dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ahahaha çok komikçili bir karalama olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Çok iyi diziydi ya buda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 su karikatur hislerime tercuman olmus :) dizinin ozeti resmen :D ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 karikatür baya boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 http://www.dizimag.com/house-md-2-sezon-24-bolum-izle-dizi.html öf yeni izlemeye başladım da nası hayvani bi bölümdü bu inception olmuş hem de daha güzel olmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0U989j62g20&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Tekrar en baştan izleyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 güzel dizide en baştan izlenicek kadar değil. o kadar vaktin varsa, the wire izle. oz izle. that 70's show izle (8. sezonu izleme), deadwood izle, the shield izle, the newsroom izle (daha az vakit, justified izle, rescue me izle, the big c izle. oha ne yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 House un havuza atladığı bölüm hangisiydi? Hatırlayan bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 7.16 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Jeeztro said: güzel dizide en baştan izlenicek kadar değil. o kadar vaktin varsa, the wire izle. oz izle. that 70's show izle (8. sezonu izleme), deadwood izle, the shield izle, the newsroom izle (daha az vakit, justified izle, rescue me izle, the big c izle. oha ne yazdım. The Wire'ın House kadar tekrarlanabilitesi yok. Zira tek bir stream the Wire, house'u arada koyup sesine falan uyuyabiliyorsun, aynı şeyi kesinlikle Wire'a yapamazsın, House kadar mizahi de değil hafif de. Çooook daha sert bir dizi House'tan The Wire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Ty :). @df Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 PastorOfMuppets said: Jeeztro said: güzel dizide en baştan izlenicek kadar değil. o kadar vaktin varsa, the wire izle. oz izle. that 70's show izle (8. sezonu izleme), deadwood izle, the shield izle, the newsroom izle (daha az vakit, justified izle, rescue me izle, the big c izle. oha ne yazdım. The Wire'ın House kadar tekrarlanabilitesi yok. Zira tek bir stream the Wire, house'u arada koyup sesine falan uyuyabiliyorsun, aynı şeyi kesinlikle Wire'a yapamazsın, House kadar mizahi de değil hafif de. Çooook daha sert bir dizi House'tan The Wire. Olur mu abi 3 kere izledim Wire' ı ben. Kesinlikle tekrar edilmeli o dizi. House asıl baştan izlenmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 The Wire marathonluk dizi, House çerez. Yoksa tabii ki tekrar izleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 tekrardan izlencek kaç tane dizi var ki baştan o kadar zamanı vereceğime yeni dizi izlerim, house un bazı bölümlerini zaten 20 kere izlemişimdir en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 2 kere izlesen anlardın be bilemedin 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 house----> " sezon 1...sene 2004". An itibariyle başladım,daha gidelecek çok yol,izlenicek çok bölüm var.Haydi hayırlısı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 sezon 1 ----> check ✓ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ben bunu hiç izlememiştim, biraz önce ilk iki bölümü izledim de hep böyle gelen hastaları nasıl tedavi ettiklerini göstermekle mi geçiyo tüm dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 evet soğuk algınlığı üzerine bir başyapıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 sezon 2---> check ✓ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Valla biraz bodozlama girdim hakaret gibi bir betimleme oldu ama şu iki bölüm direk bu izlenimi yarattı bende yani ne diyim. Hastalar gelir tedavi süreci başlar, arada karakterlere odaklanılır, bi sik anlamadığım mitocondrialklormaticdnarnasymptoms gibi cömertce serpiştirilmiş tıp jargonu falan.. konulu doktorlar wtf!? Neyse küfür yemeden kaçayım en iyisi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 karakterler çok iyi...boşver konuyu...tıp terimlerini de dinleme zaten.Ama arka planda geçen hikayeler iyi...ben sevdim. Biraz karınca hızında izlesem de....olucak inş.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar