S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 ta splash ile adam öldürmüş o mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 attack verdiği targetın arkasındaki de aynı dmg yiyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 güzel almış da çok sıradışı bi kill değil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 lanaya fixlenmiş iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yeni herolar güzel görünüyo gelsede denesem.gerçi bize sıra gelmesi haftayı bulur.bide şey dikkatimi çekti son zamanlarda gelen heroları kimse oynamıyor hatta heroların yarısı nerdeyse hiç oynanmıyor (public oyunlar için sölüyorum) misal eskilerden alchemist .. yenilerden wisp (undying de). ben de artık saf support hero almıyorum diğerlerine güvenerek oynanmıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 alchemist sanırım hala en cok kaybeden hero. her takımın harcı degil cidden, mom alayım dest alayım ormanda kasayım kafası bir hero degil. naga va wispte ilk günleri kadar cıkmıyor karşıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 undyingde alchemistte kötü herolar atak animasyonları felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 oha bence de undying atak animasyonu olabilicek en iyi melee animasyonu gibi geliyor ^^ hazır post atıyorken,, the defense lower bracket maçı var şuan na'vi vs wha http://www.own3d.tv/DotA/live/10588 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 yuh önceki lafımı geri aldım.rus serveri niye açılmış ki oyuna girdim 9 rus .şaka gibi ya 9 rus "cyka"lar havada uçuşuyor.lane e gittim yanımdaki adam tower da durmuş izliyor öle yazıyorum rusça bişiler sölüyo.ehh dedim dk 6 filan pool a gittim mid e ışınlandım middeki heroyu öldürdüm diğer lane e geçip ordaki 2 heroyu da öldürdüm yuh ama yuh bu kadar olmaz ya. ilginçtir elemanlara laf söledim diye "you noob" cevabını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 vodka içmekten beyinlerini yitirmişler. o 9/10da oyun sırası bekleme sebebim resmen bu adamlar. fazla vodkadan öğürüyolar tuvalette accepte basmayı unutuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ruslara server açılmasının rusların o serverda oynamalarını gerektirmediğinin farkındasındır heralde? Eğer rus bir arkadaşın varsa sorabilirsin rusların umru değil nerde oynadıkları tüm serverlara sıra alıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 visage sağlam olmuş dota'yı bıraktıgımda farklıydı hero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ya nerde oynarlarsa oynasınlar da bu kadar kötü oynanmaz.yensek de zevk alamıyorum artık o kadar kötü oynuyolar ki.hani yutube da usta oyuncular olur ya milletle oyuncak gibi oynar onlar gibi oynuyor olsam dicem adamların karşımda şansı yok.alakası yok ama, artık ciddiye almamaya başladım. dün dk 22 olmuş adamlar base towerlarına girecek "naix hala ormandasın yardım lazım" diyorum adam "i need farm noob" diyor ulan benden 2 lvl azsın ben ogreyle oynuyorum ,en kötü farm herolarından biridir heralde, beceremiyosun işte jungle gel bari yardım et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Valve has announced that until The International, which is in 5 weeks, no new heroes will be released. This way, we stay at 90 heroes exactly. full balance kasacaklar simdi international a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 knoxville said: güzel almış da çok sıradışı bi kill değil bence hayatında kaç kere psi blades ile kill aldın bilmiyorm ama düz öldürmesi bile zorken adamın ayarladığı açıları görmüyorsun sanırsam. yer yüzünün en iyi killi olabilir zaten ferrari de bu hareketi yapabilcek bi kaç kişiden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 psibladesle vurmak suan okadar kolay ki. bazı olmaz dedigin acılardan bile vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ya ilk defa oynadım gayet de alınıyor psi blades ile he almamış olsam bile out of the box bir kill değil demeye çalışıyorum neyse paticikte kime laf anlatıyosam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 dota 1 olarak değerlendirdim ben dota 2 de daha oynamadım lanaya, kolaysa bilemem de şu kill i warcraft 3 dinamikleri ile almak neredeyse imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ozaman bilmedigin seye gelip atar yapmıycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 hayır yapacam. ne kadar kolay olsa da hala en iyi killerden biri. low skillsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 ahhha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 istersen vs bile atarız. ama hayatına.................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 psi blade klasik splash vurmuyor mu ben mi yanlış biliyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 vurdugunun arkasına dogru vuruyo ama kunkkanın ki gibi 300 yarddaki herseye degil duz arkasna vuruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar