dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 sonunda bana da geldi, aklınızı alabilirim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 gangren tutunamadı gitti facebook oyunları oynuyo şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 nası insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Thaumiel said: dota 1 olarak değerlendirdim ben dota 2 de daha oynamadım lanaya, kolaysa bilemem de şu kill i warcraft 3 dinamikleri ile almak neredeyse imkansız Thaumiel said: hayır yapacam. ne kadar kolay olsa da hala en iyi killerden biri. low skillsiniz http://c1204.hizliresim.com/w/r/4t4qf.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tam cuk oturmuş diycektim kendin koymuşsun zaten ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 abi ahahaha aynen lan aynısını düşündüm "adama cuk oturmuş resim" dedim, adam kendi koymuş ama lolololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 item iconları degişmiş gene. AR armlet vs pekte güzel olmamış yenileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 anti-mage ile blink atıyosun mirana'nın oku hala takip ediyor, adamlar da nereye blink attığını görüyorlar. Saçma olmamış mı yoksa dota 1de de böyle miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 mirana'nın oku takip etmiyor ki tek bir düzlemde gidiyor. sen onun gittiği düzleme blink oluyosan problem sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aushdauhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 şimdi skiller global misal adam sana seni takip eden bi büyü attı ama sen daha sana ulaşmadan pool a tp oldun o spell taaa haritanın diğer tarafından sana kadar geliyor. ama mirananın oku takip etmiyo tabi.onu da oynayan çok az halbusi güzel hero.mirana ne zaman oku tutturamasa dalga geçilmesi de iyice oynanmayan herolara ekledi.acayip adamlar var ok attım tutmadı dalga geçiyor adam benle ben de bu sırada onun lane e geçip ok atıp öldürdüm misal bekledim bekledim hiçbişi sölemedi.dalga geçmeyi biliyon bari tebrik de et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ok tutturamadi diye dalga gecenler mirana oynamayi bilmeyenler.hic takmayacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Xenocide said: mirana'nın oku takip etmiyor ki tek bir düzlemde gidiyor. sen onun gittiği düzleme blink oluyosan problem sende attıgı büyüden değil autoattack okundan bahsediyordum ki neyse aldım cevabımı, gerçekten tp olsan da base e kadar takip eden büyüler var o da normal o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ok tutturamayan mirana almasın zaten. skilli boşa atmanın nesine kızmıycaz? ha lina stun ı tutturamamış ha mirana oku tutturamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 1 ekran falan blink oluyosun arkandan gelen senin blink olduğun nokttaya gidiyor takip etmiyor. maginada yok yok şu bi dezavantaj mı yani ok takip ediyor falan....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tantun said: Xenocide said: mirana'nın oku takip etmiyor ki tek bir düzlemde gidiyor. sen onun gittiği düzleme blink oluyosan problem sende attıgı büyüden değil autoattack okundan bahsediyordum ki neyse aldım cevabımı, gerçekten tp olsan da base e kadar takip eden büyüler var o da normal o zaman ha normal atağı bilemicem ama normal atakta zaten takip ediyosa tüm herolarda ediyodur sadece miranaya has bişey değildir. takip eden büyüler de kanımca etmeli zaten, dota 1'de nasıldı bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ezalor gelmiş bir oyun attım özlemişim bee early de hayvan gibi damage vermeyi özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 olayın mekaniği şu, atılan skillerin de belirli bi movement speedi var. dolayısıyla necro yanında rakip varken skill attığında, oyun mekaniği o skilli yemiş gibi sayıyor fakat etkisini göstermesi için temas etmesi gerek. e oyun süresi gelişince de movement speedler vs abarıyo tabi, skillinki düşük ya da eşit kalınca base e kadar takip ediyo. ha bu şekilde movement speedin oyuncu speedine eşit ya da düşük olduğu çok fazla hero skilli yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 bazı seylerden disengage edebilirsin bazılarından edemezsin. antimage blinki disengage edemiyo diye biliyorum ben anca tam carpmak uzereyken blinklersen belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TCtyAzOj-Mo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 şu oyunun hızını biraz arttırsalardı nolurduyahu. uzun zamandır oynamıyordum şimdi uykum geliyor yavaşlıktan alışana kadar kim bilir kaç oyun ezilecez yine :( oynamayalı ya oyunun optimizasyonu bozulmuş ya da benim pc de sorun oluşmuş. fpsdüşüşleri, anlık kasmalar derken bi oyun oynayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 aa yı kapayın video ayarlarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Thaumiel said: hayır yapacam. ne kadar kolay olsa da hala en iyi killerden biri. low skillsiniz adamlar yapilamayacak birsey degil diyolar. sende inatla zor bir sey oldugunu savunuyosun. sonra low skillsiniz filan diyosun. anlayamadim neyin kafasindasin. birde dota2 oynamadan yani yapiyosun bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Odeon said: Thaumiel said: hayır yapacam. ne kadar kolay olsa da hala en iyi killerden biri. low skillsiniz adamlar yapilamayacak birsey degil diyolar. sende inatla zor bir sey oldugunu savunuyosun. sonra low skillsiniz filan diyosun. anlayamadim neyin kafasindasin. birde dota2 oynamadan yani yapiyosun bu isleri. dota 2 oynuyorum, hatta muhtemelen hepinizden iyi oynuyorum. lanaya da oynadım bugün. şu kill e kolay diyorsan sen de low skillsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar