etti am yi herhangi bir am nin thinkerdan hızlı pushlama şansı var mı yok? eee neyi konuşuyoruz. Bütün carryler itemlanıp pushlayabilir bana bf manta versen ben bile pusher olurum ama bir carryden sanki thinker furion vs gibi veya competitive pusher olarak bahsetmek için başka kriterler var ve am bunların yakınında değil. thinker a kadar okudum sonra okuduklarımın hepsini silip attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/56/The_Thinker,_Rodin.jpg/250px-The_Thinker,_Rodin.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 knoxville said: hızlı olduğunu iddia eden yok zaten de. bunun oyuna etkileri farklı. bf3 tfc'den yavaş demekle aynı yani. Ahaha ben hon ile karşılaştırıldığında diyorum sen tutmus ,bf3 tfc diyorsun. Hon un ne oldugunu da bilmiyorsun galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 karsı tarafta en nefret ettigim hero ogre magi. En sevdiklerimden oynarken ama dengesiz nedirin tabiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şans bazlı heroları hiç sevmiyorum ya ne kendi takımımda ne karsı takımda game breaker :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Dark_Soul said: knoxville said: hızlı olduğunu iddia eden yok zaten de. bunun oyuna etkileri farklı. bf3 tfc'den yavaş demekle aynı yani. Ahaha ben hon ile karşılaştırıldığında diyorum sen tutmus ,bf3 tfc diyorsun. Hon un ne oldugunu da bilmiyorsun galiba? fdsnhdsafh gercenten anlamadinmi yoksa maksat karsitlik olsun diye anlamamazliktanmi geliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Turnuva maçını izlemeye para verenmi var yaw. Ağır konuşmak istemiyorumda apti'lik be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ti2 de deseler tobinin sunumu paralı olcak diye cıkartır şak diye veririm valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Masticore said: Turnuva maçını izlemeye para verenmi var yaw. Ağır konuşmak istemiyorumda apti'lik be :) Bazı turnuvalara destek amaçlı izlemesem bile alıyorum ticket, izlemek istediğim maçtada saçma casterlarla uğraşmaktansa oyunu kendim takip edebilmeyi tercih ediyorum creep scoreları vs her istediğinde görebilmek çok güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ara vermiştim dün oynadım bi kaç el de bu keeper of light (gandalf :P ) alanlar niye mana vermiyor kimseye adama yalvara yalvara mana bastırıyosun kendi manası full benimki %10 filan adam ilk skili kullanıp kendine mana basıyor. 2 defa aynısı oldu rastlantı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ya rustur yada rustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben adam ortalama üstü değilse mana basmam, mesela düz laning sırasında kreplere skill atıp MANA MANA PLS diyen adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Onlarda ya rustur yada rustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kotulukte sinirlari zorluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Sparkcaster said: mmr koyarsın oyuna, flare skillini levellamayan sniper gelmez benim oyunuma bu kadar basit matchmaking MMR var zaten oyunda o yüzden oyununda sürekli öyle oyuncular oluyor. Aynı klasmandasınız o kadar basit. Bu arada AM'ye fury manta high skill oyunlarda yapılıyor zaten, low skill'de şarkı söyleyip dans ederek de kesebiliyorsun rakip oyuncuları. Hayatında low skill'den öte oyun görmemiş yetoların profesyonel oyunculara item eleştirisi yöneltmesini de kahveden Mourinho yanlış futbolcuyu oynattı yorumu yapan atalarından beri evrimleşememiş olmasına bağlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 thinker hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 ne atarlı çıktın sen balonlu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Atar yapmak için balonlu balonlu hesap açanlar daha da komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 atar yapmak için türk olarak doğmak yeter sanıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunises Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Bir tane account , davet felan göndermedi ya kimse alacağınız olsun:P Napıyorsunuz o kadar accountla. Gidip satın alacağım o olacak. 30 dolar yüzüme "sen enayisin" demese alacağım vesselam. Her platform'da ( =) ) dile getiriyorum. Daha bir patimen el atmadı bizim key işine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 14 liraya almıştım ggden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Yalnız oyun kendine bağlama kısmını iyi yapıyor. Hon dan sonra 2-3 gündür dota da takılıyorum.İnanılmaz acayip adamlar geliyor,hon da hiç boyle tipleri görmedim. Trax alıp mid mid diye delirip, 1 kere gange gelmeyen,üstüne üstlük 30 dakika boyunca hiçbir teamfighta girmeyip paso bos line da farm yapan,creep pull ve deny bilmeyen,lineda yanımda duran istisnasız herkese auto attack yapma diyorum creeplere,"sanane","nedenki" gibi cevaplar alıyorum .Sonunda dayanamayıp ağır laf ettim bikaçına,ceza vs alsamda pek umrumda olmaz diyordum ki oyun sonunda chest geldi.Bu ne dedim ,millet yırtınıyor ne ballısında bilmemne diye.Inv. de anahtarda vardı(normalde para ile alınıyormus, bende niye vardı anlamadım),neyse chesti açınca en sevdiğim herolardan 1i olan wd nin seti + %75 battle point bonus itemi çıktı.3 gün daha dota 2 takılcam o yüzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Kel kabak pudge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 beta diye mi boyle ama gercekten matchmaking berbat, win disinda bir istatistigi yok oyunun. Level desen zaten kaybetsen 1 puan aliyosan yenince 2 puan aliyorsun. 1 aydir oynuyorum level 8 oldum ama hala autoattack yapanlar, kuleye dalanlar, wardsiz couriersiz biten oyunlar vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 matchmaking gelene kadar kurmayacam oyunu bu sefer kararlıyım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar