Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 azor ahai tarihsel bir kisilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Tarihi kişilikte şuan kim olacak yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ağır sayılabilecek spoyla stannis falan diyolar ama john olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 neler olmuş burda lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Akito said: ağır sayılabilecek spoyla stannis falan diyolar ama john olcak cevap daenerys ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kızın çatalı (aşağıdaki) görünüyordu Harvey'nin attığı mesajdaki fotoğrafta. Korktu ve kaldırdı. Tabi öm aracılığıyla paylaşıma devam edildi. Kız -18(miş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ben yazdım bu gerçekmi dedim sıkıntıdan takılıyodum nette posta spo içine koydum bu gerçekmi dedim birisi mesajımı editledi ban geliyo diye bende kaldırdım banlanmam gerekiyorsa banlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 iyi yapmışsın. aferin. ben şikayet etmiştim ama banlanmamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yok bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kötü bi niyetim yoktu. tek sorduğum şey bu gerçekmi dememdiki türk haber sitesinde bile konulmuş bu foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Pedo muhabbetine 18 yasindan kucuk kiz uzerinden devam ederseniz ban gelecek, etmeyin. Son uyari olsun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Postları sil istersen azor ahai ye devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hakli ya da haksiz ya da suclu bakmayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 azor ahai tam olarak bellimi bu kitaplarda ? yani şu olabilir falan değil tam olarak yazıldıysa biri spoyla söyleyebilirmi çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Degil. Dany bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dördün yarısında bıraktım ben. baktığım spoilerlarda john falan diyolardı. bilen biri aydınlatır. spoilerı irc'ye dönderdik asdf http://beta.eksisozluk.com/entry/29454646 AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Teoriler mi hala yani yazılmadı şu diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Son kitaba kadar yazilmaz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kitap konusu var bu arada Masaustu'nde' orada danisin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 GERGE said: Degil. Dany bence. Daenarys cool ability slotunu ateşten etkilenmiyip ejderhaları canlandırınca kullandı.Ben 3.kitaptayım henüz ama aklımda hep Azor Ahai yı Jon olarak düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Kitaplar bitmeden ölürse martin abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dizinin işlediği yerden sonra kitap olarak devam etmek istersem, hangisinden başlamam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Şöle diye diye öldürceksiniz herifi.Niye abi rahatsızlığımı var adamın turp gibi maşallah bişey olmaz ona. @Lopeth 3.kitaptan devam ediceksin.Tabi kitapta olup dizide olmıyan bazı kısımlar bu ne lan etkisi yapsada dolaylı yoldan aynı yere çıkıyo herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 @Lopeth ilk kitaptan:) ilk sezon ile ilk kitap yine paralel de , ikinci sezon baya alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Yok be abi alakasız falan deil.Gayet yakınlar.Siz hani hiç kitap-film uyarlaması görmediniz heralde. Ki GoT de gayet sadık dizi kitaba.Sadece paso karakter çıkmasın ortama diye bazı şeyleri detaylar kesik. Tek rahatsız edici şey senaryoyu uyarlamadan kitapları okumayı bitirseler bi sonradan aa buda varmış lan ekleyek bunu önemli karaktermiş bu demeseler iyi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar