Eralpb Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Dota2 oynamadım ama 1'de wisp + ursayla adamın tepesine ışınlanıp kill alıp geri dönmek çok zevkliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bugün davetiye geldi, 2 oyun attım. ruslar kalitelerini konusturuyor her zamanki gibi, özellikle feederlık ve latin harfi kullanmamalarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 enchantress fena sardım bu aralar Mom cıktınmı oyun başı eziyorsun zaten kasmak cok kolay ench. la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 momu destroyera kas bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ench la farmlamak cok kolay,kaçmak kovalamak da öyle slowu var heal'ı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 destte aurayı fulledin mi toggleı aç bütün gün pür demıç saça saça farmla roshan bile kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 tamam sen kazandın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 benim hirom seninkini döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sora escape mechanismi olmayan heroya iki vursunlar yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 mom kasın o herolara desolu biri gelsin kagıt gibi yarsın sonra sızı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Ahahahaha bu nası community lan böle, hadi bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 nolur gitme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Valla ench'e sırasıyla şunları yapıyorum. Mom,pt,orchid,aghanim (duruma gore urn) Tek atanda oluyor ama yazdıgım itemları yaptıgımda early,late game ikisinde de iyi bir hero oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 geçen bane le düşman gelirken beni uykuya yatıran elemanı şikayet etmiştim "ilgilendik thnx" mesajı geldi adamın dota bilgilerine bakıyorum oynuyo hala "bida yapma bak kulanı çekeriz" deyip bıraktılar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 kesin rus'tur onu disable edebilirsin sol üstteki seceneklerden Aynı boku banada yaptılar. Bilmiyodum mesela disable help yapılabildiğini şöyle bir çözüm bulmuştum Druid'dim ayiyla uyandırıyordum kendimi tüm oyun sadsf öyle yendik oyunu. Pebbles lada yaptılar aynı şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Osuran_boğa said: geçen bane le düşman gelirken beni uykuya yatıran elemanı şikayet etmiştim "ilgilendik thnx" mesajı geldi adamın dota bilgilerine bakıyorum oynuyo hala "bida yapma bak kulanı çekeriz" deyip bıraktılar galiba mm'de low prioritye düşüyor bi de oyunlardan item ve exp alamıyor,öyle tak diye banlamıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 iyi ya bişi yapsınlar da ufak da olsa. ya zaten artık hep disable ediyorum o tür heroları da hiç beklemiyodum adam kötü oynamıyodu aslında nedenini sordum "you are feeding" dedi halbusi takımda benim 2 katım sayıda ölmüş adam vardı bi de report ettim seni dedi dellendirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 furion brood bir alan annesizler kaynıyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ya içine sıçayım, adam gibi matchmaking yapmadan beta key dağıtıyo hala gerizekalılar, resmen 5 iq adamlarla oynamak zorunda kalıyoruz böyle birşey olamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sildim oyunu, adam gibi matchmaking koyarlarsa kurarım yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 arda sen kur gene abiş aksamları bana bak girdiysem oyna bizim bi grup var takılıyoruz 4 5 felan yer olursa sana da inv atarım solo queue iman savası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 abi drowa lifesteal yapıp slow atmayan adamlarla felan oyun kazanamya çalışıyorum ya insanlık dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ha bizde cok kotuyuzde team fightlarda felan kötüyüz mighty thor raging kid felan eahueauhea ama iyi pick alırsak eziyruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 alışamadım pek dota bırakalı 2 yıl oldu heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar