Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
umarım şu oyuna k/d bilgileri filan gelmez. az önce adam templar assassin bütün oyun 0 kill takıldı öle adamlar yenildi artık çıkmıyolar pooldan 3 tanesi gitti pool dibine (assasin dahil biri de pudge) ordan öldür babam öldür. 2 kişi (ben ogreydim) pushladık da bitirdik. adam 0 dan 12 ye çıkardı kill sayısını. kayıt tutulmadığı halde böle yapan adam kayıt olsa napar artık
Mesaj tarihi:
yok aga yok. bu quiter lara çare bulsunlar. 2 saat oyun arıyor, hah en sonunda bulduk diyorsun dakika 2 bilmem kim oyundan çıktı. 3 maç oynadım bugün peş peşe. artık birinde oyuna başladık ilk 5 dakika içinde 2 kişi çıktı bizden.
şu haliyle 5v5 oyun oynayıp bitirmek imkansız. hiç istek heves bırakmıyor insanda resmen.
Mesaj tarihi:
Nooblar, Quit atanlar, vb. gelmiyor oyunlara eskisi gibi. Gelen Ruslar bile düzgün oynuyor. Dolayısıyla oyunlar zevkli geçiyor. Oyun oynarken veya oyunla sevişmiyorum yani.
60 dk. üstü uzun oyunlar da bayıyor beni.
Mesaj tarihi:
Son zamanlarda oynama fırsatı buldum, uzun zamandır oynayamıyordum. Bana önceden de leaver denk gelmiyordu, şimdide gelmiyor. Hiç oyundan çıkanı veya düşeni görmedim. Gayet keyifli bir deneyim sunuyor şuanda.

Ama evet... Ezalor'suz olmaz!
Mesaj tarihi:
Odeon said:

rus serveri geldiginden beri var duzelme.

Başta vardı heralde birbirlerinide çekemediler. Dun oynadıgım her oyunda 10 kişinin 6sı yada 8i rustu. Son oyunda ulan 3 rus vardı takımda diğeri arkadaşım, karşıda 2 rus 3 tane wepladan kaçmış türk. ŞAka gibi oyundu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...