Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen bane le düşman gelirken beni uykuya yatıran elemanı şikayet etmiştim "ilgilendik thnx" mesajı geldi adamın dota bilgilerine bakıyorum oynuyo hala "bida yapma bak kulanı çekeriz" deyip bıraktılar galiba
Mesaj tarihi:
kesin rus'tur onu disable edebilirsin sol üstteki seceneklerden Aynı boku banada yaptılar. Bilmiyodum mesela disable help yapılabildiğini şöyle bir çözüm bulmuştum Druid'dim ayiyla uyandırıyordum kendimi tüm oyun sadsf öyle yendik oyunu. Pebbles lada yaptılar aynı şeyi
Mesaj tarihi:
Osuran_boğa said:

geçen bane le düşman gelirken beni uykuya yatıran elemanı şikayet etmiştim "ilgilendik thnx" mesajı geldi adamın dota bilgilerine bakıyorum oynuyo hala "bida yapma bak kulanı çekeriz" deyip bıraktılar galiba

mm'de low prioritye düşüyor bi de oyunlardan item ve exp alamıyor,öyle tak diye banlamıyorlar sanırım.
Mesaj tarihi:
iyi ya bişi yapsınlar da ufak da olsa. ya zaten artık hep disable ediyorum o tür heroları da hiç beklemiyodum adam kötü oynamıyodu aslında nedenini sordum "you are feeding" dedi halbusi takımda benim 2 katım sayıda ölmüş adam vardı bi de report ettim seni dedi dellendirdi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...