Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

yeni herolar güzel görünüyo gelsede denesem.gerçi bize sıra gelmesi haftayı bulur.bide şey dikkatimi çekti son zamanlarda gelen heroları kimse oynamıyor hatta heroların yarısı nerdeyse hiç oynanmıyor (public oyunlar için sölüyorum) misal eskilerden alchemist .. yenilerden wisp (undying de). ben de artık saf support hero almıyorum diğerlerine güvenerek oynanmıyor .
Sosyal ağlarda paylaş

yuh önceki lafımı geri aldım.rus serveri niye açılmış ki oyuna girdim 9 rus .şaka gibi ya 9 rus "cyka"lar havada uçuşuyor.lane e gittim yanımdaki adam tower da durmuş izliyor öle yazıyorum rusça bişiler sölüyo.ehh dedim dk 6 filan pool a gittim mid e ışınlandım middeki heroyu öldürdüm diğer lane e geçip ordaki 2 heroyu da öldürdüm yuh ama yuh bu kadar olmaz ya. ilginçtir elemanlara laf söledim diye "you noob" cevabını aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya nerde oynarlarsa oynasınlar da bu kadar kötü oynanmaz.yensek de zevk alamıyorum artık o kadar kötü oynuyolar ki.hani yutube da usta oyuncular olur ya milletle oyuncak gibi oynar onlar gibi oynuyor olsam dicem adamların karşımda şansı yok.alakası yok ama, artık ciddiye almamaya başladım.

dün dk 22 olmuş adamlar base towerlarına girecek "naix hala ormandasın yardım lazım" diyorum adam "i need farm noob" diyor ulan benden 2 lvl azsın ben ogreyle oynuyorum ,en kötü farm herolarından biridir heralde, beceremiyosun işte jungle gel bari yardım et.
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:

güzel almış da çok sıradışı bi kill değil bence

hayatında kaç kere psi blades ile kill aldın bilmiyorm ama düz öldürmesi bile zorken adamın ayarladığı açıları görmüyorsun sanırsam. yer yüzünün en iyi killi olabilir zaten ferrari de bu hareketi yapabilcek bi kaç kişiden biri
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...