Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 templar assassin nasıl? 1 el karşıdan birisi aldı da piii nebiçim vuruyo o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 lanayanin antisi her hangi bir dot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yada aoe stun,slardar lina filan. yada hiç uğraşmadan bi dust,gem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 oyy şimdi farkettim diyorum neden ruslar yok megersem onlara özel server acilmiş. süpersin gabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ruslar şimdi ciddi ciddi kendi serverlarında mı oynuyorlar :D Ben yine euroda oynarlar diyordum öyleyse çok iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 adamlar avrupayı dize getirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m3g4kill Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bir kaç balkan serverı açılsa Romanya veya Bulgaristan'da oynanır bu oyunda , 100 küsür pingle oynamak , bir şeyler yapmaya çalışmak kekanlık . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 umarım şu oyuna k/d bilgileri filan gelmez. az önce adam templar assassin bütün oyun 0 kill takıldı öle adamlar yenildi artık çıkmıyolar pooldan 3 tanesi gitti pool dibine (assasin dahil biri de pudge) ordan öldür babam öldür. 2 kişi (ben ogreydim) pushladık da bitirdik. adam 0 dan 12 ye çıkardı kill sayısını. kayıt tutulmadığı halde böle yapan adam kayıt olsa napar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Kayıt tutulsa oyun hona döner :D Gerçi kayıt tutuluyorda gösterilmiyor. Umarım göstermezlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Efsanevi Hazine düştü son tarihi falanda var. Açsam mı şunu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 amerikanın oyunları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi bir anda görünce aklıma geldi biz ezolar dedesiz nasıl oynuyoruz bu oyunu. Çabuk gelir inşallah... Amin Dota'yı bırakıp hon'a geçtiğimizden beri bir sürü hero cıkmış adlarını bile duymamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi. bugün bot lane'de çok az hp'de invis basan lanaya'yı mid'deki invoker'a 2 ss attırıp kestirdik. epikti. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yok aga yok. bu quiter lara çare bulsunlar. 2 saat oyun arıyor, hah en sonunda bulduk diyorsun dakika 2 bilmem kim oyundan çıktı. 3 maç oynadım bugün peş peşe. artık birinde oyuna başladık ilk 5 dakika içinde 2 kişi çıktı bizden. şu haliyle 5v5 oyun oynayıp bitirmek imkansız. hiç istek heves bırakmıyor insanda resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Yalnız oyun sürelerinde ciddi bir yükselme var, bana fenalıklar geliyor artık. Oyunlarım min. 45dk. fln olmaya başladı. Zevk kat sayısı arttı (tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 fixmen said: Yalnız oyun sürelerinde ciddi bir yükselme var, bana fenalıklar geliyor artık. Oyunlarım min. 45dk. fln olmaya başladı. Zevk kat sayısı arttı (tu). wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Nooblar, Quit atanlar, vb. gelmiyor oyunlara eskisi gibi. Gelen Ruslar bile düzgün oynuyor. Dolayısıyla oyunlar zevkli geçiyor. Oyun oynarken veya oyunla sevişmiyorum yani. 60 dk. üstü uzun oyunlar da bayıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Son zamanlarda oynama fırsatı buldum, uzun zamandır oynayamıyordum. Bana önceden de leaver denk gelmiyordu, şimdide gelmiyor. Hiç oyundan çıkanı veya düşeni görmedim. Gayet keyifli bir deneyim sunuyor şuanda. Ama evet... Ezalor'suz olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 rus serveri geldiginden beri var duzelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ben nerub bekliyorum ya en sevdigim hero. indir kaldir ferahlat tarzinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 dayanamadım gittim key aldım kırdımdım üç beş bişey. kalıyo mu bunlar release de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 release diye bişey yok, zamanla bütün steam hesaplarına key gitçek server kapasiteleri arttıkça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Odeon said: rus serveri geldiginden beri var duzelme. Başta vardı heralde birbirlerinide çekemediler. Dun oynadıgım her oyunda 10 kişinin 6sı yada 8i rustu. Son oyunda ulan 3 rus vardı takımda diğeri arkadaşım, karşıda 2 rus 3 tane wepladan kaçmış türk. ŞAka gibi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 türkler&ruslar birbirini ağırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar